Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Zeppelin horloges, Duitse kwaliteit

Geplaatst op 12 mei 2021 om 19:41 uur

Horloges, nog altijd immens populair en vaak geassocieerd met auto’s, sport, boten en andere luxe artikelen. Er zijn ontzettend veel horlogemerken die uit allerlei landen komen. Zwitserland, Duitsland, Italië en Frankrijk staan bekend om hun horlogetechniek en aansprekende merken. Net zoals Zwitserse horloges staan Duitse horloges uitstekend bekend. Een horloge dat ‘made in Germany’ is in ieder geval degelijk, betrouwbaar en duurzaam. Het is dan ook niet voor niets dat men dit predicaat alleen mag voeren wanneer er wordt voldaan aan verschillende eisen en voorwaarden.

Een mooi voorbeeld van een Duits horlogemerk dat wat betreft kwaliteit veel te bieden heeft, is het horlogemerk Zeppelin. Zeppelin zal bovendien de aandacht weten te trekken van de liefhebber omdat de horloges van dit merk een wat nostalgische insteek hebben en het merk een prachtige geschiedenis heeft.  De naam van dit bijzondere merk voert ons namelijk terug naar de luchtvaartpionier Ferdinand Graf von Zeppelin. Deze historische persoon ontwierp de majestueuze Zeppelin, die een grote rol heeft gespeeld in de luchtvaartgeschiedenis.

De collectie van Zeppelin bestaat uit diverse series horloges met elk hun eigen bijzondere eigenschappen. De rode draad door deze collectie is wel de traditionele vormgeving en uitstraling van de horloges. De horloges van dit mooie Duitse merk zijn over het algemeen klassiek en ingetogen wat betreft het design. Verder kenmerkend voor de Zeppelin horloges is dat deze niet alleen van hoge kwaliteit zijn maar daarnaast ook betaalbaar. Bovendien biedt Zeppelin de keuze uit zowel dames- als herenhorloges. Dit maakt dat dit merk interessant is voor een bredere doelgroep. Ook wanneer je een minder breed budget ter beschikking hebt kun je bij Zeppelin kiezen voor absolute kwaliteit. Wanneer je houdt van historie en van kwalitatieve horloges is Zeppelin een echte aanrader. Bovendien is er binnen de collectie van Zeppelin de keuze uit horloges met een automatisch-/mechanisch- of quartz uurwerk, waarmee er voor iedereen een passend type uurwerk beschikbaar is.

Een voorbeeld van een mooie serie horloges uit de collectie van Zeppelin is de Zeppelin 100-years serie. Deze extra bijzondere jubileumserie herbergt horloges met  gebolde wijzerplaten  en eveneens gebold glas dat worden gecombineerd met tijdloze accenten. De horloges uit deze serie zijn voorzien van een prachtige lederen- of edelstalen horlogeband en gehard mineraalglas. Zoals kenmerkend voor Zeppelin horloges zien we binnen deze serie horloges met een retro uitstraling. We zien bij verschillende modellen mooie extra functionaliteiten, zoals een chronograaf, datumaanduiding of tachymeter.

Een tweede bijzondere serie binnen de Zeppelin collectie is de Zeppelin LZ129 Hindenburg serie. Deze serie biedt stijlvolle en klassiek ogende horloges waarbij gebruik is gemaakt van kleuren zoals klassiek blauw, zwart en donkerbruin. Ook in deze serie zijn er weer horloges verkrijgbaar met een lederen band van kwaliteit of edelstalen horlogeband. Verschillende  Zeppelin LZ129 Hindenburg horloges zijn ook weer uitgerust met extra functionaliteiten waar elke horlogeliefhebber blij van wordt. Wat denk je bijvoorbeeld van een gangreserve aanduiding en een maanfase functie? Daarnaast bieden de modellen met een glazen bodem een mooi zicht op het uurwerk, wat de echte fan van prachtige Duitse horloges zeker zal weten aan te spreken.

Een derde mooie Zeppelin serie is de LZ120 Rome serie. De horloges in deze serie hebben een rustige en duidelijke wijzerplaat en een goede afleesbaarheid. Wat betreft de horlogebanden zien we prachtig leder in verschillende tinten. We zien hier bovendien enigszins gebolde wijzerplaten en gewelfde horlogekasten die zorgen voor een stijlvolle uitstraling. Wat betreft functionaliteiten komen we ook hier weer de maanfase tegen met daarnaast een secondewijzer en datumaanduiding. Ook een chronograaf functie en stopwatch functie behoren tot de mogelijkheden. Door de rustige en ingetogen stijl van deze specifieke horloges zijn ze bovendien passend bij vrijwel elke outfit.

Met de laatste serie die we in het zonnetje willen zetten weet Zeppelin ook de modebewuste vrouw te bedienen. We hebben het dan over de horloges in de ‘Princess of the Sky’ serie. Ook deze serie is een jubileumeditie en herbergt dameshorloges die niet alleen om de pols, maar ook om de hals gedragen kunnen worden.  Dit gegeven maakt ze natuurlijk extra bijzonder en bovendien multifunctioneel inzetbaar. We zien bij deze horloges onder andere verschillende tinten horlogekasten en witte- of zwart lederen horlogebanden. Er is bovendien de keuze uit zeer rustig vormgegeven wijzerplaten of juist een meer sprekende doorzichtige wijzerplaat, waarbij je je horloge aan het werk kunt zien. Voor de vrouw met een fascinatie van de werking van het horloge, of voor vrouwen die houden van iets unieks zijn deze horloges een zeer mooie keuze. De horloges zijn tot slot voorzien van een secondewijzer en sluiten met een doornsluiting.

Naast de series die hierboven genoemd zijn, heeft Zeppelin nog veel meer moois te bieden. Elke serie bevat een breed scala aan horloges en is bovendien erg divers. De kans is dus groot dat je iets van je gading zult tegenkomen.

Wij zijn ruim 15 jaar officieel dealer van Zeppelin. Het merk biedt ontzettend veel leuke en vooral betaalbare horloges. De horloges worden in Duitsland gemaakt waardoor je verzekerd bent van kwaliteit en een fraaie afwerking. Een Zeppelin horloge biedt jarenlang plezier, want met een horloge van Duitse kwaliteit zit je altijd goed. Maak jij de keuze voor een prachtig Zeppelin horloge? Bekijk snel de nieuwste collectie Zeppelin horloges in onze webshop.