Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Chronovision Ambiance watchwinders

Geplaatst op 19 januari 2019 om 15:29 uur

Het Duitse watchwinder merk Chronovision watchwinders behoort tot de meest innovatieve merken wereldwijd. De Chronovision One watchwinder is bekend geworden vanwege de bluetooth bediening hetgeen ontzettend handig en functioneel is. Daarnaast maakt het merk gebruik van Duitse techniek in haar watchwinders waardoor de kwaliteit top is. De combinatie van een fraai compact design, Duitse techniek en een goede functionaliteit maakt de Chronovision watchwinders erg populair.

Nu presenteert dit watchwinder merk de Chronovision Ambiance watchwinders, ook wel Collectors of Time genoemd. Deze serie watchwinders heeft alles wat een echte horlogeliefhebber nodig heeft. De watchwinders winden elk horloge op, ongeacht merk of model. Daarnaast hebben de watchwinders een zeer luxe uitstraling doordat ze gemaakt zijn van de beste materialen. Het Duitse vakmanschap komt tot uiting in de ongelooflijk mooie afwerking en het oog voor detail.

Chronovision Ambiance watchwinders

Elke watchwinder in de Chronovision Ambiance watchwinders serie is individueel te bedienen zodat elk automatisch horloge exact zo draait zoals het moet. De draairichting en het aantal omwentelingen per dag zijn instelbaar, net zoals de sleep mode en speed winding. Beide functies die het gebruik van de watchwinder nog makkelijker maken, zodat elk automatisch horloge perfect wordt voorzien van energie. De ingebouwde led verlichting geeft een prachtig zicht op de ronddraaiende horloges.

Chronovision Ambiance watchwinder

De watchwinders van Chronovision staan bekend vanwege hun kwaliteit en het feit dat ze probleemloos horloges van merken zoals Omega, Breitling, Tag Heuer, IWC en Patek opwinden. Deze nieuwe serie watchwinders van Chronovision maakt het nu mogelijk een fraaie horlogecollectie in een prachtige watchwinder op te winden. Niet alleen de horloges maar ook de watchwinder zelf is een echte eye catcher.

Als officieel dealer van Chronovision leveren wij alle watchwinders, zoals de One en Ambiance modellen, inclusief 3 jaar garantie. De levertijd van de Chronovision Ambiance watchwinders is normaliter 1-2 weken, echter worden ze volledig met de hand gemaakt waardoor de levertijd soms ook wat langer kan zijn.