Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Van Speyk Dutch Diver horloges

Geplaatst op 22 januari 2019 om 12:10 uur

Van Speyk is als jong, Nederlands horlogemerk in opkomst. Het merk is ontstaan als een samenwerkingsverband tussen ondernemers die horloges op de markt wilden brengen die iets toe zouden voegen aan de reeds bestaande horlogemarkt.  En dat is gelukt!

Voor de naam van het merk moeten we een tijd terug in de Nederlandse historie.  In 1831 wordt luitenant Jan Carel Josephus van Speyk een nationale held, wanneer hij in Antwerpen scheepsladingen moet onderzoeken. Een groep Antwerpse opstandelingen overvalt zijn schip. Van Speyk is echter niet van plan zich over te geven en blaast het schip op. Hij vindt hier een eervolle dood. De naam van Speyk staat hiermee voor de Nederlandse historie en nationale trots.

Van Speyk heeft diverse collecties horloges op de markt gebracht. De Dutch Diver horloges zijn er hier één van. Deze horloges zijn in zijn geheel ontworpen en vervaardigd in Nederland, waarmee het merk zijn Nederlandse identiteit benadrukt. De duikhorloges zijn voorzien van een automatisch uurwerk van het merk Miyota, saffierglas en een geschroefde kroon en draaibare bezel. De prachtige horlogebanden zijn daarnaast gemaakt van edelstaal en zijn zeer comfortabel. De Van Speyk Dutch Diver horloges zijn waterdicht tot 200 meter (20ATM) en zijn verkrijgbaar met een zwarte, blauwe, donkergrijze, lichtgrijze en witte wijzerplaat. Met een Dutch Diver horloge kiest u voor een betaalbaar, kwalitatief goed duikershorloge met sterke eigenschappen.

Van Speyk Dutch Diver horloge

Alle Van Speyk horloges worden geleverd met 2 jaar garantie. Elk horloge zit verpakt in een luxe horlogebox met handleiding. Binnen Nederland verzenden wij gratis.