Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

MeisterSinger Circularis CC908LG horloge

Geplaatst op 18 februari 2021 om 11:20 uur

Iedere horlogeliefhebber en verzamelaar heeft wel een bijzonder horloge op zijn of haar verlanglijstje staan. Er zijn tenslotte horloges met bijvoorbeeld een uniek design, bijzondere extra functionaliteiten en eigenschappen van zeer hoge kwaliteit die worden gezien als een waar collectorsitem. Dit geldt natuurlijk ook voor verschillende limited edtions in horlogeland.  Bij sommige horlogemerken speelt ook de merknaam een rol, er zijn horlogemerken waarvan vrijwel elke liefhebber wel gecharmeerd is. Mocht je op zoek zijn naar een bijzonder en uniek horloge, dan hebben wij een absolute aanrader voor je. We hebben het dan over de horloges van het exceptionele Duitse horlogemerk MeisterSinger.

MeisterSinger Circularis CC908LG horloge

MeisterSinger werd in 2001 opgericht door Manfred Brassler. Hij had zichzelf als doel gesteld een horloge te ontwerpen dat uniek was en zou gelden als een alternatief voor de reguliere polshorloges die al op de markt te vinden waren. Het moest een horloge zijn met een geheel eigen gezicht. Een echt MeisterSinger horloge is dan ook direct herkenbaar en heeft een duidelijke eigen identiteit. Dit komt doordat Brassler er destijds voor koos horloges te ontwerpen waarmee je met één enkele wijzer de tijd eenvoudig zou kunnen aflezen. Doordat de wijzerplaat slechts één enkele wijzer heeft is elk MeisterSinger horloge herkenbaar uit duizenden.

Deze manier van tijdsweergave is niet nieuw maar wel erg interessant. Deze wijze is bovendien praktisch en duidelijk en de klassieke meters en meetinstrumenten hebben deze tegenwoordig dan ook nog steeds. Brassler wist deze tijdsweergave opnieuw vorm te geven met een collectie prachtige horloges. De collectie van MeisterSinger bestaat dan ook uit moderne horloges met een knipoog naar het verleden. Naast de éénwijzer weergave kenmerkt een horloge van MeisterSinger zich onder meer door de unieke index en het sterk gewelfde glas. Elk MeisterSinger horloge is dus zeer bijzonder. Bovendien zet MeisterSinger hoog in wat betreft de techniek van de horloges. Men gaat bij MeisterSinger voor absolute technische verfijning, waardoor je met een MeisterSinger horloge kunt profiteren van de nieuwste technieken. Uiteraard wordt elk horloge van MeisterSinger voorzien van een uurwerk van uitermate hoge kwaliteit. MeisterSinger maakt onder meer gebruik van de handmatig opgewonden MH01, welke een zeer goede gangreserve kent. Met een hart van deze kwaliteit, is de basis voor een tophorloge gelegd. Uiteraard kiest MeisterSinger ook wat betreft de overige materialen die gebruikt worden, voor enkel het allerbeste. Zo wordt er onder meer gebruik gemaakt van prachtig en bijzonder (krokodillen)leder, edelstaal en extreem sterk saffierglas. Met een horloge van MeisterSinger koop je dus niet alleen een horloge voor het heden, maar ook voor de toekomst. Een horloge van MeisterSinger is tijdloos en is te combineren met zowel een zakelijke als casual outfit en hiermee geschikt voor verschillende typen mannen.

In dit artikel willen we een specifiek horloge van MeisterSinger onder de aandacht brengen. Dit horloge is een zeer bijzonder stuk uit de MeisterSinger collectie en zal de echte liefhebber en/of -verzamelaar zeker interesseren. Het gaat dan over het MeisterSinger Circularis CC908LG horloge. Dit horloge heeft een stijlvolle en klassieke uitstraling met een blauwe wijzerplaat. De cijfers en de enkele wijzer op de wijzerplaat zijn weergegeven in het wit en ook de datumaanduiding is genuanceerd zichtbaar op de wijzerplaat.  De prachtige horlogeband is vervaardigd uit bruin krokodillenleder en daarmee op zich al een echte eyecatcher. Bovendien draagt het horloge mede door deze kwalitatieve band zeer comfortabel. De compacte horlogekast heeft een doorsnede van 43 mm en een dikte van 10 mm en is vervaardigd uit edelstaal. Het horloge is bovendien voorzien van een prachtige 18 kt gouden lunette, wat de luxe en chique uitstraling van het horloge nog eens benadrukt. Het hart van het MeisterSinger Circularis CC908LG horloge wordt gevormd door een Swiss made automatisch uurwerk (MSA01), waarmee je verzekerd bent van een duurzaam, betrouwbaar en nauwkeurig horloge. Natuurlijk is voor dit horloge gekozen voor het extreem sterke saffierglas, zodat je niet snel bang hoeft te zijn voor krasjes. Het horloge sluit met een veilige en stevige vouwsluiting. Dit horloge zal een absoluut topstuk betekenen in jouw verzameling, of als het horloge voor degene die nog op zoek was naar hét perfecte horloge!

MeisterSinger kan zich wat betreft kwaliteit en design meten met de allerbeste merken. Bovendien heb je echt iets unieks om je pols door onder andere de éénwijzer weergave. De combinatie van een exceptioneel design, de hoogstaande techniek en originaliteit maakt een horloge van MeisterSinger aantrekkelijk voor iedereen die echt iets bijzonders wil. Het is dan ook echt de moeite waard eens een kijkje te nemen in de collectie van MeisterSinger. De diversiteit in uitstraling van de horloges zal je direct opvallen, dit maakt dat mensen met een verschillende persoonlijke smaak gecharmeerd zullen zijn van de MeisterSinger collectie.  Een MeisterSinger horloge is een horloge perfect voor de moderne man, maar ook zeer passend voor de man met een meer klassieke smaak. Bovendien kan de sportieve en stoere man ook heel goed bij dit merk terecht!