Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Scatola del Tempo watchwinders uit Italie

Geplaatst op 22 augustus 2020 om 09:15 uur

Bij een mooi automatisch horloge of meerdere automatische horloges, is alleen een watchwinder met klasse en stijl goed genoeg. Waar anders ter wereld kennen ze de kunde van het produceren van hoogstaande luxe producten beter dan in Italië? Italië staat niet alleen op dit gebied bekend om design met net dat beetje extra. Wanneer je op zoek gaat naar een watchwinder bij uw geliefde horloges en daarbij niet alleen genoegen neemt met een watchwinder die de energievoorziening van jouw horloges op zich neemt, maar ook in esthetisch opzicht een toevoeging is aan jouw interieur en eventuele verzameling, neem dan eens een kijkje in de gracieuze collectie van Scatola del Tempo.

In dit blog over Scatola del Tempo geven wij een korte impressie over dit watchwinder merk. Het merk is wellicht niet zo bekend maar produceert wel zeer fraaie watchwinders. Sinds het merk is overgenomen door Swiss Kubik profiteert het ook van de Zwitserse kwaliteit en degelijkheid. Hierdoor is een fraaie combinatie van Italiaans design en Zwitserse techniek ontstaan. Een combinatie die vele voordelen heeft.

De naam van het merk Scatola del Tempo doet het al vermoeden, dit is een Italiaans merk met stijl en gevoel voor design. Scatola del Tempo heeft een traditionele insteek en biedt een collectie klassieke stijlvolle watchwinders voor de echte liefhebber. Binnen de collectie van Scatola del Tempo valt het onder meer op dat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen. Naast het veelvuldig gebruik van leer, zien we ook prachtige houtsoorten voorbijkomen. Scatola del Tempo levert watchwinders voor zowel de liefhebber met een enkel horloge, als voor de serieuze verzamelaar. Je vindt dus in de uitgebreide collectie watchwinders met verschillende capaciteit.

De watchwinders geschikt voor een enkel horloge vind je in de series Rotor One en Rotor One Sport. In deze twee series heb je de keuze uit een breed scala aan kleuren, zodat er voor elke smaak een passende watchwinder voorhanden is. Elke watchwinder van Scatola del Tempo is voorzien van Zwitserse motor, waarmee de hoge kwaliteit gegarandeerd is. Deze motoren zijn uiteraard geluidsarm en energiezuinig, zodat je optimaal kunt genieten van het gebruik van uw watchwinder. De Scatola del Tempo Rotor One en Rotor One Sport zijn compact en handzaam en door de werking op batterijen eenvoudig mee te nemen op reis of in een kluis te plaatsen. De soft touch afwerking aan de buitenkant van de watchwinder biedt een maximaal comfort.

In onze webshop kan je de Scatola del Tempo Rotor One en Rotor One Sport modellen eenvoudig bestellen. Deze ontvang je dan thuis met drie jaar garantie en duidelijke handleiding. Als officieel dealer kunnen wij je van de juiste service voorzien. Je bent hier dan ook op het juiste adres voor een Scatola del Tempo watchwinder of een watchwinder van één van de andere mooie merken die wij verkopen.