Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder

Geplaatst op 1 april 2021 om 19:44 uur

Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder

Het is natuurlijk geen geheim dat op het gebied van horloges in Zwitserland pure kwaliteit te vinden is. Dit geldt echter niet alleen voor de horloges zelf. Ook wat betreft watchwinders, die onlosmakelijk met automatische horloge verbonden zijn, vind je in Zwitserland top kwaliteit. Wanneer je een watchwinder aanschaft wil je kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dit alles natuurlijk het liefst voor een goede prijs. De vraag is natuurlijk verder of je een watchwinder nodig hebt voor meerdere automatische horloges of dat een watchwinder voor een enkel automatisch horloge volstaat.  Wanneer een compact en handzaam model een voorwaarde voor je is, is het Zwitserse merk Swiss Kubik zeker het overwegen waard.

Met de compacte en kubusvormige modellen biedt Swiss Kubik een duidelijke eigen identiteit en is een Swiss Kubik watchwinder altijd duidelijk herkenbaar. Met een Zwitserse watchwinder van Swiss Kubik ben je verzekerd van een absoluut kwaliteitsproduct, waar je zeker lang plezier van zult hebben. Swiss Kubik levert niet alleen hoogstaande kwaliteit en de nieuwste technieken, maar kiest ook voor het gebruik van enkel hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de Swiss Kubik watchwinders afgewerkt tot in de puntjes en is er over het design en de vormgeving zeer goed nagedacht. Het is dan ook niet voor niets dat Swiss Kubik het label Swiss made mag dragen. Een Swiss made product moet aan verschillende voorwaarden en vereisten voldoen en het is dan ook een absolute plus wanneer een merk dit label mag voeren. Het zegt veel over het vakmanschap, de tijd en moeite die in de producten is gestoken.

De Swiss Kubik watchwinder collectie bevat modellen geschikt die geschikt zijn voor één automatisch horloge, oplopend tot een capaciteit voor wel 12 horloges. De watchwinders van Swiss Kubik zijn gemaakt van zeer variërende hoogwaardige materialen zoals aluminium, leder en kunststof. De collectie bestaat uit twee series. Het is mogelijk te kiezen voor een instapmodel met de Swiss Kubik Startbox modellen wanneer je een watchwinder met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding zoekt. Daarnaast zijn er modellen die wat duurder zijn en bovendien meer luxe bieden, de Swiss Kubik Masterbox watchwinders.

Alle Swiss Kubik watchwinders zijn uitgerust met een Zwitserse motor die niet alleen zeer betrouwbaar is, maar ook heel stil in gebruik. Bovendien werken de Swiss Kubik watchwinders gemiddeld wel 3 jaar op een set AA batterijen, waarmee ze absoluut energiezuinig te noemen zijn. Bijkomend voordeel hiervan is (zeker in combinatie met de compacte vormgeving) dat je de watchwinders gemakkelijk mee kunt nemen op reis of zelfs naar kantoor. Ook het plaatsen van de watchwinder in een kluis is hiermee een goede optie. Je bergt je watchwinder en horloge op deze manier gemakkelijk extra veilig op. Swiss Kubik biedt bovendien optioneel beschermglaasjes voor je Masterbox watchwinders. Deze bieden extra bescherming tegen invloeden van buitenaf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stof, vuil en condens. Met deze glaasjes maak je je watchwinder dus helemaal compleet en ga je voor een optimale bescherming van je horloges. Ook zijn er voor kleinere horloges speciaal kleinere horlogehouders beschikbaar.

Een Swiss Kubik model dat echt het benoemen waard is, is de Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder. Kenmerkend voor deze watchwinder is onder meer de zwarte aluminium buitenkant in combinatie met een zwarte voorkant dat een extra luxueuze uitstraling geeft. Deze specifieke watchwinder is geschikt voor het opwinden van één automatisch horloge. Uiteraard is deze Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder voorzien van de hoogstaande techniek waar Swiss Kubik bekend om staat. Dit model is net als alle andere Swiss Kubik watchwinders geschikt voor elk merk en type automatisch horloge. De watchwinder is bovendien programmeerbaar via USB aansluiting, wat het zeer makkelijk te bedienen maakt. Hiermee stel je eenvoudig het aantal rotaties en de draairichting per dag in, zodat deze perfect aansluiten bij de behoeften van je horloge. Ook een overwind protectie ontbreekt uiteraard niet. Met andere woorden, een zeer complete watchwinder met alles erop en eraan, die je gemakkelijk overal kwijt kunt. Elk horloge komt hier mooi in uit en de watchwinder is passend in vrijwel elk interieur.

Wil je deze mooie complete en tegelijkertijd compacte watchwinder bestellen bij een webshop waarbij je een prettig gevoel hebt? Dan is het fijn ervoor te kiezen je bestelling te plaatsen bij een officieel dealer, deze kan je adviseren en de juiste service verlenen wanneer nodig. Wij, BensonTrade, mogen onszelf al ruim 10 jaar officieel dealer noemen van Swiss Kubik. Wij bieden een mooie collectie van de nieuwste Swiss Kubik watchwinders, waaronder de Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder. Wanneer je ervoor kiest deze specifieke watchwinder of één van de andere mooie Swiss Kubik watchwinders bij BensonTrade te bestellen ontvang je deze met maar liefst 3 jaar garantie. Dit geeft wel aan dat het merk veel vertrouwen heeft in haar producten. Uiteraard wordt er ook een duidelijke handleiding meegeleverd. Wil je dus dit onmisbare accessoire aanschaffen voor je automatische horloge, bekijk dan snel de actuele collectie van dit prachtige Zwitserse watchwinder merk. Wij leveren vrijwel alle populaire watchwinders vanuit voorraad zodat je er zeker van bent dat jouw automatische horloge niet te lang stil komt te staan!