Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

MeisterSinger, horloges met een wijzer

Geplaatst op 23 november 2021 om 14:31 uur

Horloges, nog altijd de meest aansprekende accessoires voor de man. Waar vroeger een horloge een puur tijdinstrument was is het hedendaags ook een accessoire die moet passen bij jouw uitstraling en kledingkeuze. Uiteraard moet een horloge ook passen bij de gelegenheid. Je draagt immers geen klassiek horloge als je gaat sporten, of een sportief horloge tijdens een huwelijk.

Voor de liefhebber van fraaie horloges zijn er veel horlogemerken die zowel kwaliteit als een mooi design bieden. Toch zijn er specifieke merken die wat betreft originaliteit en uniek concepten hier echt uitspringen. Een voorbeeld van zo’n horlogemerk is het Duitse MeisterSinger.

MeisterSinger werd in 2001 opgericht door Manfred Brassler. Hij had zich als doel gesteld horloges te ontwerpen als alternatief voor de bestaande horloges. Hij heeft hiermee een uniek ontwerp bedacht, namelijk het horloge met één wijzer. Naast deze één wijzer tijdweergave zijn onder meer ook de unieke index en het sterk gewelfde glas van de horloges kenmerkend voor MeisterSinger. MeisterSinger maakt bovendien onder meer gebruik van Zwitserse automatische uurwerken, wat voor de echte liefhebber zeker een voordeel zal zijn.

MeisterSinger Circularis CC908LG

In de collectie van MeisterSinger vinden we prachtige Swiss made horloges van hoge kwaliteit. De collectie is divers te noemen wat betreft uitstraling. Natuurlijk zien we hier wel bij alle modellen de één wijzer tijdsweergave terugkomen. Hiermee zet MeisterSinger een duidelijke handtekening en zodoende zijn ze altijd duidelijk herkenbaar en absoluut uniek. De collectie bestaat uit verschillende series horloges. Wat betreft de uitstraling van de horloges zien we zowel meer sportieve modellen als echte klassieke stukken.

De horloges in de MeisterSinger Scrypto serie hebben een meer traditionele uitstraling. We zullen van deze serie één model nader toelichten. We beginnen met het MeisterSinger Scrypto Unitas AM505 horloge. Dit horloge is voorzien van een prachtige zwart lederen band met vouwsluiting en een zwart gekleurde wijzerplaat met klassieke uitstraling. De wijzerplaat oogt rustig en overzichtelijk, wat nog eens benadrukt wordt door de enkele wijzer. De horlogekast is vervaardigd uit edelstaal en heeft een doorsnede van 43mm. Uiteraard is ook dit horloge voorzien van het extreem sterke saffierglas. Het horloge is uitgerust met een mechanisch Unitas 6497uurwerk.

Een tweede horloge uit dezelfde serie is de Circularis CC908LG. Dit horloge heeft dezelfde ingetogen insteek, maar toch een geheel andere uitstraling. Zo is deze wijzerplaat klassiek blauw van kleur, met witte accenten. Ook dit horloge is voorzien van een horlogeband van comfortabel krokodillenleder. De kleur van deze band is echter een lichtere tint bruin dan bij de Circularis CC303. Ook deze horlogekast is vervaardigd uit edelstaal, maar deze is daarnaast ook voorzien van een 18 karaat gouden lunette. Het horloge is uitgerust met een automatisch uurwerk met een gangreserve van 120 uur, waarmee je zeker bent dat je altijd op je horloge kunt rekenen wanneer je het nodig hebt.

Een andere serie uit de collectie van MeisterSinger is de Salthora Meta X serie. Binnen deze serie zien we horloges met een meer sportieve en robuuste look. Een mooi model afkomstig uit deze serie van MeisterSinger is de MeisterSinger Salthora Meta X SAMX902GR. Wat opvalt aan dit horloge is de keuze voor de kleur zwart in combinatie met felgroene accenten. Dit geldt voor de wijzerplaat, maar de groene accenten komen ook terug in de vorm van stiksels op de zwartlederen horlogeband. Deze kleurcombinatie maakt dat dit horloge een jeugdige uitstraling heeft. Het horloge is verder voorzien van een automatisch uurwerk van het merk Sellita en beschikt bovendien over een draaibare bezel en lichtgevende indicatoren. Het horloge is maar liefst tot 200 meter waterdicht en hiermee geschikt voor de echte sportieveling. Dit horloges sluit met een doornsluiting.

Kortom, met een MeisterSinger horloge steel je de show en kies je voor originaliteit om de pols. Bovendien doet dit merk wat betreft kwaliteit en afwerking niet onder voor de allerbeste merken op de markt. Veel goede redenen dus om te kiezen voor MeisterSinger. Ben je geïnteresseerd geraakt in de horloges van MeisterSinger?

Bekijk deze echte collectors items dan nu snel in onze webshop! Wij bieden verschillende modellen met een mooie korting aan, waarbij de kortingen oplopen tot wel 30% van de officiële winkelverkoopprijs. Met een horloge van MeisterSinger kies je absoluut voor iets unieks, dat zeker op zal vallen om de pols. Of je nu van sportief houdt, of meer een klassiek type bent, MeisterSinger heeft het horloge voor jou! Wacht dus niet te lang en bestel nu jouw nieuwe MeisterSinger horloge tegen een extra scherpe prijs!