Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Locman Montecristo 41mm 0541A02S-00BLWHPB

Geplaatst op 29 december 2022 om 08:35 uur

Een sportief horloge is niet alleen ideaal bij sportieve activiteiten. Tegenwoordig worden sportieve horloges ook bij bijvoorbeeld een zakelijke outfit gedragen. Ook bij een meer casual outfit is een mooi sportief horloge echter vaak de eyecatcher die de outfit compleet maakt. Er zijn dan ook verschillende exclusieve horlogemerken die sportieve horloges produceren, waarbij het design een belangrijke rol speelt, naast functionaliteit. Wij laten je graag kennis maken met een Italiaans horlogemerk dat er wat ons betreft uitspringt op het gebied van sportieve horloges. We hebben het dan over het merk Locman.

Locman Montecristo 41mm 0541A02S-00BLWHPB

De Locman horloges zijn overwegend sportief maar er zijn ook een aantal modellen met een meer klassiek karakter. Locman weet als geen ander de welbekende Italiaanse klasse te combineren met een stukje technische finesse en hoogwaardige materialen. Dit betekent dat je met een horloge van Locman altijd kiest voor een echte blikvanger om de pols, die bovendien betrouwbaar en van uitmuntende kwaliteit is. Locman heeft innovatie bovendien zeer hoog in het vaandel staan, waardoor je met een horloge van Locman altijd beschikt over de meest moderne technologie.

Locman is gevestigd op het Italiaanse eiland Elba en kan wel het populairste horlogemerk van het land genoemd worden. Dit is uiteraard niet voor niets. Locman staat bekend om de uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding van de horloges uit hun collectie. Dit betekent dat je een hoogwaardig horloge kunt aanschaffen tegen een scherpe prijs. Voeg daaraan toe de Italiaanse klasse die de horloges van Locman ademen en je hebt het recept voor een horlogecollectie die interessant is voor een zeer breed publiek. De degelijkheid en betrouwbaarheid van de horloges van Locman wordt nog eens extra benadrukt, doordat het merk de speciale rechten tot de productie van horloges voor het Italiaanse leger heeft weten te verkrijgen. Zowel de marine als de luchtmacht van het Italiaanse leger maken dankbaar gebruik van deze exclusieve horloges. Dit laat wel zien hoe groot het vertrouwen in de horloges van het merk is.

We vertellen je graag meer over een specifiek horloge uit de collectie van Locman. We hebben het dan over het Locman Montecristo 41mm 0541A02S-00BLWHPB horloge. Dit horloge is een zeer mooi voorbeeld van een sportief en eigentijds design uit de collectie. Dit horloge is uitgevoerd in een sprekende kleur blauw en trekt daarmee zeker de aandacht. De horlogeband is gemaakt van prachtig leder, eveneens in de kleur blauw. De horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast is gemaakt van een combinatie van edelstaal en titanium. Locman staat bekend om het gebruik van onder andere carbon fibre en titanium bij het vervaardigen van hun horlogekasten. Dit zijn namelijk materialen die zeer sterk zijn en geven bovendien ieder horloge een extra sportieve uitstraling. Verder heeft de horlogekast een dikte van 14mm en een doorsnede van 41mm. De wijzerplaat is uitgevoerd in verschillende klassieke blauwtinten en voorzien van witte accenten. Het horloge is daarnaast voorzien van saffierglas, dat bekend staat als zeer sterk. Dit betekent dat het tegen een stootje kan en dat er daardoor niet snel krasjes op zullen komen.

De Locman Montecristo 41mm 0541A02S-00BLWHPB is uitgerust met een automatisch uurwerk van hoge kwaliteit. Deze zorgt ervoor dat je altijd op je horloge kunt bouwen en op ieder moment een perfecte weergave van de tijd bij de hand hebt. Verder is het horloge tot maar liefst 100 meter waterdicht en daarmee uiterst geschikt voor intensief gebruik. Maar ook in combinatie met een zakelijke outfit of een meer casual look is dit horloge een echte aanrader. Tot slot beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.

Naast de Locman Montecristo 41mm 0541A02S-00BLWHPB vind je binnen de collectie van Locman nog vele andere sportieve modellen, waarbij het levendige kleurgebruik opvallend en kenmerkend is. De Montecristo modellen zijn hierbij het meest populair. Wanneer je houdt van een uniek en toonaangevend design, ben je bij Locman dan ook zeker aan het goede adres. Welk Locman horloge dan ook jouw favoriet is, je kiest altijd voor goede kwaliteit.

Wanneer je de Locman Montecristo 41mm 0541A02S-00BLWHPB of één van de andere exceptionele Locman horloges wilt aanschaffen, kun je dit bij ons in de webshop gemakkelijk en veilig doen. Wij zijn officieel dealer van Locman, waardoor je zeker bent dat je een authentiek Locman horloge thuisgestuurd krijgt. Wij staan bovendien bekend om onze goede service. Daarnaast hebben wij een jarenlange ervaring op het gebied van luxe horloges en kunnen je dan ook helpen met een antwoord op je vragen of desgewenst een passend advies geven.

De Locman Montecristo 41mm 0541A02S-00BLWHPB wordt door ons geleverd in een luxe officiële horlogedoos. Je ontvangt daarnaast 2 jaar garantie en natuurlijk een duidelijke handleiding. Wij verzenden onze horloges wereldwijd met behulp van de diensten van DPD, PostNL en Fedex. Een mooi horloge van Locman is dan ook altijd binnen handbereik.