Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson horloge etui Black Series 2 Camel

Geplaatst op 26 augustus 2023 om 10:21 uur

Ben jij ook een fan van mooie horloges en heb je meerdere fraaie horloges in jouw collectie? Bijvoorbeeld van merken zoals Tag Heuer, Breitling, Rolex of Seiko? Dan lees vooral verder, want het opbergen en veilig bewaren van de horloges die je niet draagt is erg belangrijk.

Benson Watch etui Black Series 2 Camel

Wanneer je meerdere luxe horloges in het bezit hebt dan is het natuurlijk belangrijk dat je ook een goede en veilige opbergplaats beschikbaar hebt voor je horloges. Bovendien zul je je horloges dan weleens willen afwisselen wanneer je bijvoorbeeld op zakenreis of op vakantie gaat. Het is dan handig om te kiezen voor een opbergplaats voor je horloges, die ook geschikt is om je horloges in mee te nemen wanneer je op reis gaat.

Waar moet een goede opbergplaats voor luxe horloges in dit geval aan voldoen? In ieder geval is het belangrijk te kiezen voor kwaliteit. Een horlogebox of -etui van kwaliteit waarborgt de veiligheid van jouw horloges en gaat bovendien langer mee waardoor deze duurzamer is. Nu is het niet per definitie zo dat je heel diep in de buidel hoeft te tasten wanneer je graag kwaliteit wilt voor je horloge of horloges. Er zijn verschillende merken die op dit gebied zeer hoge kwaliteit weten te bieden tegen een scherpe prijs.

Het is belangrijk dat er voor een goede opbergplaats voor je horloges gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen. De binnenkant van een goede horlogebox of -etui zal voorzien zijn van een speciale zachte inleg, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor krasjes of andere beschadigingen op jouw luxe horloges. Daarnaast is het belangrijk dat de opbergplaats voor je horloges stevig is en bovendien goed afsluitbaar.  Zo bescherm je je horloges tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vocht, vuil en stof. Last but not least wil het oog natuurlijk ook wat. Als jij een fraai horloge in het bezit hebt die je met grote zorg hebt uitgekozen, dan wil je natuurlijk ook een stijlvolle opbergplaats die daar goed bij past.

Een aansprekend en innovatief merk op dit gebied dat bovendien van Nederlandse bodem is, is het merk Benson. Benson is een relatief jong merk, maar heeft zijn naam in korte tijd op de kaart weten te zetten binnen de horlogerie. Dit komt doordat het merk een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding weet te bieden. Je kunt hierdoor bij Benson terecht voor een hoogwaardige watchwinder, horlogebox of horloge-etui, ook wanneer je een minder breed budget hebt. Het merk weet daarnaast diversiteit te bieden, door te werken met verschillende hoogwaardige materialen, zoals kwaliteitsleder en prachtige houtsoorten.

In dit artikel nemen we graag een specifiek model horloge-etui nader voor je onder de loep, uit de uiterst luxe lijn de Black Series. We hebben het dan specifiek over de Benson Watch etui Black Series 2 Camel. Dit horloge-etui biedt ruimte om twee luxe horloges te kunnen opbergen. Dit etui is compact vormgegeven en is daarmee niet alleen thuis ideaal om je horloges in  op te bergen, maar ook heel handig te gebruiken voor onderweg. Het horloge-etui is met de hand gemaakt van het beste leder afkomstig uit Italië. Dit specifieke model is uitgevoerd in de fraaie kleur camel. Opvallend zijn verder onder meer het oog voor detail en de perfecte afwerking. Zo is het leder afgewerkt met een perfect bijpassend stiksel. Het interieur van de Benson Watch etui Black Series 2 Camel is uitgevoerd in dezelfde kleur camel. De zachte stof aan de binnenkant van het etui, biedt jouw horloges bescherming tegen verschillende vormen van beschadiging. Het horloge-etui is geheel afsluitbaar met de fraai afgewerkte rits. Hetzelfde model etui is verkrijgbaar met een capaciteit voor één of vier luxe horloges, zodat er voor vrijwel iedere liefhebber wel een passend horloge-etui beschikbaar is. Daarnaast is de Benson Watch etui Black Series 2 Camel niet alleen verkrijgbaar in de kleur camel, maar ook in de kleuren zwart en donkerbruin.

De Benson Watch etui Black Series 2 Camel is een perfecte keuze als je wilt gaan voor de beste bescherming van jouw luxe horloges. Zeker wanneer je je horloges graag met je meeneemt, is dit etui ideaal doordat het niet veel ruimte in beslag neemt. Bovendien vervoer en bewaar je je luxe horloges met dit etui in stijl, geheel passend bij jouw horloges. Je kiest met dit etui daarom voor een compleet plaatje! De gehele uitgebreide en verrassende collectie watchwinders, horlogeboxen en horloge-etuis van het merk Benson is verkrijgbaar bij ons in de webshop. Iedere liefhebber en/of verzamelaar van horloges met verschillende soorten uurwerken (quartz-, mechanisch- of automatisch uurwerk) kan hier zijn hart ophalen en fraaie bijpassende hoogwaardige accessoires aanschaffen tegen een aantrekkelijke prijs. Daarbij is er bij iedere opbergmogelijkheid de keuze uit modellen met een diverse capaciteit.  

De Benson Watch etui Black Series 2 Camel bestel je bij ons met een garantie van twee jaar. Wij verpakken jouw nieuwe etui uiteraard zorgvuldig voor je voordat wij deze naar je versturen. Onze producten worden wereldwijd geleverd met behulp van de dienst van DPD, PostNL en Fedex. Wanneer je vragen hebt of een passend advies wenst, helpen we je graag verder. Bekijk nu de gehele collectie van Benson bij ons in de webshop en overtuig jezelf!