Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinder voor 16 horloges

Geplaatst op 6 juni 2024 om 14:05 uur

Als fan en fanatiek verzamelaar van automatische horloges wil jij natuurlijk de beste opbergplaats, presentatie en wijze van opwinding kiezen voor jouw automatische horloges. Wanneer je daarnaast ook veel waarde hecht aan een luxe uitstraling van de watchwinder in combinatie met een goede prijs-/kwaliteitverhouding, laten wij je graag nader kennismaken met het Nederlandse merk Benson. Benson is een watchwindermerk dat veel waarde hecht aan het ontwikkelen van hoge kwaliteit watchwinders aan de ene kant met daarnaast een aantrekkelijk prijskaartje aan de andere kant. Bovendien kenmerken de watchwinders van dit merk zich onder meer door een hoog gebruikerscomfort in de vorm van extra functionaliteiten, zoals een ingebouwde LED verlichting, extra opbergruimte of een handige powerwinding functie. De designs binnen de collectie van Benson zijn daarnaast stijlvol vormgegeven en hebben een luxe uitstraling. In dit artikel zetten we graag twee watchwinders uit de collectie van Benson voor je in de spotlight, beide geschikt voor het opwinden van maar liefst zestien automatische horloges tegelijk.

Benson Black Series Pro 16.19.B watchwinder

De eerste Benson watchwinder voor zestien automatische horloges is de Benson Black Series Pro 16.19.B. Deze watchwinder is gemaakt van hout en heeft een zeer chique uitstraling. Daarnaast valt de perfecte afwerking van de watchwinder op. Zo is dit model uitgevoerd in de kleur zwart en voorzien van maar liefst twaalf verflagen en een beschermende laklaag. Ook aan de binnenkant is voor zeer fraaie materialen gekozen, zo is het interieur ingelegd met een speciaal soft velvet. Dit benadrukt het luxe karakter van deze watchwinder en zorgt er bovendien voor dat jouw horloges beschermd zijn tegen krasjes of andere beschadigingen. De watchwinder is afsluitbaar met een glazen deurtje met een slot. Onderaan de watchwinder bevindt zich een lade, waarin nog eens twaalf andere horloges kunnen worden opgeborgen, zoals mechanische- of quartz horloges. Deze horloges hebben geen opwinding nodig en kunnen dus prima in de lade worden bewaard. Uiteraard kun je er ook voor kiezen de lade te benutten voor eventuele andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. Met de Benson Black Series Pro 16.19.B wordt de opwinding van jouw automatische horloges verzorgd door hoogwaardige Japanse motoren. Deze motoren doen hun werk in stilte, waardoor je de watchwinder ook prima in bijvoorbeeld de slaapkamer kunt plaatsen. Daarnaast zijn de motoren energiezuinig, wat het gebruikerscomfort van de watchwinder ten goede komt. De watchwinder komt verder extra mooi tot zijn recht wanneer je de ingebouwde LED verlichting inschakelt. Hiermee heb je gedurende de gehele dag een perfect zicht op jouw horloges en kies je bovendien voor een echte eyecatcher in je interieur. De watchwinder is daarnaast geheel instelbaar met behulp van het innovatieve touchscreen. Zo kun je eenvoudig de draairichting en het aantal omwentelingen per dag voor ieder afzonderlijk horloge aanpassen. De Benson Black Series Pro 16.19.B biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast beschik je met dit model ook nog over een handige powerwinding functie, die de opwinding van jouw automatische horloges in korte tijd verzorgt. De watchwinder beschikt tot slot over een USB aansluiting en wordt geleverd met een adapter.

De tweede Benson watchwinder die we graag even voor je uitlichten, is de Benson Black Series Pro 16.19.CF. Deze watchwinder is uitgevoerd in een carbon look en voorzien van twaalf verflagen en beschermende laklaag, waardoor deze lang mooi blijft. Dit model is net als het voorgaande ontwerp geschikt voor het opwinden van zestien horloges tegelijk en biedt daarnaast dezelfde extra opbergruimte in de vorm van een lade. De watchwinder is afsluitbaar met een deurtje van mineraalglas, voorzien van een slot met sleutel. De watchwinder is aan de binnenkant voorzien van het speciale soft velvet, ter behoud van jouw automatische horloges. Ook de Benson Black Series Pro 16.19.CF is uitgerust met Japanse motoren van topkwaliteit, waarmee je er zeker van bent dat je altijd op je watchwinder kunt rekenen. Met het handige touchscreen stel je in een handomdraai de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in. Uiteraard is het mogelijk dit voor ieder horloge individueel te doen. De Benson Black Series Pro 16.19.CF beschikt verder over een ingebouwde LED verlichting, een USB aansluiting en powerwinding functie. Daarnaast biedt het model de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Ook dit model wordt geleverd met een adapter. Al met al een zeer compleet plaatje en dat tegen een scherpe prijs!

Wil jij één van de genoemde modellen van Benson bestellen voor jouw geliefde verzameling automatische horloges? Je vindt de gehele collectie van Benson bij ons in de webshop. Wij helpen je bovendien graag verder met een antwoord op je vragen of een passend advies indien nodig. De genoemde watchwinders van het merk worden door ons geleverd met twee jaar garantie en een overzichtelijke handleiding. Bekijk de mogelijkheden daarom nu in onze webshop en kies voor jouw favoriet. Dit is zeker een investering waar je vele jaren plezier van zult hebben!