Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Ingersoll horloges met leuke korting!

Geplaatst op 24 november 2020 om 12:24 uur

Voor wie op zoek gaat naar een horloge dat niet alleen van goede kwaliteit maar ook betaalbaar is adviseren wij om eens te kijken naar een Ingersoll horloge. Dit horlogemerk is bijzonder en dat willen wij graag onder de aandacht brengen. Creatief, kwalitatief, origineel en betaalbaar, dat is het Amerikaanse horlogemerk Ingersoll in een notendop. Het mooie van dit merk is, dat het niet alleen voor heren op dit gebied heel wat de bieden heeft. De dameshorloges zijn namelijk ook mooi vertegenwoordigd in de collectie. Waar vele horlogemerken ervoor kiezen zich te richten op de markt voor heren, kan ook de moderne vrouw haar hart ophalen bij Ingersoll. De goede prijs-/kwaliteitverhouding van het merk is iets dat van oudsher bij Ingersoll hoort. Het merk werd opgericht door de Amerikaanse broeders Charles en Robert Ingersoll. Zij kwamen in 1892 op de markt met het horloge dat de boeken inging als het zogenaamde ‘Dollar watch’. Deze horloges werden erg populair en werden destijds verkocht voor 1 dollar. In die tijd was dit bedrag gemiddeld een dagloon. Ingersoll dankt verder zijn populariteit door onder andere de samenwerking met bekende personen. Voorbeelden hiervan zijn Henry Ford en Disney. Tegenwoordig zijn Ingersoll horloges wereldwijd bekend.

Ingersoll biedt in haar horlogecollectie zowel dames-/als herenhorloges met een diversiteit in uitstraling. Het hart van elk horloge wordt gevormd door een automatisch uurwerk van goede kwaliteit. Hiermee is een horloge van Ingersoll betrouwbaar, duurzaam en degelijk te noemen. Een aankoop die je doet voor langere tijd dus. De insteek van Ingersoll is traditioneel te noemen, dit komt vooral terug in de ontwerpen en het kleurgebruik.

De collectie van Ingersoll bestaat uit verschillende series en stijlen horloges. We zullen er in dit artikel een aantal van deze bijzondere designs uitlichten. We zullen hierbij beginnen met een opvallend dameshorloge, namelijk de Ingersoll IN 7210 PU Tulalip. Dit horloge is uitgevoerd in de levendige en sprekende kleur paars. Wat verder kenmerkend is voor dit horloge is de paarse lederen band en de verschillende details in het uurwerk. In ditzelfde uurwerk zijn wel 40 edelstenen verwerkt. Heel Bijzonder is ook de glazen bodem. Het horloge beschikt over een secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Verder sluit het horloge met een vouwsluiting en is de horlogekast vervaardigd uit edelstaal. Een absoluut sieraad voor om de pols! De Ingersoll IN 7211 CR Pacific is een ander mooi model voor dames. Qua stijl lijkt dit horloge erg op de Ingersoll IN 7210 PU Tulalip. Dit horloge is echter uitgevoerd in de kleur crème en het horloge is voorzien van ingelegde swarovski steentjes.

Voor heren is het Ingersoll IN3900 RG Apache horloge bijvoorbeeld een mooi model om eens nader te bekijken. Dit horloge heeft een klassieke en stijlvolle uitstraling. Het is voorzien van een chique bruine lederen band en gehard mineraalglas. De horlogekast is uitgevoerd in de kleur rosé, welke zeer mooi combineert met de witte wijzerplaat. Bovendien biedt het horloge verschillende mooie extra functionaliteiten, zoals een chronograaf functie, datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. In het uurwerk zijn 20 edelstenen verwerkt. Het horloge sluit met een vouwsluiting.

Het Ingersoll IN3105 BBKO Chinook horloge is een herenhorloge met een wat stoerdere en robuustere uitstraling. Het horloge heeft een zwarte lederen band met opvallende gele stiksels. Ook het uurwerk is zwart van kleur met gele accenten. De horlogekast is uitgevoerd in edelstaal PVD en het horloge is tot 50 meter waterdicht. Je sluit dit horloge met een vouwsluiting. Het horloge is voorzien van een secondewijzer.

Weer een totaal ander design vinden we in de Ingersoll IN1211 SL Corondo. Dit ontwerp is meer klassiek en traditioneel van aard. De horlogeband is gemaakt van zwart leder, dat zeer mooi combineert met de grijze wijzerplaat. De vorm van de horlogekast is kenmerkend en het uurwerk voorzien van 21 edelstenen. Andere hoogwaardige materialen die voor dit horloge zijn gebruikt, zijn gehard mineraalglas en edelstaal. Verder maken de glazen bodem en de maanfase functionaliteit dit model zeer bijzonder. Daarnaast beschikt het horloge over een chronograaf functie, datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Al met al een zeer compleet horloge.

Het Ingersoll IN3605 RWH Zuni horloge tot slot is een herenhorloge dat ook weer een traditionele en klassieke sfeer ademt. Dit horloge is voorzien van een bruine lederen band en een witte wijzerplaat met opvallende rode accenten. Dit horloge is bovendien uitgerust met een doorkijkbodem en het uurwerk is voorzien van maar liefst 36 edelstenen. Wat betreft de extra functionaliteiten heeft dit horloge heel wat te bieden. Naast een chronograaf functie is dit model namelijk onder andere voorzien van een gangreserve aanduiding en datumaanduiding. Het horloge sluit met een vouwsluiting en is waterdicht tot 30 meter.

Nieuwsgierig geworden? Je vindt de bovengenoemde modellen van Ingersoll en nog verschillende andere designs in onze webshop. En dat niet alleen, je kunt diverse modellen nu met een leuke korting bestellen! Het gaat hier echt om laatste stuks, dus grijp je kans! Je plaats je bestelling eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Wanneer je een Ingersoll horloge bestelt bij BensonTrade, ontvang je deze in een luxe officiële box, met gebruiksaanwijzing en 2 jaar garantie.