Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De kwaliteit van Davosa horloges

Geplaatst op 14 augustus 2020 om 07:42 uur

Davosa is een bekend Duits horlogemerk dat horloges met Zwitserse uurwerken maakt. Kwaliteit, precisie en duurzaamheid zijn dingen waar dit horlogemerk sterk in is. Elk Davosa horloge vindt zijn oorsprong in de Zwitserse Jura waar Abel Frederic Hasler in 1881 begon met het maken van horloges. Zijn zonen erfden het talent en bouwden het succes van hun vader verder uit. In 1993 begon de firma Hasler met de productie van Davosa horloges. Het automatische horloge beleefde een opleving waardoor de Davosa horloges door hun kwaliteit, uitstekende eigenschappen en interessante collecties zeer populair werden. Het voordeel van een Davosa horloge is dat het alle eigenschappen biedt die veel duurdere horlogemerken ook bieden, maar de prijzen van een Davosa horloge veel aantrekkelijker zijn. De bekende Ternos en Argonautic horloges vormen de meest populaire modellen van Davosa. De Davosa horlogecollectie kent moderne en klassieke horloges, maar vooral de sportieve en waterdichte Ternos en Argonautic modellen zijn zeer interessant.

Davosa Ternos 161.555.40 horloge

Een goed voorbeeld van een aansprekend Davosa horloge is het het Davosa Ternos Diver 161.455.10 horloge, dit model weegt zo’n 125 gram en beschikt over een edelstalen band die kan worden gesloten met de vouwsluiting. Het horloge is waterdicht tot 200 meter en is voorzien van saffierglas. De dikte van de kast is 12mm en de doorsnede is 40mm. De wijzerplaat is zilver van kleur en uiteraard ontbreekt een automatisch Swiss Made uurwerk niet. Dit uurwerk beschikt over een datumfunctie, draaibare bezel en lichtgevende index. Dit Davosa Ternos horloge wordt geleverd met luxe officiële box, 2 jaar garantie met handleiding. De actuele prijs bedraagt 699 euro. Dit is een hele scherpe prijs voor een dergelijk prachtig horloge met eigenschappen die je eigenlijk bij veel duurdere horloges ziet.

Een ander interessant horloge is de Davosa Ternos Professional 161.559.40. Dit herenhorloge is 125 gram en heeft een waterdichtheid van 500 meter. Het horloge is uitgevoerd met saffierglas en een edelstalen kast. De doorsnede van de horlogekast is 42mm. De wijzerplaat is blauw en binnenin het horloge zit een automatisch Swiss Made uurwerk, dit maakt een watchwinder erg handig om te gebruiken zodat het horloge altijd optimaal van energie is voorzien. Uiteraard is het horloge voorzien van lichtgevende indicatoren en een draaibare bezel. Het Davosa Ternos Professional 161.559.40 horloge wordt geleverd in een luxe officiele box, 2 jaar garantie en handleiding. De prijs bedraagt 798 euro en dat is een hele mooie prijs voor een dergelijk kwaliteitshorloge.

Conclusie

Davosa horloges behoren tot de meeste interessante horloges in onze collectie. Het merk biedt enorm veel kwaliteit voor een hele scherpe prijs. Davosa heeft stijlvolle horloges en ook meer sportieve modellen.

Het horlogemerk Davosa uit Duitsland wordt verkocht door de betere juwelier en online shops. Als officieel dealer werken we al ruim 10 jaar samen met Davosa en kunnen wij uit ervaring spreken dat Davosa horloges een aanrader zijn. Kwalitatief, fraai afgewerkt en betaalbaar zijn woorden waarmee we Davosa graag beschrijven. In onze webshop vind je een ruime collectie met daarin diverse Davosa horloges met een leuke korting.