Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Epos Emotion 3390.152.20.34.25 horloge

Geplaatst op 27 september 2022 om 12:27 uur

Een mooi en hoogwaardig horloge met een geheel eigen karakter is voor menig moderne man iets dat hoog op zijn verlanglijstje staat. Niet alleen is een horloge met een uitstraling die bij jou past een uiting van karakter, maar ook het sieraad dat de outfit van een man compleet kan maken. Bovendien kan een horloge van hoogwaardige kwaliteit gezien worden als een exclusief erfstuk.

Aan de vervaardiging van een horloge van kwaliteit wordt veel zorg en aandacht besteed. Enkel de hand van een echte vakman weet een perfect werkend horloge af te leveren dat op zowel het gebied van techniek als uitstraling de aandacht weet te trekken. Zwitserland herbergt als zijnde hét ultieme horlogeland ter wereld, verscheidene bijzondere horlogemerken die echt de moeite waard zijn nader te bekijken.

Een niche merk dat op dit gebied een zeer uitgebreide collectie te bieden heeft, is het Zwitserse merk Epos. Epos is al bijna een eeuw actief binnen de horlogerie en staat bekend om de hoge kwaliteit van hun horloges in combinatie met een klassieke en stijlvolle uitstraling. Het merk ziet de vervaardiging van horloges van topkwaliteit als een uiting van kunst en spreekt dan ook over ‘The artistry of watchmaking’. Epos horloges zijn dan ook bijzonder interessant.

Epos biedt horloges voor zowel de moderne man als vrouw. Naast reguliere polshorloges herbergt de collectie van Epos ook klassieke zakhorloges. Epos maakt voor zijn horloges gebruik van Swiss made automatische uurwerken van de merken ETA en Sellita, die behoren tot het neusje van de zalm op dit gebied. Kenmerkend voor Epos is bovendien de verfijnde afwerking van de uurwerken door het gebruik van bijvoorbeeld Côtes de Genève en blauwe schroeven. Oog voor detail staat absoluut hoog in het vaandel bij de mensen achter Epos. Dit komt dan ook duidelijk tot uiting in de verschillende stijlvolle designs van het merk. Ondanks dat Epos een merk is dat wereldwijd bekend staat door de hoge kwaliteit horloges in combinatie met technische finesse, betreft het hier een wat kleiner merk/bedrijf. Dit heeft als voordeel dat het merk extra aandacht kan bieden aan zowel de kwaliteit als afwerking van de horloges.

De collectie van Epos is onderverdeeld in verschillende series horloges. De rode draad door de  collectie zijn klassieke en stijlvolle ontwerpen. Toch is er onderscheid te maken tussen de meer traditionele en klassiek ogende modellen en horloges met een meer robuuste en stoere uitstraling. Epos biedt eveneens mooie pilotenhorloges binnen de collectie, voor de echte liefhebber. Graag lichten we in dit artikel één aansprekend horloge van Epos nader uit. We hebben het dan over de Epos Emotion 3390.152.20.34.25. Dit horloge is afkomstig uit de Epos Emotion serie. Deze serie horloges laat zich kenmerken door klassieke en stijlvolle ontwerpen, met een ingetogen karakter. Dit maakt dat de horloges rustig ogen en daardoor te combineren zijn met vrijwel iedere kledingstijl of specifieke outfit. De Epos Emotion 3390.152.20.34.25 is voorzien van een prachtige zwarte lederen horlogeband en sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat is zeer overzichtelijk en grijs van kleur, voorzien van bruine accenten. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 9 mm en een doorsnede van 41 mm. Verder is er voor dit horloge gebruik gemaakt van saffierglas, dat bekend staat als extreem sterk. Dit zorgt ervoor dat er niet snel krasjes op jouw horloge zichtbaar zullen zijn, waardoor je hem extra lang mooi kunt houden.

Epos Emotion 3390.152.20.34.25 horloge

De Epos Emotion 3390.152.20.34.25 is voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk van het merk ETA, specifiek de ETA 2892. Met een uurwerk van dit kaliber ben je er zeker van dat je altijd op je horloge kunt vertrouwen en dat deze zorgt voor een perfecte weergave van de tijd. De werking van het horloge is zeer mooi zichtbaar, doordat er voor dit horloge is gekozen voor een doorzichtige achterkant. Dit zal voor de echte liefhebber van een mooi horloge de kers op de taart betekenen. De Epos Emotion 3390.152.20.34.25 is tot 50 meter waterdicht. Met dit model beschik je daarnaast over een datumaanduiding en een secondewijzer. Kortom, je kiest met dit horloge voor een exclusief ontwerp dat bij iedere man en bij iedere outfit perfect passend is. Een horloge van Epos koop je voor nu en voor de toekomst en zou bovendien een zeer mooi erfstuk kunnen zijn. Met de Epos Emotion 3390.152.20.34.25 beschik je bovendien altijd over een perfecte tijdsweergave. De horloges van Epos worden na productie altijd uitgebreid gecontroleerd en getest. Hierdoor weet je zeker dat je met de aanschaf van een Epos horloge altijd kiest voor een perfect werkend horloge.

Je kunt het bovengenoemde model van Epos eenvoudig bij ons bestellen in de webshop. Daarnaast bieden wij, als officieel Epos dealer, echter nog vele andere bijzondere en exclusieve designs van dit toonaangevende merk. Ieder horloge van Epos wordt door ons geleverd in een luxe officiële box met 2 jaar garantie. Neem dus nu een kijkje bij ons in de webshop en kies voor jouw persoonlijke favoriet!