Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland
1

Watchwinder voor 24 horloges

Geplaatst op 30 november 2020 om 13:04 uur

Een goede watchwinder windt automatische horloges veilig en snel op. De watchwinder simuleert als het ware polsbeweging alsof het horloge bewogen wordt doordat je het horloge draagt. Hierdoor draait de rotor van het automatische uurwerk en wordt de veer gespannen. Als deze ontspant begint het automatische uurwerk te lopen.

Benson Black Series Pro 24.19.B watchwinder

De meeste watchwinders zijn geschikt voor 1, 2 of 4 automatische horloges. Simpelweg omdat de meeste mensen niet heel veel horloges hebben. Maar de echte horlogeverzamelaar heeft meerdere automatische horloges en daarom ook een grotere watchwinder nodig. Er zijn watchwinders voor 8, 12, 16 en 20 horloges en zelfs modellen voor 24 horloges. Deze grotere watchwinders hebben als voordeel dat je er veel automatische horloges in kunt opwinden en je alle horloges op één fraaie plek bewaart. Hierdoor heb je een goed overzicht en kan je het gewenste horloge snel uit de watchwinder nemen om te dragen.

Grotere watchwinders

Wanneer je op zoek bent naar een watchwinder voor bijvoorbeeld 24 horloges heb je andere vereisten dan wanneer je een watchwinder voor 1 of 2 horloges zoekt. Een watchwinder voor 1 of 2 horloges is vaak vrij eenvoudig qua functies en design. Het feit dat ze compact vormgegeven zijn is een voordeel omdat je ze overal kan neerzetten. Je hebt niet veel ruimte nodig om je horloge op te winden. Een watchwinder voor 1 horloge moet vooral functioneel zijn, het uiterlijk of design is minder belangrijk.

Bij watchwinders met een grotere capaciteit spelen andere zaken een rol. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je elk horloge goed en veilig kan opwinden doordat er genoeg capaciteit is. Daarnaast zijn leuke extra’s zoals extra opbergruimte, LED verlichting, een slot om de watchwinder mee af te sluiten en een luxe design belangrijke aspecten. Een grotere watchwinder is niet goedkoop, daarom mag je ook extra luxe en extra functionaliteiten verwachten. Een watchwinder voor 24 horloges is een vrij grote kast die niet alleen jouw automatische horloges van energie voorziet maar ook als interieurstuk gezien wordt. Een grote watchwinder staat ontzettend fraai in elk interieur en is vaak een eyecatcher.

Benson Black Series Pro 24.19.B watchwinder

Een goed voorbeeld van een fantastische watchwinder voor 24 horloges is de Benson Black Series Pro 24.19.B. Dit model is geschikt voor elk automatische horloge, ongeacht horlogemerk of model. De kast is gemaakt van hout en heeft 12 verflagen en is volledig gepolijst. De glazen deur zorgt voor een optimaal zicht op de ronddraaiende horloges. De deur is ook afsluitbaar via een slot aan de zijkant. Hierdoor kan je de horloges buiten bereik houden van anderen.

Het hart van de Benson Black Series Pro 24.19.B watchwinder wordt gevormd door 24 Japanse motoren die elk individueel instelbaar zijn qua draairichting en aantal omwentelingen per dag. Deze motoren zijn van zeer goede kwaliteit en zeer duurzaam waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben.

Je bedient de watchwinder door middel van de ingebouwde touchscreens. Via deze touchscreens kan je elke rotor individueel bedienen en de gewenste instellingen kiezen. Via het touchscreen kan je ook de LED verlichting activeren of uitzetten.

De kast is zwart van kleur en staat op 4 edelstalen voeten voor een modern en luxe design. In de kast kan je 24 automatische horloges opwinden maar er zit ook een lade waar je andere horloges of sieraden kunt opbergen. Hierdoor kan je al jouw horloges en sieraden op één plek, namelijk in de watchwinder, bewaren. Dit is handig wanneer je dagelijks wisselt met dragen van horloges. Vaak wordt de watchwinder in de slaapkamer, kleedkamer of op kantoor geplaatst. Maar eigenlijk kan je de watchwinder voor 24 horloges overal neerzetten.

Het voordeel van de Benson Black Series Pro 24.19.B watchwinder is de ontzettend goede prijs/kwaliteit verhouding. Er zijn simpelweg geen andere watchwinders voor 24 horloges die dezelfde kwaliteit bieden tegen zo’n aantrekkelijke prijs. Het Nederlandse merk Benson is het gelukt om kwalitatief zeer goede watchwinders te produceren die bij concurrerende merken tot wel 2 a 3 keer duurder zijn. De designs van Benson zijn modern en hebben een luxe uitstraling. Met de extra functionaliteiten zoals een lade, slot en LED verlichting onderscheidt Benson zich van andere merken. Maar laten we vooral de moderne techniek niet vergeten. Waar veel watchwinder merken nog steeds watchwinders maken met fysieke draaiknoppen heeft Benson al snel gekozen voor moderne bediening waardoor de watchwinder veel eenvoudiger te bedienen is en het optisch veel fraaier staat qua design en luxe uitstraling.

Kwaliteit, functionaliteit en afwerking

Kwaliteit staat bij Benson Watchwinders hoog in het vaandel. Hierdoor heeft het merk in relatief korte tijd een uitstekende reputatie opgebouwd en behoort het tot de beste bekende merken die watchwinders produceren.

Bij de ontwikkeling van de Benson Black Series Pro watchwinders is niet alleen gedacht aan het optimaal opwinden van automatische horloges. Het merk heeft ook veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de materialen, de afwerking en goede functionaliteit. Deze combinatie zorgt ervoor dat de Benson Black Series Pro 24.19.B watchwinder een uitstekende keuze is voor de echte horlogeverzamelaar en horlogefan.

De uitstekende eigenschappen komen ook tot uiting in de 2 jaar internationale garantie die Benson op haar Black Series watchwinders biedt. Hierdoor heb je als klant duidelijkheid en zekerheid. De moderne techniek zorgt voor een optimale energievoorziening van jouw automatische horloges. Daarnaast zal de prachtige Benson Black Series Pro watchwinder zeker de aandacht trekken van jouw familie, vrienden en andere horlogefans.

Officieel dealer van Benson Black Series Pro watchwinders

Wij zijn officieel dealer van Benson en hebben vrijwel alle modellen van dit Nederlandse merk op voorraad en direct beschikbaar. Elke watchwinder wordt geleverd met garantie, handleiding en stevige verpakking. Daarnaast zijn wij als officieel dealer natuurlijk goed bereikbaar voor advies en hulp. Ook buiten de garantietermijn zijn wij u graag van dienst. In Nederland hebben wij een eigen servicepunt waar wij elke Benson watchwinder kunnen onderhouden en/of repareren.

Bekijk snel onze collectie Benson Black Series Pro watchwinders en raak overtuigd van de absolute topkwaliteit, perfecte afwerking en hoogstaande functionaliteit die deze generatie watchwinders biedt.