Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Triple watchwinders

Geplaatst op 20 oktober 2022 om 16:19 uur

In het hart van de horlogerie in Zwitserland vinden wij niet alleen horlogemerken met aanzien maar ook verschillende gerenommeerde watchwinder merken. Watchwinders zijn onlosmakelijk verbonden met het automatische horloge, omdat zij in de energievoorziening van deze horloges kunnen voorzien.

Watchwinders zijn door de jaren heen steeds verder ontwikkeld en voorzien van de meest moderne technologieën. Daarnaast worden de watchwinders ook in esthetisch opzicht steeds vernieuwd. Er zijn merken die op dit gebied hun naam wereldwijd op de kaart hebben weten te zetten.

Een voorbeeld van zo’n Zwitsers merk is Swiss Kubik. Swiss Kubik vervaardigd al meer dan 10 jaar zeer gepassioneerd watchwinders van uitermate hoge kwaliteit. Daarin zijn zij zichzelf steeds opnieuw blijven uitvinden om de watchwinders steeds verder te perfectioneren. De watchwinders van Swiss Kubik zijn voorzien van Zwitserse motoren. Motoren van Zwitserse makelij zijn betrouwbaar en solide en bovendien ook energiezuinig en geluidsarm. Dit maakt deze motoren de beste keuze voor de watchwinders van Swiss Kubik.

Iedere watchwinder van Swiss Kubik is een perfecte kubus van 10 centimeter die een stukje technische finesse herbergt, of een combinatie van meerdere kubussen voor watchwinders met een grotere capaciteit. Door de compacte en kubusvormige designs zijn de watchwinders van Swiss Kubik overal herkenbaar. Het merk zet hiermee dan ook een duidelijke eigen handtekening.  Voor het vervaardigen van de watchwinders van Swiss Kubik maakt het merk enkel gebruik van de beste materialen. Hiervoor kiezen zij leveranciers binnen een straal van 50 km van de fabriek. Het assembleren van de watchwinders van het merk gebeurt geheel met de hand met een zeer hoge mate van expertise. Bijzonder aan de watchwinders van Swiss Kubik is onder meer dat deze tot wel 3 jaar lang kunnen functioneren op een set AA batterijen. Dit zorgt ervoor dat je er geruime tijd geen omkijken naar hebt. Bovendien maakt dit het mogelijk de watchwinder in een kluis te plaatsen. Dit zal voor menig liefhebber een groot voordeel zijn.

De collectie van Swiss Kubik biedt watchwinders voor een enkel horloge, maar ook modellen voor het opwinden van meerdere automatische horloges. Vandaag nemen we de Swiss Kubik Triple Leather Black SK03.CV003 nader onder de loep. Het zwart lederen exterieur van deze watchwinder geeft dit model een luxe uitstraling. Deze watchwinder biedt ruimte voor het opwinden van 3 automatische horloges tegelijkertijd. Ieder model of type horloge kan worden opgewonden in deze watchwinder. Wanneer je erg kleine horloges in het bezit hebt, is het ook nog mogelijk tegen een meerprijs kleinere horlogehouders bij te bestellen voor de watchwinder. Op deze manier passen ook kleinere horloges moeiteloos in de watchwinder.

Swiss Kubik Triple Leather Black SK03.CV003

Natuurlijk wordt de basis van de Swiss Kubik Triple Leather Black SK03.CV003 gevormd door een Swiss made motor. De watchwinder is verder programmeerbaar en voorzien van een USB aansluiting. Het aantal toeren is daarbij ook instelbaar. Het is mogelijk om ervoor te kiezen extra beschermglaasjes aan te schaffen bij Swiss Kubik. Hiermee zorg je ervoor dat je je watchwinder kunt afsluiten. Dit biedt verschillende voordelen. Zo kun je je horloges beter beschermen tegen beschadigingen, maar ook tegen schadelijke invloeden zoals vocht, vuil en condens. Op deze manier maakt Swiss Kubik het mogelijk om jouw nieuwe watchwinder zo compleet te maken als je zelf wilt. De Swiss Kubik Triple Leather Black SK03.CV003 is eveneens verkrijgbaar in andere kleuren leder, zoals donkerbruin en cognac. Met deze watchwinder van Swiss Kubik kies je voor het beste voor jouw automatische horloges. De watchwinder is uitermate geschikt wanneer je als liefhebber zijnde 3 of 4 automatische horloges in het bezit hebt. Zo kun je de horloges die je niet om je pols draagt toch van energie voorzien. Hiermee wordt ook direct de olieverdeling in het horloge op juiste wijze geregeld. Je bent er daarnaast zeker van dat je horloges op een veilige wijze zijn opgeborgen. Zeker wanneer je ervoor kiest de watchwinder in een kluis te plaatsen, kies je voor optimale veiligheid. De Swiss Kubik Triple Leather Black SK03.CV003 biedt daarnaast de mooie mogelijkheid om jouw horloges tentoon te stellen. Het is gemakkelijk een mooi plekje te vinden voor de watchwinder, omdat er niet veel ruimte voor nodig is. Kortom, met deze watchwinder kies je voor een mooi compleet plaatje. Daarnaast is er nog veel meer moois te vinden in de collectie van Swiss Kubik. Zowel op het gebied van capaciteit als wat betreft materiaalsoort is er veel mogelijk. Er zijn daardoor watchwinders van Swiss Kubik verkrijgbaar voor verschillende persoonlijke voorkeuren.

Swiss Kubik benadrukt de kwaliteit en het vertrouwen in hun eigen producten, door op de watchwinders maar liefst 3 jaar garantie te bieden. Je bestelt jouw favoriete Swiss Kubik watchwinder veilig en snel bij ons in de webshop. Wij zijn als officieel dealer van Swiss Kubik in staat om jou desgewenst van een kundig advies te voorzien of eventuele vragen te beantwoorden. Bekijk nu snel onze selectie Swiss Kubik watchwinders in de webshop en maak je keuze!