Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Glycine horloges | SALE

Geplaatst op 8 april 2021 om 08:46 uur

Glycine Airman 42 GL0065 horloge

Horlogemerken met karakter, een bijzondere geschiedenis en een vleugje nostalgie zijn  voor de meeste horlogeliefhebbers extra aantrekkelijk. Wat is er nu leuker dan een bijzonder verhaal te kunnen vertellen wanneer iemand je complimenteert met je horloge? Er zijn verschillende horlogemerken met een lange geschiedenis of een bijzondere insteek. Een vooraanstaand merk binnen de horloge industrie, dat al sinds 1914 zijn horloges produceert in Zwitserland is Glycine. Het merk werd opgericht door Eugene Meylan die naar enkel perfectie streefde. Dat is ook heden ten dage nog steeds terug te zien aan de Glycine horloges. Topkwaliteit horloges die wat betreft zowel kwaliteit, techniek als uitstraling subliem zijn uitgevoerd. Ze zeggen weleens dat je een Glycine horloge niet zozeer voor jezelf koopt maar voor je nageslacht.

Door de lange historie die het merk heeft weten op te bouwen, staat Glycine voor ontwikkeling en innovatie. Meylan maakte gebruik van de innovatie en technische ontwikkelingen in zijn tijd. Daarmee waren de horloges van Glycine altijd uitgerust met de meest moderne techniek. Het merk werd bovendien gezien als pionier in luchtvaart- en wereldtimer horloges voor piloten en frequente reizigers. Glycine wist destijds de beste miniatuurbewegingen voor uurwerken (1920-1929) te ontwikkelen. Bovendien werd het merk met recht de leverancier voor de welgestelden in die tijd. Dit zegt natuurlijk heel wat over de kwaliteit van de horloges en over de gewilde designs van Glycine. Met name de Amerikanen en Engelsen waren erg enthousiast over de horloges van het toonaangevende merk. Na WOII bracht Glycine voor het eerst automatische uurwerken en chronometers op de markt. Wat daarop volgde was het meest bijzondere model van dit merk, dat nog steeds zeer populair is en als het pareltje uit de collectie wordt gezien, namelijk het Glycine model ‘Airman’. De Glycine Airman is nog altijd een iconisch horloge met een prachtige uitstraling.

De Glycine horloges zijn wat betreft de kwaliteit vergelijkbaar met grotere merken, maar dan beter geprijsd. Een wat kleiner merk als Glycine heeft als voordeel dat er extra aandacht kan worden besteed aan kwaliteit en afwerking. Dit is natuurlijk ook precies de intentie geweest van Eugene Meylan, namelijk dat de horloges perfect moeten zijn. Dit is dan ook te zien aan het oog voor detail en de sublieme afwerking. De Swiss made horloges van Glycine zijn tijdloos en stijlvol en hebben bovendien een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Je koopt met Glycine dus absoluut waar voor je geld. Dit zijn horloges waar je jarenlang plezier van hebt.

Wanneer we kijken naar de collectie van Glycine, zien we een brede diversiteit als het gaat om uitstraling. Elk model is stijlvol en traditioneel te noemen, maar er is een verscheidenheid te zien in bijvoorbeeld materiaalgebruik. Zo zien we binnen de collectie diverse horloges met verschillende type horlogebanden van bijvoorbeeld leder, nato, rubber en edelstaal. Bovendien zijn er verschillende sportieve modellen te vinden en aan de andere kant modellen met een meer klassieke insteek. Dit in combinatie met de aantrekkelijke prijzen en hoge kwaliteit maakt dat Glycine een breed publiek weet aan te spreken. Bovendien biedt Glycine niet alleen bijzonder stijlvolle herenhorloges, maar kun je ook als dame terecht bij Glycine wanneer je een elegant en tijdloos horloge zoekt. Ook de dameshorloges bieden verschillende mooie extra’s en een Swiss made uurwerk.

Een bijzonder en zeer gewaardeerd model voor heren binnen de collectie van Glycine is het Glycine Airman 42 GL0065 horloge. Dit model heeft een stoere en robuuste uitstraling met de edelstalen kast in combinatie met edelstalen band en een grijze wijzerplaat. Dit Airman horloge is tot maar liefst 100 meter waterdicht en sluit met een handige vouwsluiting. Dit exclusieve model van Glycine wordt wereldwijd geroemd en dat is niet voor niets. Want naast een Swiss made automatisch uurwerk van uiteraard topkwaliteit, biedt het horloge een groot aantal mooie extra functionaliteiten. Te beginnen met een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Maar dan zijn we er nog niet, het horloge is daarnaast namelijk uitgerust met een GMT functie, draaibare bezel en verschroefde kroon. Het Glycine Airman 42 GL0065 horloge biedt dan ook een prachtig horloge dat het hart van menig horlogeliefhebber sneller laat kloppen.

Wanneer je het Glycine Airman 42 GL0065 horloge wilt bestellen krijg je een mooie korting in onze webshop. Daarnaast bieden wij ook verschillende andere Glycine modellen met aantrekkelijke kortingen aan. Het is dus zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen. Welk Glycine horloge geniet jouw voorkeur? Welk Glycine horloge jou ook het meest aanspreekt, je kiest hoe dan ook voor de beste kwaliteit, een fraaie vormgeving en hoogstaande techniek.

Als officieel dealer van Glycine horloges leveren wij elk Glycine horloge met 2 jaar garantie en een luxe officiële box. Natuurlijk ontvang je er ook een duidelijke gebruiksaanwijzing bij. Wanneer je vragen hebt staan wij je natuurlijk met onze service graag bij. Je kunt in de webshop betalen met creditcard, Ideal, Paypal of gewone bankoverschrijving. Bovendien versturen wij elk horloge stevig verpakt en verzekerd. Je kunt dus met een gerust en veilig gevoel je bestelling plaatsen bij BensonTrade.