Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De beste Swiss Kubik watchwinders

Geplaatst op 12 februari 2020 om 17:57 uur

Voor een kwalitatief goede watchwinder bent u bij een Zwitsers watchwinder merk absoluut aan het juiste adres. Zwitserland staat als horlogeland pur sang bekend om de duurzame en betrouwbare producten. Niet alleen de horloges vallen hieronder, ook met een watchwinder van Zwitserse afkomst zit u goed. Een mooi Zwitsers watchwinder merk met kwalitatief goede producten is Swiss Kubik. Met de mooie compacte en handzame modellen is een Swiss Kubik watchwinder niet alleen praktisch gezien een mooie keuze, maar ook een mooie aanvulling op uw eventuele verzameling en modern interieur.

Swiss Kubik Aluminium zwart watchwinder

De Swiss made watchwinders van Swiss Kubik zijn voorzien van Zwitserse motoren. Een groot voordeel van de compacte vormgeving in combinatie met het feit dat een Swiss Kubik watchwinder drie jaar kan functioneren op een set AA batterijen is dat deze makkelijk mee te nemen is op reis of bijvoorbeeld te plaatsen in een kluis. Ook de stille motoren dragen bij aan de kwaliteitsbeleving van deze watchwinders. 

Swiss Kubik biedt optioneel plexiglas bescherming bij de watchwinders. Met deze extra bescherming is uw horloge veilig voor stof, vuil en andere invloeden van buitenaf. De Swiss Kubik watchwinders zijn vervaardigd uit verschillende mooie materialen zoals hout, aluminium, carbon, polyamide en leder. U vindt in de collectie van Swiss Kubik zowel watchwinders voor een enkel horloge, maar ook voor bijvoorbeeld wel acht of twaalf automatische horloges, voor de echte verzamelaar. Bovendien zijn er verschillende maten horlogehouders beschikbaar. De watchwinders van Swiss Kubik zijn dan ook geschikt voor alle automatische horloges, ongeacht merk of model.

Het assortiment van Swiss Kubik begint met het de zogenaamde Startbox, waarmee u alles heeft wat nodig is om uw automatische horloge op de juiste manier op te winden. Deze startbox is geschikt voor het opwinden van één automatisch horloge en functioneert vrijwel geluidsloos. Daarnaast is deze watchwinder energiezuinig en voorzien van een overwind protectie. De Swiss Kubik watchwinders in de Startbox serie zijn verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren en zeer betaalbaar.  In de andere series van Swiss Kubik vinden we behalve een grotere capaciteit onder andere extra functies zoals een instelbaar aantal toeren en USB aansluiting.

BensonTrade is officieel dealer van Swiss Kubik watchwinders. Hierdoor heeft u bij ons de keuze uit een zeer mooie selectie Swiss Kubik watchwinders. Deze worden geleverd met maar liefst drie jaar garantie en handleiding. Wanneer u een watchwinder van Swiss Kubik bestelt bij BensonTrade bent u dus verzekerd van een mooie duurzame watchwinder waar u zeker lang plezier van zult hebben. Kies voor echte Zwitserse kwaliteit en overtuig jezelf!