Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De beste Epos horloges bij BensonTrade

Geplaatst op 7 december 2019 om 16:58 uur

Epos wordt gerekend tot één van de beste Zwitserse horlogemerken ter wereld. Het merk is opgericht in 1925 en kent zodoende een lange historie en heeft veel ervaringen opgedaan door de jaren heen. Epos horloges worden gewaardeerd door de echte horlogekenner. Het verhaal van Epos begon in de Vallée de joux, ook wel bekend als ‘de wereld van de mechanische horloges. Het bedrijf begon onder de naam James Aubert SA. James Aubert zelf was een getalenteerd horlogetechnicus en wist diverse nieuwe technieken te ontwikkelen, met name op het gebied van de zogenaamde ‘minute repeaters’ en chronografen. Daarnaast zijn er ook veel ontwikkelingen op technisch gebied geweest waar Epos een belangrijke bijdrage aan heeft geleverd. Later ging het bedrijf over van vader op zoon en volgden er nog diverse innovaties. Daarna kwamen er nog diverse andere mensen in beeld met een liefde voor en veel verstand van horloges, waarmee het bedrijf zich steeds verder wist te ontwikkelen. De slogan van het merk tot vandaag de dag is ‘the artistry of watchmaking’. Een horlogetechnicus die met de hand een mechanisch of automatisch horloge maakt is dan ook een waar kunstenaar. Elk detail telt bij een Epos horloge.

Epos 34381319630 watch

In de horlogecollectie van Epos vinden we diverse prachtige horloges voor zowel dames als heren. Ook moderne zakhorloges ontbreken niet, welke een bijzondere toevoeging zijn aan het assortiment. De horloges zijn voorzien van automatische uurwerken van hoge kwaliteit van de merken ETA en Sellita. Deze uurwerken zijn afgewerkt met Cotes de Geneve en blauwe schroeven, het oog voor detail is subliem. De mooie kwaliteit, betrouwbaarheid en stoere designs van het merk maken dit tot een aantrekkelijk merk voor de liefhebber. Daarnaast is het merk betaalbaar gebleven wat resulteert in een zeer goede prijs-/kwaliteit ratio.

Epos heeft verschillende series horloges uitgebracht, waaronder de Epos Emotion Serie. De horloges in deze serie kenmerken zich door een klassieke en wat ingetogen uitstraling. Deze horloges zijn voorzien van een hoge kwaliteit ETA uurwerk. Een andere serie van Epos is de Epos Originale serie. De designs binnen deze serie zijn ook wat ingetogen, maar hebben een wat meer retro uitstraling. Ook deze horloges zijn voorzien van een kwaliteitsuurwerk van ETA. De Epos Sportive horloges zijn meer modern, sportief en stoer van uitstraling.

BensonTrade biedt een ruim assortiment Epos horloges in haar collectie. Wanneer u een Epos horloge bestelt bij BensonTrade, wordt deze geleverd met twee jaar garantie in luxe officiële horlogebox.