Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder

Geplaatst op 24 februari 2021 om 09:21 uur

Benson is één van de bekendste watchwinder merken wereldwijd. In korte tijd is dit merk uitgegroeid tot één van de toonaangevende merken op gebied van het opwinden van automatische horloges. Het Nederlandse merk produceert al jaren watchwinders die door veel horlogeliefhebbers geroemd worden vanwege de uitstekende kwaliteit en de uitgebreide mogelijkheden. De unieke combinatie qua prijs en kwaliteit is één van de grote voordelen van een Benson watchwinder.

Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder

De populaire Benson Smart-Tech II watchwinder serie is in 2011 gelanceerd en telkens voorzien van nieuwe modellen. Ook nu heeft Benson 3 nieuwe modellen toegevoegd die de “oude” modellen opvolgen. Deze nieuwe serie Smart-Tech II watchwinders bestaat uit 3 verschillende modellen, namelijk voor het opwinden van 2, 4 of 6 automatische horloges. Elke Smart-Tech II watchwinder heeft een deur met glas voor optimaal zicht op de ronddraaiende horloges. De Japanse motoren garanderen vrijwel geluidloze opwinden van elk automatisch horloge. Het grote voordeel van deze watchwinders is dat deze per horloge individueel ingesteld kan worden. Hierdoor ben je extreem flexibel qua het instellen van de draairichting en aantal rotaties per dag (TPD: turns per day). Dit is heel handig omdat wanneer je automatische horloges hebt van verschillende merken deze vaak op een verschillende wijze moeten worden opgewonden. Met de Benson Smart-Tech II watchwinders heb je alle opties dus hoef je je geen zorgen te maken.

Via het moderne touchscreen stel je de Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder in zodat jouw horloges snel en gemakkelijk van energie worden voorzien. Daarnaast kan je de LED verlichting en powerwinding functie via het touchscreen activeren.  

Als je de deur van de Smart-Tech II watchwinder opent zie je een lade waarin je andere horloges maar ook sieraden opbergen. Dit is een fraaie eigenschap omdat je als horlogeliefhebber jouw horloges graag veilig bewaart. De horlogehouder van elke Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder is naar wens instelbaar. Daardoor kan je vrijwel elk automatisch horloge vastklikken in de watchwinder zelf. Dit is belangrijk want hierdoor kan het horloge er nooit uitvallen tijdens het opwinden.

De zwart houten kast bevat 12 verflagen en een bovenste beschermlaag. Aan de binnenkant van de watchwinder zit een zachte stof om de horloges optimaal te beschermen.

Als officieel dealer hebben wij alle nieuwe Benson Smart-Tech II watchwinders op voorraad. Wij leveren met 2 jaar garantie, handleiding en adapter. Uiteraard wordt elke watchwinder goed verpakt door één van onze koeriers bij je afgeleverd. Wij verzenden wereldwijd en je kan betalen met iDeal, creditcard of Paypal. Je mag het bedrag uiteraard ook overmaken als je dat liever doet.