Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

MeisterSinger Circularis CC303 horloge

Geplaatst op 16 september 2020 om 09:47 uur

In ons blog vinden we het leuk om soms een speciaal merk of horloge eruit te lichten. Om wat meer informatie te geven over het merk en het horloge zelf. In dit blog schrijven we over MeisterSinger horloges en één horloge van dit merk in het bijzonder. Dit horloge is een prachtig exemplaar en zeer interessant voor de echte horlogeliefhebber! 

Meistersinger Circularis CC303 horloge

Meistersinger is opgericht in 2001 en de oprichter wilde nieuwe soorten van reguliere polshorloges maken. Het idee om een horloge met maar 1 wijzer te maken was door hem bedacht.  Je hebt echt een mooie unieke horloge om je pols waar je geen spijt van krijgt als hem koopt. De MeisterSinger horloges kunnen gemakkelijk te lezen worden omdat Brassler hun wijzerplaten duidelijk leesbaar is daardoor hebben we klassieke meters en meetinstrumenten vandaag nog steeds. Hierdoor hebben ze ook gelijk een eigen ontwerp en worden de MeisterSinger horloges wereldwijd gewaardeerd. De typische kenmerken van een MeisterSinger horloge zijn de 1 wijzer tijdweergave wat je bijna nergens ziet, unieke index en het sterk gewelfde glas. MeisterSinger verhoogde, door het grote succes, ook het niveau van nieuwe technische dingen in zijn deze horloges. In Zwitserland heeft dit merk het perfecte mooie uurwerk beschikbaar; de handmatig opgewonden MSH01, die een goede gangreserve heeft. Techniek in combinatie met mooi design is een belangrijk ding waar dit horlogemerk op let. Bekijk snel onze voorraad horloges met aantrekkelijke mooie kortingen. Als je de andere horloges die wij verkopen wilt zien kijk op BensonTrade.nl.

De MeisterSinger Circularis horloges zijn de meest aansprekende horloges van dit Duitse horlogemerk. De eenvoud hoe hij eruit, klassieke uitstraling en het kwalitatieve Zwitserse uurwerk maken de Circularis horloges heel erg populair. Voor verzamelaars is dit echt een uniek horloge waar je veel indruk mee kan maken. Het MeisterSinger Circularis CC303 horloge heeft een mooie beige wijzerplaat en edelstalen kast. De mooie comfortabele band is gemaakt van bruin krokodillen leder. Het mechanische MSH01 uurwerk heeft een 120 uur gangreserve. Met een diameter afmeting van 43mm, sterk saffierglas en vouwsluiting wat makkelijk sluit is dit horloge een prachtig exemplaar waar je geen spijt van krijgt . Elk MeisterSinger horloge is nieuw en wordt geleverd met 2 jaar garantie, in een originele box waar het horloge goed blijft zitten. en handleiding boekje.

MeisterSinger Circularis CC303: dit heren horloge weegt 90 gram wat niet zwaar te noemen is. Hij heeft een vouwsluiting wat goed blijft zitten als je bijvoorbeeld gaat hardlopen of iets anders. Met een waterdichtheid tot 50 meter is dit voor iemand die van zwemmen houdt wel wat. Hij zit lekker om je pos dus daar is niks over te klagen. Met saffierglas en een bruin bandje van leder is dit echt goede kwaliteit de kast is 10mm dik en heeft een doorsnede van 43mm. De kast is van edelstaal wat ook van goede kwaliteit is en heeft een beige wijzerplaat. Het uurwerk is mechanisch dus je moet hem opwinden. En staat ook wel bekend als MSH01. Hij wordt verpakt in een luxe officiële box dus niks te klagen over de verpakking en de staat van de horloge als hij wordt geleverd. De handleiding wordt geleverd als boekje dus je weet hoe je hem moet instellen. 2.799 euro is een mooie prijs voor deze horloge. Hij is mooi verpakt, wordt geleverd in goede staat, heeft een goede kwaliteit en een levertijd van 1 tot 3 werkdagen.

We hebben diverse MeisterSinger horloges op voorraad en beschikbaar met aantrekkelijke kortingen. Het betreft enkele stuks per model. De kortingen kunnen oplopen tot wel 30% van de officiële winkelverkoopprijs.

Elk MeisterSinger horloge is nieuw en wordt geleverd in mooie originele doos met handleiding en 2 jaar internationale garantie. Zoekt u een horloge van een bijzonder horlogemerk waar je echt geen spijt van krijgt als je hem koopt. Een MeisterSinger horloge is zeker mooi sieraad voor om jouw pols!