Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Double Leather Black SK02.CV003

Geplaatst op 12 november 2022 om 15:36 uur

De aanschaf van een kwalitatieve watchwinder voor jouw automatische horloges is altijd een goede investering. Je voorkomt hiermee slijtage en stilstand van je horloges. Immers, steeds de kroon uittrekken om de tijd en datum opnieuw in te stellen is niet goed voor het horloge. De kans op een defect aan de kroon of het uurwerk is aanwezig.

Doordat een goede watchwinder de olie van het uurwerk binnenin jouw horloge op juiste wijze verdeelt, verleng je bovendien de levensduur van jouw horloge. Wanneer je bijvoorbeeld in het bezit bent van 2 of 3 automatische horloges is een watchwinder voor 2 automatische horloges ideaal.

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe watchwinder weet je bij Zwitserse merken altijd zeker dat je verzekerd bent van topkwaliteit. Zwitserland staat tenslotte wereldwijd bekend als het horlogeland pur sang. Niet alleen de automatische horloges die uit Zwitserland komen zijn dan ook van topkwaliteit, maar ook de daarmee onlosmakelijk verbonden watchwinders.

Zwitserse watchwinders zijn voorzien van Swiss made motoren. Deze motoren bieden verschillende belangrijke voordelen. In de eerste plaats zijn deze natuurlijk uiterst betrouwbaar. Dit betekent dat je met een Zwitserse watchwinder nooit meer bang hoeft te zijn voor stiltand van je horloges. Daarnaast zijn de Swiss made motoren krachtig genoeg voor het opwinden van ieder type en merk automatisch horloge. Bovendien zijn ze energiezuinig waardoor ze helemaal passen in de tijdsgeest van vandaag. Tot slot schaf je met een watchwinder met een Zwitserse motor een watchwinder aan die in stilte zijn werk doet. Dat betekent dat je niet bang hoeft te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Daardoor plaats je een Swiss made watchwinder met een gerust hart op je slaapkamer of werkplek.

Een Zwitsers merk dat watchwinders produceert die behoren tot de beste ter wereld, is het merk Swiss Kubik. Swiss Kubik is wereldwijd bekend en vervaardigt watchwinders met een duidelijke eigen handtekening. Zo zijn de watchwinders van het merk allen duidelijk herkenbaar door de kubusvormige designs en compacte vormgeving. Doordat de watchwinders klein van stuk zijn is er altijd een mooi plekje voor te vinden. Daarnaast functioneren de watchwinders van het merk tot wel 3 jaar op een set AA batterijen. Niet alleen betekent dit dat je naar de energievoorziening van je watchwinder nauwelijks omkijken hebt, het biedt daarnaast nog mooie andere voordelen. Wanneer je een kostbaar horloge in het bezit hebt wil je deze natuurlijk zo veilig mogelijk kunnen opbergen. Doordat de watchwinders van Swiss Kubik geen netstroom vereisen kan je ze eenvoudig in een kluis plaatsen. Daarnaast is het ook doordat de watchwinders zo handzaam zijn goed mogelijk je watchwinder mee te nemen op reis of naar kantoor. Je bepaalt bij Swiss Kubik zelf hoe compleet je je watchwinder wenst te hebben en hoeveel je ervoor wilt of kunt uitgeven.  Zo biedt het merk de mogelijkheid tegen een meerprijs beschermglaasjes, waardoor je je watchwinder afsluitbaar maakt. Bovendien vind je binnen de collectie van Swiss Kubik zowel meer basic modellen tegen een aantrekkelijke prijs, als meer luxe modellen. Uiteraard allemaal van de welbekende Swiss made kwaliteit.

Graag vertellen we je meer over een specifieke watchwinder uit de collectie van Swiss Kubik, namelijk de Swiss Kubik Double Leather Black SK02.CV003. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijkertijd. De watchwinder is gemaakt van aluminium en bekleed met kwaliteitsleder, waardoor deze een luxe uitstraling heeft. Dit model is uitgevoerd in de kleur zwart maar ook verkrijgbaar in de kleuren lichtbruin en donkerbruin. De Swiss made basis van de watchwinder zorgt ervoor dat je jouw automatische horloges zonder problemen en op efficiënte wijze van de benodigde energie kunt voorzien. Het aantal toeren is bij deze watchwinder instelbaar (standaard 950 toeren per dag) via de Bluetooth of USB functie. Zo kun je jouw horloges de meest ideale wijze van opwinding bieden. Natuurlijk is de watchwinder ook voorzien van een overwind protectie ter bescherming van jouw horloges tegen overspanning.

Wil je de Swiss Kubik Double Leather Black SK02.CV003 watchwinder graag bestellen? Dit kun je met een goed gevoel doen bij ons in de webshop. Wij zijn zeer ervaren op het gebied van hoogwaardige watchwinders en kunnen je daardoor bijstaan met advies.

Onze watchwinders kunnen wereldwijd worden geleverd met behulp van de diensten van PostNL, Fedex en DPD. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe aanwinst goed wordt verpakt voordat deze op weg gaat. Je nieuwe watchwinder wordt geleverd met maar liefst 3 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Met een Swiss Kubik watchwinder maak je je nooit meer zorgen over stilstand van je automatische horloges. Een watchwinder van dit kaliber koop je voor nu en voor de toekomst.

Bied jouw horloges de beste wijze van opwinding en kies voor een Swiss Kubik watchwinder! Je vindt bij ons in de webshop duidelijke foto’s en informatie, zodat je gemakkelijk de Swiss Kubik watchwinder eruit pikt die het beste bij jou en jouw automatische horloges past.