Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Elysee horloge met korting

Geplaatst op 9 december 2023 om 15:47 uur

Bij de keuze voor een hoogwaardig luxe horloge maak je verschillende afwegingen op diverse gebieden. Uiteraard kijkt de echte liefhebber van fraaie horloges naar de kwaliteit bij aanschaf van een horloge. Maar omdat een luxe horloge voor menig man meer is dan enkel een manier om bij de tijd te blijven, spelen er nog verschillende andere zaken een rol.

Allereerst het soort uurwerk. Zo is er de keuze uit luxe horloges voorzien van een automatisch-, mechanisch- of quartz uurwerk. Een automatisch horloge werkt daarbij op beweging, een mechanisch horloge door middel van handmatige opwinding en een quartz horloge met behulp van een batterij.

Naast de kwaliteit en het soort uurwerk van een horloge, zijn ook de gebruikte materialen van belang. Duurzame materialen hebben hierbij de voorkeur, maar daarnaast bepaald de materiaalsoort ook voor een groot deel de uitstraling van een horloge. Een horloge met een stijlvolle lederen horlogeband heeft tenslotte direct een geheel andere uitstraling dan een horloge met een robuuste en sportieve edelstalen horlogeband. Wanneer je daarnaast kiest voor een horloge dat is voorzien van saffierglas, weet je dat je niet snel bang hoeft te zijn voor krasjes op je horloge. Ook de grootte van de horlogekast is bepalend. Wanneer je op zoek bent naar een stoer en sportief horloge, zul je eerder kiezen voor een horloge met een wat grotere horlogekast. Een horloge met een kleinere horlogekast is op zijn beurt weer meer subtiel aanwezig om de pols.

Er is dus heel wat om af te wegen wanneer je overgaat tot de aanschaf van een nieuw horloge. Naast de bovengenoemde zaken, zul je misschien ook een voorkeur hebben voor een bepaald merk horloge. In dit artikel zetten wij het Duitse horlogemerk Elysee centraal, waarbij we je graag laten zien wat de verschillende mogelijkheden zijn binnen de collectie van dit merk. Het merk spreekt ons aan door de goede prijs-/kwaliteitverhouding van de producten, maar ook door de diversiteit die het merk te bieden heeft. Daarnaast kies je met een horloge van Elysee voor de welbekende Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid, waardoor een horloge van Elysee altijd een uitstekende keuze is. Wij hebben twee fraaie Elysee horloges voor je geselecteerd, waarover we je graag meer vertellen. Deze twee horloges zijn op het moment bij ons in de webshop verkrijgbaar met een leuke korting, waardoor de aanschaf van één van deze Elysee horloges nu extra aantrekkelijk is.

Het eerste horloge die we graag nader voor je uitlichten is de Elysee Vintage Master 80560. Dit fraaie horloge is een mooi voorbeeld van een klassiek ogend design uit de collectie van Elysee. Het horloge is voorzien van een horlogeband van leder, uitgevoerd in de kleur bruin. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is rosé van kleur, wat dit horloge een geheel eigen karakter geeft. In combinatie met de wijzerplaat in de kleur crème, biedt Elysee met dit horloge een zeer elegant exemplaar. De horlogekast heeft daarnaast een dikte van 11mm en een doorsnede van 40mm. Dit model is verder voorzien van het uiterst sterke saffierglas en is tot 30 meter waterdicht.  De Elysee Vintage Master 80560 is voorzien van een zeer solide basis in de vorm van een hoogwaardig automatisch uurwerk van het merk Seiko (Seiko NH35). Tot slot is de Elysee Vintage Master 80560 voorzien van een datumaanduiding en secondewijzer, voor een compleet plaatje.

Elysee horloge

Het tweede horloge van Elysee dat zeker je aandacht verdient, is de Elysee GMT Pro 80593. Dit horloge heeft een totaal andere uitstraling dan het voorgenoemde model, waarmee we de diversiteit binnen de collectie van Elysee graag nog eens benadrukken. De Elysee GMT Pro 80593 is namelijk een zeer sportief en robuust model, dat is voorzien van een solide horlogeband van edelstaal. Deze horlogeband sluit met een vouwsluiting. Dit zorgt er niet alleen voor dat het geheel mooi in elkaar overloopt, maar biedt bovendien optimale bescherming tegen het verlies van je horloge. De horlogekast is eveneens vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 13 mm en een doorsnede van 40mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en is omringd door een draaibare bezel die deels in de kleur zwart en deels in de kleur blauw is uitgevoerd. Ook dit model van Elysee is voorzien van het sterke saffierglas. De Elysee GMT Pro 80593 is tot maar liefst 200 meter waterdicht en daarmee geschikt voor een sportieve man. Het horloge is daarnaast voorzien van een quartz uurwerk van het merk Ronda (Ronda 515.24H), wat dit horloge extra goed bestand maakt tegen schokken en stoten. De Elysee GMT Pro 80593 biedt tot slot een indrukwekkende lijst met mooie extra’s. Zo biedt dit model niet alleen een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren, maar ook een handige GMT functie.

Zoals gezegd bestel je de bovengenoemde modellen van Elysee bij ons in de webshop nu met extra korting. Zij worden door ons geleverd met 2 jaar garantie en duidelijke handleiding. Daarnaast ontvang je jouw nieuwe aanwinst uiteraard gewoon in een luxe officiële box. Pak dus nu je kans en kies voor een uiterst hoogwaardig horloge tegen een extra scherpe prijs!