Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Chronovision watchwinders voor Rolex en Breitling

Geplaatst op 28 november 2019 om 14:49 uur

Er zijn diverse soorten watchwinders op de markt met elk een bepaalde kwaliteit en prijs, uitstraling en eventuele technologische voordelen. Chronovision watchwinders worden gemaakt in Duitsland en dit merk biedt een fraaie collectie van watchwinders die elk automatisch horloge probleemloos opwinden. Ongeacht of je een Rolex, Breitling, IWC, Patek of Tag Heuer horloge hebt.

Chronovision watchwinders bieden Duitse kwaliteit. Duitse kwaliteit staat erom bekend duurzaam en betrouwbaar te zijn. De watchwinders van dit Duitse merk worden handgemaakt in Duitsland en zijn daarnaast ook voorzien van Duitse motoren. Deze motoren zijn geluidsarm, voor een optimaal gebruikscomfort. De materialen waarmee de watchwinders worden gemaakt zijn allen afkomstig uit de regio Sauerland. De insteek van dit Duitse merk is altijd geweest de goede eigenschappen uit de diverse watchwinders op de markt te combineren en tegelijkertijd een oplossing te vinden voor bestaande problemen en nadelen van deze watchwinders. Hiermee weet Chronovision zich te onderscheiden van de verschillende andere watchwinder merken die er zijn.

Op het gebied van technologie biedt het merk diverse voordelen zoals een bluetooth functie, LED verlichting en de mogelijkheid om de draairichting en  het aantal omwentelingen per dag in te stellen. Daarnaast zijn de watchwinders van Chronovision geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het merk of type. 

Chronovision watchwinder

Naast een hoogstaande techniek en hoogwaardige kwaliteit wil het oog ook wat. De uitstraling van de watchwinders van Chronovision is modern en de designs zijn compact. Voor de verschillende ontwerpen is gebruik gemaakt van fraaie materialen als hout, aluminium en glas, voor een luxe uitstraling. Chronovision heeft watchwinders in het assortiment met verschillende capaciteit. Er zijn watchwinders met ruimte voor 1,2,3,4,6 en 8 automatische horloges. De verschillende fraaie ontwerpen hebben allen een moderne uitstraling en tegelijkertijd hebben de diverse series in de collectie elk een geheel eigen look. Zo is er voor elke verzamelaar of liefhebber van automatische horloges een passende watchwinder te vinden.

In onze webshop vindt u een zeer ruime collectie Chronovision watchwinders. Wanneer u bij ons een Chronovision watchwinder bestelt, wordt deze standaard geleverd met drie jaar garantie en gebruiksaanwijzing. Als officieel dealer bieden wij u originaliteit en zekerheid. Heeft u een vraag over dit merk watchwinders? Wij helpen u graag verder.