Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De beste Zwitserse horloges onder de 1000 euro

Geplaatst op 20 september 2022 om 14:30 uur

Een Zwitsers horloge staat voor kwaliteit. In Zwitserland zijn de beste horlogemakers ter wereld te vinden. Zij hebben met hun kennis en ervaring op dit gebied alle tools in handen om de beste en meest stijlvolle horloges te maken. Het kloppend hart van een Swiss made horloge is een Zwitsers uurwerk. Er zijn dan ook verschillende horlogemerken wereldwijd die graag gebruik maken van de Zwitserse uurwerken. De hand van de vakman assembleert het horloge en zorgt ervoor dat deze met de grootst mogelijke zorg en precisie wordt afgewerkt. Niet voor niets ligt de voorkeur van menig liefhebber bij een horloge van Zwitserse komaf of in ieder geval een horloge met een Swiss made uurwerk. Hiermee weet je zeker dat je een horloge aanschaft waar je altijd op kunt bouwen. Een Zwitsers horloge is bovendien zeer precies en heeft een tijdloze uitstraling. Zwitserse horloges zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende prijsklassen. In dit artikel vertellen we je graag meer over de beste Zwitserse horloges onder de 1000 euro.

Een eerste Zwitsers horloge dat we graag nader onder de loep nemen is de Epos Emotion 3390.152.20.34.30. Dit is een horloge met een stijlvolle en tegelijkertijd sportieve en robuuste uitstraling. De horlogeband is gemaakt van edelstaal en sluit met een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt voor een perfect verloop van de horlogeband en geeft het horloge bovendien een extra luxe uitstraling. De horlogekast is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 9 mm en een doorsnede van 41 mm. Dit horloge is voorzien van saffierglas, dat uiterst sterk is. De wijzerplaat van dit horloge is uitgevoerd in de kleur donkergrijs en voorzien van beige accenten. Uiteraard is de Epos Emotion 3390.152.20.34.30 voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk (ETA 2892), dat ervoor zorgt dat de tijd uiterst nauwkeurig wordt weergegeven. De doorzichtige bodem van het horloge zorgt ervoor dat je je horloge aan het werk kunt zien. Tot slot beschik je met dit horloge over een datumaanduiding en secondewijzer. Kortom, een bijzonder fraai Zwitsers horloge met een tijdloze uitstraling.

Een tweede horloge met een Swiss made uurwerk dat we graag nader belichten, is de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Ardesia PVD. Dit horloge is voorzien van een prachtige handgemaakte lederen horlogeband uit Italië. De lichter gekleurde stiksels op de horlogeband zijn kenmerkend voor het merk Meccaniche Veneziane. De horlogekast is gemaakt van edelstaal PVD en is hiermee niet alleen zeer robuust, maar ook stoer van uitstraling. De horlogekast is maar liefst 14 mm dik en heeft een doorsnede van 42mm, wat dit tot een groter model horloge maakt. De Meccaniche Veneziane Nereide GMT Ardesia PVD sluit met een doornsluiting en is tot maar liefst 200 meter waterdicht. Deze laatste eigenschap maakt dit horloge zeer geschikt voor de echte sportieveling. Tot slot biedt dit model verschillende mooie extra’s. Zo beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een draaibare bezel. Dan zijn we er echter nog niet, want dit ontwerp is ook nog eens voorzien van een mooie chronograaf functie en een verschroefde kroon. Doordat dit topstuk uit de collectie van Meccaniche Veneziane nu bij ons in de webshop met een mooie korting verkrijgbaar is, past deze mooi in het rijtje van de beste Zwitserse horloges onder de 1000 euro.

Last but not least noemen we graag de Glycine Airman 42 Double Twelve GL0061. Het Airman model is een zeer populair model afkomstig uit de collectie van Glycine. Het horloge is voorzien van een bijzonder mooie lichtbruine lederen horlogeband, welke sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 14 mm en een doorsnede van 42 mm. Doordat dit horloge is voorzien van saffierglas, hoef je niet bang te zijn dat er snel krasjes op het glas van je horloge zullen komen. Het hart van het horloge wordt gevormd door een Swiss made automatisch uurwerk. Ook dit horloge biedt verschillende mooie extra functionaliteiten. Dit horloge is namelijk voorzien van een secondewijzer, datumaanduiding en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is het horloge bovendien uitgerust met een draaibare bezel en een verschroefde kroon. Opnieuw een prachtig voorbeeld van een Zwitsers horloge onder de 1000 euro, waarmee je jarenlang verzekerd bent van een eyecatcher om de pols.

Glycine Airman 42 Double Twelve GL0061

Alle drie de bovengenoemde Zwitserse horloges zijn bij ons veilig en gemakkelijk te bestellen in de webshop. Natuurlijk worden de horloges door ons geleverd in een luxe officiële box met een duidelijke handleiding. Daarbij ontvang je bij het Epos en Glycine horloge 2 jaar garantie en bij het Meccaniche Veneziane model 1 jaar garantie. Alle drie de modellen zijn van uitstekende kwaliteit en zijn bovendien betrouwbaar, duurzaam en degelijk te noemen. Ze hebben ieder hun eigen kenmerkende uitstraling en zijn dan ook passend voor een uiteenlopende persoonlijke voorkeur op het gebied van design. Naast deze modellen bieden wij natuurlijk nog vele andere mooie horloges van hoogwaardige kwaliteit!