Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Bewaar je horloges in een Benson Black Series horlogebox

Geplaatst op 4 oktober 2022 om 11:39 uur

Als je iemand bent die van mooie horloges houdt en hier veel tijd, aandacht en geld aan besteedt dan wil je jouw horloges natuurlijk zo mooi mogelijk houden en veilig opbergen. Een luxe en hoogwaardig horloge is over het algemeen best kostbaar en deze schaf je aan met de gedachte er jaren mee te kunnen doen. Een mooi horloge kan natuurlijk ook een heel mooi en bijzonder familie- en erfstuk zijn. Dan wil je ervoor zorgen dat jouw horloge niet beschadigt en dat deze in de beste mogelijke conditie blijft. Het is dan ook belangrijk dat je, wanneer je je horloge of horloges niet om de pols hebt, deze goed en veilig op kunt bergen.

Benson Black Series 8 LWB.8 Blue

Het is daarom een goed idee om een horlogebox van uitstekende kwaliteit aan te schaffen. Deze moet natuurlijk aan verschillende voorwaarden voldoen om geschikt bevonden te worden. In de eerste plaats is het belangrijk dat deze degelijk is en dat het mogelijk is de horlogebox af te sluiten. Hiermee zorg je er namelijk voor dat jouw horloges zo min mogelijk worden blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld vocht, stof en condens. Bovendien is het minder aantrekkelijk en minder makkelijk voor bijvoorbeeld kinderen om de horloges aan te raken.

Naast de afsluitbaarheid van een horlogebox, moet deze ook overzichtelijk zijn. Het is prettig jouw geliefde horloges op een nette manier te kunnen opbergen. Het is bovendien fijn wanneer een horlogebox aan de binnenkant bekleed is met een zachte stof, dit zorgt ervoor dat je niet snel krasjes of andere beschadigingen op je horloges krijgt. Natuurlijk wil daarnaast het oog ook wat. Als jij iemand bent die met zorg en aandacht zijn horloges uitzoekt, dan vind je het ook belangrijk dat de horlogebox waarin ze worden opgeborgen met zorg en aandacht voor detail is vervaardigd. Wij laten je graag kennis maken met een merk dat prachtige luxe horlogeboxen produceert. Het gaat dan om het merk Benson, dat van Nederlandse bodem komt. Benson biedt verschillende series horlogeboxen voor de echte liefhebber en/of verzamelaar van luxe horloges. Zo biedt Benson de Benson Leder serie horlogeboxen. Deze horlogeboxen zijn gemaakt van bijzonder mooi leder. De horlogeboxen zijn afsluitbaar met een deksel van glas, waardoor de horloges mooi zichtbaar blijven. Daarnaast vind je in de Benson collectie ook de Orange serie horlogeboxen, die zijn uitgevoerd in de sprekende kleur oranje.

In dit artikel richten we ons echter op de Benson Black Series horlogeboxen. Deze horlogeboxen van Benson zijn zeer luxe en vallen op door de fraaie afwerking.  De afwerking van de boxen komt onder meer tot uiting in het fijne stiksel en het in het leder gedrukte logo. De horlogeboxen zijn bovendien verkrijgbaar met een diverse capaciteit. Zo herbergen de verschillende Benson Black Series horlogeboxen met ruimte voor 3, 8 of 12 horloges. De Benson Black Series horlogeboxen zijn gemaakt van hoogwaardig leder, met een fraai patroon. Deze horlogeboxen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, te weten zwart, bruin, blauw en carbon fibre. Aan de binnenkant van de watchwinders zijn deze ingelegd met een speciale zachte stof. Hiermee kies je dan ook voor een optimale bescherming van je horloges. Aan de voorkant is het mogelijk de horlogeboxen af te sluiten met het slotje. Je bergt jouw horloges dus met een gerust gevoel op in deze horlogeboxen.

Benson is een merk dat bekend staat om de uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding die het merk weet te bieden. Dit geldt ook voor de horlogeboxen van Benson. Zowel wat betreft de uitstraling als het interieur en het degelijke karakter van de horlogeboxen, kies je hiermee voor topkwaliteit. Toch zijn de Benson Black Series horlogeboxen zeer betaalbaar. De Benson Black Series horlogeboxen zijn dus een uitstekende keuze als je topkwaliteit wilt voor het behoud van jouw prachtige horloges. Het merk weet zich onder andere te onderscheiden door het gebruik van hoogwaardige materialen en door het bieden van horlogeboxen waar de horloges gemakkelijk in te plaatsen zijn. De afsluitbaarheid van de horlogeboxen maken het plaatje helemaal compleet. De Benson Black Series horlogeboxen worden geleverd met 2 jaar garantie, certificaat en Black Series doos.

Naast de luxe horlogeboxen, biedt Benson ook bijzonder efficiënte en betrouwbare watchwinders. Deze zijn ideaal wanneer je automatische horloges in het bezit hebt. Deze horloges kunnen in de watchwinder worden geplaatst wanneer deze niet gedragen worden. Niet alleen bied je je automatische horloges hiermee een veilige opbergplaats, maar ook een doeltreffende wijze van opwinding wanneer deze niet gedragen worden. Ook wat betreft de watchwinders van Benson biedt het merk veel waar voor je geld. Neem eens een kijkje bij ons in de webshop voor zowel de prachtige Benson Black Series horlogeboxen als de uitgebreide collectie Benson watchwinders. Van de horlogeboxen en de watchwinders zijn er duidelijke foto’s beschikbaar, zodat je goed kunt zien hoe deze er in het echt uitzien. Voor een passend advies staan wij bovendien altijd voor je klaar!