Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De leukste trendy horloges tot 500 euro

Geplaatst op 15 december 2022 om 10:35 uur

Wanneer je op zoek bent naar een trendy horloge van goede kwaliteit dan zijn er mogelijkheden genoeg. Met een budget tot 500 euro is er keuze uit veel verschillende merken en designs en het is bovendien heel goed mogelijk te kiezen voor hoogwaardige kwaliteit. Zelfs voor een horloge met een unieke uitstraling is het goed mogelijk om binnen dit budget te blijven. Wij hebben een drietal bijzondere horloges voor je geselecteerd die niet duurder zijn dan 500 euro en zeer zeker de moeite van het overwegen waard zijn. Ieder van deze 3 horloges heeft zijn eigen unieke eigenschappen, zodat je met een horloge uit deze selectie altijd goed voor de dag kunt komen. De horloges die we hebben uitgekozen zijn afkomstig van verschillende horlogemerken.

Het eerste horloge dat we benoemen is absoluut bijzonder qua design en uitstraling. Het gaat om de Eone Time Bradley Canvas Aqua. Eone Time is een horlogemerk afkomstig uit de Verenigde Staten. Het merk is ontstaan door de ambitie horloges te ontwerpen die zowel voor mensen met- als voor mensen zonder visuele handicap functioneel en aantrekkelijk zijn. De tijdsweergave van de modellen uit de collectie van Eone Time is uniek, waardoor men kan voelen maar ook kan zien hoe laat het is. Het design is bovendien zeer stijlvol en elegant, waardoor het ook in esthetisch opzicht interessant is. De Eone Time Bradley Canvas Aqua is voorzien van een horlogeband gemaakt van canvas in de kleur blauw en sluit met een doornsluiting. De horlogekast is gemaakt van titanium. Dit materiaal is niet alleen licht in gewicht en daarmee zeer comfortabel te dragen, maar daarnaast ook zeer sterk. De horlogekast heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 40mm. Dit horloge is voorzien van een Swiss made quartz uurwerk, wat het horloge zeer betrouwbaar maakt. Dit model horloge van Eone Time is vernoemd naar Brad Snyder. Deze legerofficier verloor zijn zicht tijdens een explosie. Dit maakt de Eone Time Bradley Canvas Aqua niet alleen een horloge van uiterst hoge kwaliteit met een uniek design, maar ook een horloge met een verhaal. Dit horloge ligt bovendien nog ruim onder de 500 euro zodat het interessant is voor elke horlogeliefhebber.

Het tweede horloge onder de 500 euro is afkomstig van het merk Cornavin. Het gaat dan om de Cornavin Downtown 3H CO 2021-2005. Dit horloge is uitgerust met een prachtige zwart lederen horlogeband met reliëf en sluit met een vouwsluiting. Het horloge is daarnaast voorzien van saffierglas, dat zeer sterk is. De horlogekast van dit horloge is uniek vormgegeven en heeft een dikte van 10mm en een doorsnede van 41mm. De wijzerplaat van dit model is zwart van kleur en voorzien van wit/grijze details. De Cornavin Downtown 3H CO 2021-2005 is verder voorzien van een Swiss made quartz uurwerk en waterdicht tot 50 meter. Daarnaast biedt dit model een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Dit horloge is nu extra aantrekkelijk geprijsd bij ons in de webshop, zodat je voor een zeer scherpe prijs een uiterst hoogwaardig horloge kunt aanschaffen.

Het laatste horloge dat absoluut in deze rubriek thuishoort, is de Alessandro Baldieri Seamonster Carbonium. Dit horloge is in zijn geheel uitgevoerd in de kleur zwart. In combinatie met de robuuste vormgeving van het horloge, maakt het dit een horloge met een stoer karakter. De horlogeband is gemaakt van fraai leder. De horlogekast is op zijn beurt vervaardigd uit edelstaal PVD, wat het robuuste karakter van het horloge nog eens benadrukt. Het horloge is daarnaast voorzien van gehard mineraalglas en een mooie vouwsluiting. De solide basis van dit model bestaat uit een Miyota automatisch uurwerk en dit horloge is tot 100 meter waterdicht. Tot slot biedt dit horloge verschillende mooie extra’s. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is het horloge echter ook nog voorzien van een draaibare bezel. Met de Alessandro Baldieri Seamonster Carbonium kies je overall voor een uniek exemplaar met een geheel eigen uitstraling. Wanneer je op zoek bent naar een stoer en sportief horloge van hoge kwaliteit, is dit zeker een echte aanrader. Doordat dit horloge bij ons nu verkrijgbaar is met een interessante korting is het nu het perfecte moment om dit horloge aan te schaffen!

Wanneer je bij ons in de webshop een kijkje neemt, vind je naast de voorgenoemde 3 modellen nog vele andere trendy horloges onder de 500 euro. Er is hierbij keuze uit horloges geschikt voor een diverse persoonlijke voorkeur en smaak. Alle horloges binnen ons assortiment zijn van topkwaliteit en ieder merk heeft zo zijn eigen kenmerkende en/of bijzondere eigenschappen. Wij hebben een zeer lange ervaring met horloges van kwaliteit en staan je dan ook graag bij met raad en daad waar nodig.

Ben jij op zoek naar een nieuw horloge? Neem eens een kijkje in onze webshop. Als officieel dealer van veel horlogemerken bieden wij je de nieuwste collecties, levering uit voorraad en goede service.