Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Ingersoll horloges met hoge kortingen!

Geplaatst op 14 juni 2024 om 10:38 uur

Heb jij ook een passie voor luxe horloges met een geheel eigen karakter en een tijdloze uitstraling? Dan is het zeker de moeite waard even verder te lezen. Wij vertellen je namelijk graag meer over een uniek horlogemerk die horloges biedt die stuk voor stuk een absolute blikvanger om de pols te noemen zijn.

We hebben het over het Amerikaanse horlogemerk Ingersoll. Dit horlogemerk kenmerkt zich door het bieden van klassieke designs, die op een stijlvolle manier gecombineerd worden met een stukje creativiteit. Dit maakt de horloges van Ingersoll interessant voor de liefhebber en/of verzamelaar van luxe horloges, die graag een uniek stuk om de pols draagt. Daar komt bij dat het merk met zijn fraaie horloges een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding weet te bieden, waarmee ook de liefhebber met een minder breed budget prima terecht kan binnen de collectie van dit merk.

Ingersoll horloge

Ingersoll biedt zowel een indrukwekkende collectie herenhorloges, als een elegante damescollectie. Door de combinatie van de hoge prijs-/kwaliteit, de unieke uitstraling en het brede aanbod voor zowel dames als heren, richt het merk Ingersoll zijn pijlen op een breder publiek. In dit artikel vertellen we je graag meer over een aantal specifieke herenhorloges uit de aansprekende collectie van Ingersoll.

Het eerste model van Ingersoll welke we graag even in the picture zetten, is de Ingersoll IN3105 BBKO Chinook. Dit bijzondere horloge is voorzien van een retro bruin lederen horlogeband, die is versierd met gele stiksels. Deze horlogeband geeft het horloge een geheel eigen uitstraling en sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge heeft een dikte van 12mm en een doorsnede van 47mm en is gemaakt van edelstaal PVD. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en voorzien van sprekende gele details. Het horloge is daarnaast voorzien van gehard mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. De solide basis van dit horloge wordt gevormd door een hoogwaardig automatisch uurwerk, wat de echte liefhebber zeker zal weten aan te spreken. Je beschikt met dit horloge tot slot over een secondewijzer. Kort gezegd een zeer mooi voorbeeld van een Ingersoll horloge met karakter, dat passend is bij vrijwel iedere outfit.

Het tweede bijzondere model uit de collectie van Ingersoll waar we graag je aandacht even op vestigen, is de Ingersoll IN3105 BBKW Chinook. Dit model is voorzien van een lichtbruine horlogeband en afgewerkt met lichter gekleurde stiksels. Ook deze horlogeband sluit met behulp van een doornsluiting. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 47 mm, wat dit tot een robuust ogen horloge maakt. De wijzerplaat van dit horloge is zwart van kleur en voorzien van witte accenten. Dit horloge van Ingersoll is verder voorzien van gehard mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. Ook dit horloge is uitgerust met een automatisch uurwerk van kwaliteit en biedt een secondewijzer. Ingersoll biedt met dit horloge weer een mooi compleet plaatje, voor de echte liefhebber van unieke luxe horloges.

Als derde horloge van Ingersoll benoemen we graag de Ingersoll IN2301 BBKO Pomo. Dit fraaie horloge is voorzien van een vintage zwart lederen horlogeband met eveneens zwarte stiksels. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een doorsnede van 48mm en een dikte van 14mm, waarmee ook dit een echt oversized model is. De wijzerplaat van het horloge heeft een geheel eigen en stoere uitstraling door de combinatie van de kleuren zwart en oranje. Dit horloge is verder voorzien van gehard mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. Het horloge is uitgerust met een hoogwaardig automatisch uurwerk van het merk Seagull, dat door de doorzichtige bodem goed te bewonderen is. Verder beschik je met dit horloge van Ingersoll over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Alles bij elkaar een zeer interessant horloge voor de echte liefhebber.

Als laatst vertellen we je graag meer over de Ingersoll IN3605 RWH Zuni. Dit is een horloge met een zeer klassiek karakter. Het horloge is voorzien van een fraaie bruine lederen horlogeband, die sluit met een vouwsluiting. De horlogekast van dit horloge is uitgevoerd in de kleur rosé, geheel passend bij de klassieke uitstraling van het horloge. De horlogekast heeft daarnaast een dikte van 12 mm en een doorsnede van 45mm. De wijzerplaat van het horloge is wit van kleur en voorzien van zwarte, rode en blauwe accenten. Het horloge is verder voorzien van gehard mineraalglas en een hoogwaardig automatisch uurwerk, waarin 36 edelstenen zijn verwerkt. De Ingersoll IN3605 RWH Zuni biedt bovendien een mooie lijst extra’s. Zo beschik je met dit model over een secondewijzer, datumaanduiding, lichtgevende indicatoren, gangreserve aanduiding, doorzichtige bodem en een chronograaf functie.

Alle vier de bovengenoemde modellen van Ingersoll zijn bij ons in de webshop verkrijgbaar. Wij bieden deze modellen bovendien momenteel aan met een mooie korting. We leveren deze horloges met een garantietermijn van twee jaar en een duidelijke handleiding. Bovendien ontvang je jouw nieuwe aanwinst in een luxe officiële box. Bekijk de horloges van Ingersoll nu bij ons in de webshop en laat je verrassen!