Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Van Speyk horloges

Geplaatst op 2 december 2021 om 15:08 uur

Wanneer je op zoek bent naar een horloge dat van hoge kwaliteit dat bovendien betaalbaar is, zoek dan niet verder. Met het merk Van Speyk, dat van Nederlandse bodem is, vind je wat je zoekt in onze webshop.

Van Speyk is een relatief jong horlogemerk maar desondanks een merk met historie. De merknaam voert ons terug naar 1831, waar de Nederlandse held Jan van Speyk zijn schip opblies om te voorkomen dat het in de handen zou vallen van opstandelingen. Van Speyk werd in 2011 opgericht en is momenteel een niche merk dat ontzettend leuke horloges produceert. Vooral de liefhebbers van een bijzonder horloge dat niet iedereen draagt zal dit horlogemerk aanspreken.

Elk Van Speyk horloge heeft eigenschappen die voor vele liefhebbers een groot voordeel zullen zijn. We hebben het dan over een automatisch- of quartz uurwerk van hoogwaardige kwaliteit, extreem sterk saffierglas en een fraaie afwerking van het hoogste niveau. De horloges van Van Speyk worden met de grootst mogelijke zorg en aandacht gemaakt. Het ontwerp en testproces vindt volledig plaats in Nederland. De Dutch Diver modellen worden zelfs volledig in Nederland geproduceerd.

Binnen de collectie van Van Speyk zien we verschillende series met elk eigen karakteristieke kenmerken. Zo vinden we in de van Speyk Vitesse serie horloges die in samenwerking met de Arnhemse voetbalclub zijn uitgebracht. Deze horloges zijn natuurlijk zeker voor de liefhebber en supporter een collectors item te noemen. De Van Speyk Vitesse Editie VIT.15.GL is een horloge dat opvalt door een sprekende kleur geel. Zowel de lederen horlogeband als de accenten op de zwarte wijzerplaat zijn in deze kleur uitgevoerd. Dit horloge is verder uitgerust met een Swiss made quartz uurwerk en tot maar liefst 200 meter waterdicht. Natuurlijk is ook dit van Speyk horloge voorzien van het extreem sterke saffierglas. Dit zorgt ervoor dat je niet snel krasjes zult zien op het glas. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42 mm. Het Vitesse logo is zichtbaar op de wijzerplaat, wat dit horloge absoluut uniek maakt. Het Van Speyk Vitesse Editie VIT.15.GL horloge is een zeer compleet horloge te noemen. Met de secondewijzer, datumaanduiding, lichtgevende indicatoren, draaibare bezel en verschroefde kroon biedt dit horloge alles wat de liefhebber maar te wensen heeft.

Van Speyk Dutch Diver BL.15.SR horloge

Een andere bijzondere serie uit de collectie van Van Speyk is de Dutch Diver serie. De Van Speyk Dutch Diver BL.15.SR is een modern duikhorloge met uitstekende eigenschappen. Dit horloge is voorzien van een robuuste horlogeband van edelstaal. De horlogekast is eveneens vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en doorsnede van 42mm. De wijzerplaat is klassiek blauw van kleur, met witte en gele accenten. Dit horloge is tot maar liefst 200 meter waterdicht en hiermee dan ook geschikt voor de echte sportieveling. SuperLuminova zorgt ervoor dat het horloge ook in het donker te raadplegen is. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een automatisch uurwerk van hoge kwaliteit, van het merk Miyota. Verder is dit horloge uiteraard ook voorzien van saffierglas en het horloge sluit met een vouwsluiting. Dit horloge is eveneens voorzien van een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast biedt het horloge een draaibare bezel en een verschroefde kroon. Dit horloge is een absolute aanrader wanneer je sportief bent ingesteld.

Binnen de Dutch Pilot serie van Van Speyk vinden we bijzondere pilotenhorloges met een stijlvolle uitstraling. De Van Speyk Dutch Pilot AW13.BL heeft een karakteristieke bruin lederen horlogeband en een overzichtelijke en ingetogen witte wijzerplaat met donkerblauwe accenten. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en is 10 mm dik en heeft een doorsnede van 45 mm. Dit maakt dat het horloge duidelijk af te lezen is. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting. Ook hier is weer gekozen voor het sterke saffierglas. Dit horloge is voorzien van een Swiss made quartz uurwerk van het merk Ronda. Zowel op de horlogeband als op de achterkant van de horlogekast is het logo van Van Speyk te vinden. Dit benadrukt het gevoel van luxe en stijl dat dit horloge bij je oproept. Naast het SuperLuminova beschik je met dit horloge ook over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Met de Dutch Pilot Serie van van Speyk weet het merk opnieuw in positieve zin te verrassen met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Met een horloge van Van Speyk kies je voor kwaliteit van eigen bodem. Voor de liefhebber van de Nederlandse geschiedenis en van mooie en kwalitatieve horloges, is een Van Speyk horloge een echte must have! Ook voor de echte verzamelaar kan een horloge van een Nederlands merk van dit kaliber natuurlijk niet ontbreken in de collectie. De collectie Van Speyk horloges in ons assortiment is zeer uitgebreid. Voor elke persoonlijke wens is er wel een van Speyk horloge voorhanden. Bovendien zijn deze horloges zeer betaalbaar, waardoor Van Speyk ook de liefhebber met een minder ruim budget weet aan te spreken. Wij leveren de horloges van Van Speyk uiteraard met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Bestel dus nu jouw favoriete van Speyk horloge eenvoudig bij ons in de webshop!