Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Escada horloges | Swiss made | Hoge kortingen

Geplaatst op 18 mei 2021 om 10:25 uur

Escada Estelle II E2030083 horloge

Waar het kwaliteitshorloge vooral in de mannenwereld een grote rol lijkt te spelen, vindt ook de moderne vrouw steeds vaker de weg naar horlogemerken die fashion en kwaliteit feilloos weten te combineren. Een dameshorloge biedt namelijk toch dat beetje extra ten opzichte van de overige sieraden waaruit een vrouw kan kiezen. Dat heeft er niet alleen mee te maken dat een horloge functioneel is in het opzicht dat het de tijd en soms ook de datum weergeeft. Met een horloge vertel je iets over jezelf als persoon. Je kiest tenslotte een horloge naar je persoonlijke smaak, maar ook vaak bij de stijl van je garderobe zodat het te dragen is bij de meeste van jouw outfits. Een horloge van kwaliteit kan daarnaast, net als voor de man, gelden als een soort statussymbool. Het is een uiting van klasse en stijl, je wilt ermee laten zien dat je smaak hebt.

Wanneer je als vrouw op zoek gaat naar een horloge van hoge kwaliteit zal je ondervinden dat er hierin een stuk minder keuze is dan voor de man. Maar natuurlijk zijn er wel mooie horlogemerken die tijdloze designs bieden in combinatie met een sublieme kwaliteit. Voor optimale kwaliteit wat betreft horloges moet je in Zwitserland zijn. Dit heeft het horlogemerk Escada goed begrepen. Zij bieden een mooie collectie Swiss made dameshorloges die vergelijkbaar zijn met bekendere merken, alleen dan beter geprijsd. Escada horloges kenmerken zich dus onder meer door een goede prijs-/kwaliteitverhouding, wat het merk toegankelijk maakt voor een breder publiek. Het voordeel van een klein merk als Escada is dat men extra aandacht heeft voor kwaliteit en afwerking. Wat verder opvalt aan de horloges van Escada, is onder meer de fraaie vormgeving van de horloges.

Kwaliteit, diversiteit en klasse zijn passende woorden om de horlogecollectie van Escada te omschrijven. Zoveel vrouwen, zoveel smaken, dat heeft Escada goed begrepen. Niet alleen wat betreft de prijs, maar ook op het gebied van de uitstraling van de horloges richt Escada zich op een ruime doelgroep. Dit maakt dat er voor vrouwen met een verschillende persoonlijke smaak een ruime keuze is binnen de collectie, elk model even stijlvol. Zowel als we kijken naar het materiaalgebruik, maar ook wat betreft kleurstellingen en de vorm van de horlogekast en het soort horlogeband, kan elke modebewuste vrouw haar hart ophalen bij het bekijken van de collectie. Hoewel de horloges van Escada zeker passend zijn bij het modebeeld van nu, kun je er zeker terecht voor een tijdloos horloge dat altijd passend zal blijven.

Binnen de collectie van Escada zijn er verschillende series te omschrijven. We zullen er enkele voorbeelden uitlichten in dit artikel. Te beginnen met de Escada Catherine horloge serie. In deze serie vinden we horloges met een edelstalen horlogeband in zowel zilver- als goud- en rosékleur of een combinatie hiervan. De wijzerplaten van de Catherine horloges zijn qua kleur passend bij de band en de kast en rustig vormgegeven. De wijzerplaat is voorzien van een Romeinse index. Wat betreft materiaal is er gekozen voor gehard mineraalglas en het eerder genoemde edelstaal. De horloges zijn voorzien van een Quartz uurwerk en zijn tot 30 meter waterdicht. De horloges sluiten met een vouwsluiting en ze zijn voorzien van een vouwsluiting.

Een volgende mooie serie afkomstig uit de Escada collectie is de Escada Lauren horloge serie. Ook hier zien we weer de edelstalen band terug in verschillende kleuren. De wijzerplaat van deze horloges is wit, met zwarte of blauwe accenten. Ook deze horloges zijn voorzien van een Swiss made Quartz uurwerk en tot 30 meter waterdicht.

De derde serie die we onder de loep nemen is de Escada Estelle II horloge serie. Deze serie heeft een geheel andere uitstraling dan de twee voorgenoemde series. De horlogekast is vierkant, wat het horloge direct een geheel andere aanblik geeft. Wat betreft kleur horlogekast is er de keuze uit zilver, goud of rosé. De horloges zijn voorzien van een bijzonder mooie lederen horlogeband. De wijzerplaat is wit, met gekleurde wijzers die passend zijn bij de horlogekast. Opvallend is het reliëf dat te zien is op de wijzerplaat. Natuurlijk kiest Escada ook hier weer voor een Swiss made uurwerk (Quartz) en hiermee ook voor perfecte kwaliteit. De horloges uit de Escada Estelle II serie sluiten met een doornsluiting.

Kortom, de moderne vrouw en Escada passen bij elkaar. Wanneer je niet alleen een fashion item zoekt, maar echt gaat voor kwaliteit, kan je voor een scherpe prijs een horloge om je pols dragen waar je lang plezier van hebt. Wanneer je geïnteresseerd bent geraakt in de horloges van Escada, loont het de moeite eens een kijkje te nemen in onze webshop. Wij bieden nu verschillende Escada horloges aan met een mooie korting. Dit betekent dat je nu voor een extra scherpe prijs voor kwaliteit kunt kiezen.

BensonTrade is officieel dealer van Escada. Elk Escada horloge wordt geleverd in een luxe officiële box, met handleiding en 2 jaar garantie. Wij hebben alle modellen uit voorraad leverbaar en momenteel extra scherp geprijsd. Bekijk snel onze Escade horlogecollectie!