Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Laco Fliegeruhren B 861749 Paderborn 42mm

Geplaatst op 5 januari 2023 om 18:45 uur

Met de kreet ‘tijd voor legendes, tijd voor een Laco pilotenhorloge’ weet het Duitse horlogemerk Laco de interesse van menig horlogeliefhebber te wekken. Pilotenhorloges zijn zeer in trek bij zowel liefhebbers als verzamelaars. Dit is niet voor niets. Met een mooi pilotenhorloge waan je je terug in vervlogen tijden door de nostalgische uitstraling die zij vaak met zich meebrengen. Omdat een pilotenhorloge vroeger voor piloten goed afleesbaar moest zijn, zijn ook de pilotenhorloges van nu meestal wat groter met een overzichtelijke index. Daarnaast is menig pilotenhorloge ook in het donker goed afleesbaar, omdat dat destijds ook een belangrijke vereiste was.

Er zijn verschillende gerenommeerde horlogemerken die hoogwaardige pilotenhorloges produceren met een aansprekend design. Het merk Laco is er daar één van. Laco is zelfs vooral bekend geworden vanwege de productie van traditionele pilotenhorloges. Het merk produceert deze al sinds 1940 en heeft daarmee een rijke historie. Bovendien heeft het merk door de jaren heen steeds nieuwe kennis opgedaan en zich verder weten te ontwikkelen. Naast de bijzondere pilotenhorloges van het merk, vind je binnen de collectie van Laco ook moderne horloges met een eigentijdse uitstraling. Hiermee weet Laco een breed publiek aan te spreken.

Laco kiest bij de productie van hun horloges voor enkel hoogwaardige en bovendien zeer fraaie materialen. Niet voor niets mag het merk het ‘made in Germany’ label voeren, dat aangeeft dat het gaat om horloges van uitermate hoge kwaliteit die bovendien uiterst betrouwbaar en degelijk zijn. Bij ieder horloge van Laco komt steeds opnieuw de hand van de vakman te pas, die met passie en expertise aan het horloge werkt. Het merk staat erom bekend dat de horloges uit de collectie niet alleen een hoge kwaliteit bieden, maar ook een zeer goed draagcomfort en een hoge kwaliteit. Door de goede prijs-/kwaliteitverhouding van de horloges van Laco kan je bij dit merk een horloge aanschaffen met een aansprekend design en een zeer goede kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Dit maakt dat de collectie van Laco aantrekkelijk is voor menig horlogeliefhebber en/of verzamelaar.

We laten je graag nader kennismaken met een bijzonder pilotenhorloge uit de collectie van Laco, namelijk de Laco Fliegeruhren B 861749 Paderborn 42mm. Dit horloge biedt alles wat de liefhebber zoekt in een pilotenhorloge. Natuurlijk begint dat met een tijdloos design met een retro randje. De horlogeband van dit horloge is gemaakt van soepel leder in de kleur bruin, die versierd is met witte stiksels. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12mm en een doorsnede van 42mm, wat dit tot een robuust model maakt. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en zeer goed afleesbaar. Door het gebruik van het zeer sterke saffierglas, zorgt Laco ervoor dat er niet snel krasjes te zien zijn op het glas. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een hoogwaardig automatisch uurwerk van Laco zelf (Laco 24 movement). Dit zorgt voor een betrouwbare basis van het horloge. Daarnaast biedt dit model Superluminova C3, waardoor het horloge ook goed afleesbaar is in het donker. Tot slot beschik je met dit model over een secondewijzer.

Laco Fliegeruhren B 861749 Paderborn 42mm

Al met al biedt Laco met dit horloge absoluut een model dat iedere liefhebber van pilotenhorloges zal weten aan te spreken. Het design ademt nostalgie en door het ingetogen karakter van het horloge is het te dragen bij vele soorten kledingstijlen. Zowel bij een zakelijke als een meer casual outfit komt dit horloge zeer goed tot zijn recht. De welbekende Duitse degelijke kwaliteit zorgt ervoor dat dit horloge tegen een stootje kan en daarmee zeer lang meegaat. Een horloge van Laco koop je dan ook niet alleen voor jezelf, maar ook voor je nageslacht. Met de Laco Fliegeruhren B 861749 Paderborn 42mm draag je een echte blikvanger om de pols!

Naast de verschillende series bijzondere pilotenhorloges, vind je bij Laco ook de Laco Classics serie. Hier zijn horloges te vinden met een rustige uitstraling en een minimalistisch karakter. Met deze horloges weet Laco klassiek met modern te combineren. Deze serie biedt zowel meer rustige tinten horloges als horloges met sprekende kleuren zoals blauw en groen. We zien bovendien diversiteit in het materiaal dat voor de horlogebanden gebruikt is. Zo herbergt deze serie horloges met lederen horlogebanden, maar ook met horlogebanden gemaakt van nato. Ook de Laco Chronographen serie is absoluut de moeite van het bekijken waard. Hier zien we moderne horloges voorzien van een mooie chronograaf functie.

Wanneer je de Laco Fliegeruhren B 861749 Paderborn 42mm wilt bestellen, kun je dit snel en gemakkelijk doen bij ons in de webshop. Dit model is bovendien momenteel afgeprijsd, waardoor je dit horloge tegen een extra scherpe prijs kunt aanschaffen. Daarnaast bieden wij nog vele andere prachtige horloges van Laco, onder meer uit de Laco Classics en de Laco Chronografen series.

BensonTrade is officieel dealer van Laco horloges. Al meer dan 12 jaar vertegenwoordigen wij dit Duitse merk in Nederland. Wij hebben de meest populaire modellen op voorraad en altijd een paar horloges met een leuke korting. Wil jij een prachtig Laco horloge dragen? Bekijk snel onze collectie Laco horloges en voor je het weet draag jij een prachtig retro horloge uit Duitsland.