Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Swiss Series Double watchwinder

Geplaatst op 8 december 2021 om 14:39 uur

Elke liefhebber van automatische horloges weet dat de beste horloges van bekende en gerenommeerde horlogemerken afkomstig zijn uit Zwitserland. Dit geldt voor horloges maar ook voor watchwinders. Deze horlogeaccessoire zorgt ervoor dat het energieniveau van het automatisch uurwerk optimaal op peil wordt gehouden. Hierdoor komen de automatische horloges niet stil te staan en zijn ze altijd gereed om direct te dragen. Handig maar zeker ook goed voor de duurzaamheid van jouw automatische horloges.

Benson Swiss Series Double brown watchwinder

Een watchwinder met een Zwitsers hart, namelijk de motor, is een horlogeaccessoire waar je op kunt vertrouwen. Duurzaamheid, kwaliteit en degelijkheid staan erg hoog in het vaandel bij Zwitserse producenten. Voordat je het predicaat Swiss made mag voeren moet je van hele goede huize komen. Daar zijn namelijk niet voor niets allerlei voorwaarden en eisen aan verbonden. Daarom zal jij de eerste niet zijn die op zoek is naar een watchwinder met een Zwitserse motor.

Wanneer je op zoek bent naar deze kwaliteit maar tegelijkertijd niet teveel wilt betalen moet je misschien wat harder zoeken. Toch zijn er ook diverse merken die topkwaliteit aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs. Een voorbeeld hiervan is het Nederlandse merk Benson. Benson heeft recentelijk een aantal watchwinders uitgebracht die voorzien zijn van een Swiss made motor. Deze specifieke modellen luisteren naar de naam Benson Swiss Series. Benson biedt met de Swiss Series watchwinders voor zowel de liefhebber als voor de echte verzamelaar prachtige horlogeaccessoires waarmee je elk automatisch horloge, ongeacht merk of model, veilig en professioneel opwindt. Deze modellen zijn voorzien van een Swiss made motor waardoor je verzekerd bent van een uitstekende kwaliteit.

Binnen de Benson Swiss Series vinden we de Swiss Series Double watchwinders. Deze modellen zijn geschikt voor het opwinden van 2 horloges. De vormgeving van deze horlogeaccessoire is compact, zodat vrijwel elke liefhebber er gemakkelijk een plaatsje voor kan maken. Bovendien werken de watchwinders niet alleen op netstroom maar ook op batterijen. Deze ultieme accessoires zijn dus gemakkelijk mee te nemen op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Bijkomend voordeel is dat deze Benson Swiss Series Double watchwinders heel goed in een kluis te plaatsen zijn, zodat je je horloges en watchwinder zo veilig mogelijk kunt opbergen. De Benson Swiss Series Double watchwinders hebben een luxe uitstraling en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals blauw, zwart en verschillende tinten bruin. Ook wat betreft materiaalkeuze gaat Benson voor het beste. Zo vind je in deze series modellen die gemaakt zijn van prachtig hout en kwaliteitsleder. De binnenkant is voorzien van stof zodat je horloges optimaal beschermd zijn tegen bijvoorbeeld kleine krasjes.

Door het speciaal ontwikkelde veiligheidssysteem ontkoppelt de motor wanneer er een horloge wordt geplaatst of er wordt uitgehaald. Dit zorgt voor een perfecte beveiliging zodat er geen stress voor de motor kan ontstaan. Voor de duurzaamheid is dit erg belangrijk. Natuurlijk zijn deze watchwinders verder voorzien van de welkbekende Swiss made techniek. De watchwinders zijn bovendien geassembleerd in Nederland.

Elke rotor, dus elk horloge, is individueel in te stellen met behulp van het handige LCD scherm. Met slechts één knop stel je onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Deze zeer luxe watchwinders zijn voorzien van een glazen deur. Zo hoef je je ook geen zorgen te maken dat er condens, stof of vuil bij je horloges kan komen. De combinatie van het glas en het hout of leder, zorgt bovendien voor een zeer chique uitstraling. Elk automatisch horloge zal extra mooi uitkomen in deze watchwinder!

Met de Benson Swiss Series Double watchwinders heb je de beschikking over meerdere opwindprogramma’s. Natuurlijk zijn ook deze watchwinders uitgerust met een overwind protectie.

Doordat Benson gebruik maakt van speciale flexibele horlogehouders past vrijwel elk horloge feilloos in de watchwinders van Benson. De Benson Swiss Series zijn dan ook geschikt voor elk automatisch horloge, dit ongeacht het merk of het type horloge. Met een Swiss Series Double watchwinder voorzie je je horloges op een efficiënte en milde wijze van de benodigde energie. Je voorkomt zo dat je horloge stil komt te staan, wat voor vervelende verrassingen zou kunnen zorgen. Een voorbeeld hiervan is een onnauwkeurigheid in tijd- en datumweergave. Je wilt natuurlijk dat jouw automatische horloge op tijd loopt en dat je hem kunt dragen wanneer het jouw uitkomt. Met een Benson Swiss Series Double watchwinder ben je hier altijd zeker van. Wil je graag je horloges kunnen bekijken, ook tijdens het opwindproces? Ook dat is geen enkel probleem, door het glazen deurtje en de ingebouwde LED verlichting kun jij een blik op je horloges werpen wanneer het jou uitkomt!

Je kunt jouw favoriete Benson Swiss Series Double watchwinder gemakkelijk, veilig en snel bestellen bij ons in de webshop. Wij verzenden alle watchwinders aangetekend en verzekerd en zorgen er natuurlijk voor dat deze stevig wordt verpakt. Zo weten we zeker dat jij je pakketje netjes thuis ontvangt.

Wij verzenden wereldwijd met Fedex, DPD en PostNL. Natuurlijk kun je in de webshop veilig betalen met creditcard, iDeal, Paypal en met gewone bankoverschrijving. De Benson Swiss Series Double watchwinders worden geleverd met maar liefst 3 jaar garantie. Wij zijn er namelijk zeker van dat je er lang plezier van zult hebben! Natuurlijk ontbreekt ook de duidelijke handleiding en het certificaat niet. Wacht dus niet langer en windt jouw automatische horloges veilig op in een Benson Swiss Series Double watchwinder.


24-12-2021 Locman horloges