Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Laco horloge voor de echte horlogeliefhebber

Geplaatst op 20 april 2023 om 14:56 uur

Menig liefhebber van fraaie horloges heeft een voorkeur voor een horloge van een traditioneel horlogemerk met een indrukwekkende geschiedenis. De charme van een horloge dat een vleugje nostalgie met zich meedraagt spreekt dan ook niet alleen de liefhebber van mooie horloges aan, maar ook diegene met een interesse in de tijd van weleer.

Specifiek de luchtvaartgeschiedenis komt bij verschillende horlogemerken op diverse wijzen tot uiting. Onder meer door de productie van traditionele pilotenhorloges. Een bijzonder voorbeeld van een horlogemerk dat onder andere bekend is geworden door de fraaie pilotenhorloges die het merk al sinds 1940 produceert, is het Duitse horlogemerk Laco. Laco werd opgericht in 1925 en is zodoende al bijna een eeuw actief binnen de horlogerie en kent bovendien een turbulente bedrijfsgeschiedenis. Het is dan ook een merk dat de echte liefhebber van luxe horloges niet onbekend zal zijn. Laco heeft als belangrijke kernwaarden de kwaliteit van de producten, puur vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen hoog in het vaandel staan.

Authenticiteit en passie voor het vak zijn daarnaast eveneens zeer belangrijke pijlers voor het merk. Laco houdt bij het ontwikkelen van de horloges voor de collectie vast aan hun tradities. Daarnaast is men bij Laco echter ook altijd bezig met een stukje innovatie, het merk zal wat betreft de ontwikkeling van de techniek achter de horloges nooit stil blijven staan. De combinatie van hoogwaardige en tijdloze designs met de aantrekkelijke prijzen die het merk hanteert, maken de Laco horloges zeer interessant voor een breder publiek.

De collectie van Laco herbergt niet alleen traditionele, retro vormgegeven pilotenhorloges, maar ook horloges met een meer modern karakter. Dit maakt dat de horlogecollectie van Laco zeer divers is. Bovendien biedt het merk ook horloges met verschillende soorten uurwerken, zoals een automatisch of mechanisch uurwerk. De verschillende horloges zijn onderverdeeld in verschillende fraaie horlogeseries. Een voorbeeld van een aansprekende serie horloges binnen de collectie van Laco, is de Laco Classics serie. We stellen je graag voor aan een specifiek horloge afkomstig uit deze serie, namelijk de Laco Classics 862078 Stone 40. Kenmerkend voor de horloges uit de Laco Classics serie, is een minimalistisch en ingetogen design. Dit komt dan ook duidelijk tot uiting in de Laco Classics 862078 Stone 40. Dit horloge is voorzien van een grijze lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10 mm en een doorsnede van 40 mm. Dit model is verder voorzien van gehard mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. De basis van dit horloge wordt gevormd door een automatisch uurwerk van topkwaliteit (Laco 15 uurwerk gebaseerd op de 9015 Miyota). Met de Laco Classics 862078 Stone 40 kies je voor een tijdloos ontwerp, dat passend is bij vrijwel iedere outfit. Door het ingetogen design kun je het overal mee combineren. Met dit horloge draag je bovendien een horloge waar je gezien de kwaliteit en het materiaalgebruik zeer lang plezier van zult hebben. Wanneer je budget beperkt is, maar je toch een fraai horloge wilt aanschaffen van kwaliteit, is dit horloge een perfecte keuze. Dit model is bovendien op dit moment bij ons verkrijgbaar met een interessante korting, waardoor deze helemaal scherp geprijsd is.

Een ander aansprekend design uit de collectie van Laco, is de Laco Fliegeruhren A 861746 Memmingen 42mm. Dit is een horloge met een geheel andere uitstraling dan het voorgenoemde model. De Laco Fliegeruhren A 861746 Memmingen 42mm heeft de uitstraling van een authentiek retro pilotenhorloge en is voorzien van een mooie donkerbruine lederen horlogeband. Deze band sluit met een doornsluiting. Verder is de horlogekast van dit model gemaakt van edelstaal. Deze heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42 mm. Het horloge is tot 50 meter waterdicht en het is daarnaast voorzien van saffierglas, dat bekend staat als zijnde extreem sterk. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en oogt rustig. Het horloge is verder voorzien van blue markers en Superluminova C3. Dit horloge is daarnaast uitgerust met een mechanisch uurwerk, dat werkt door middel van handmatige opwinding. Dit uurwerk is van Laco zelf en staat ook wel bekend als Laco 01 movement. De secondewijzer en lichtgevende indicators maken het plaatje compleet. Wanneer een fraai pilotenhorloge jouw voorkeur geniet, biedt dit horloge je een hoge kwaliteit, een fraai design en mooie extra functionaliteiten. Ook met dit model van Laco kies je dan ook voor veel waar voor je geld.

De Laco Classics 862078 Stone 40 en de Laco Fliegeruhren A861746 Memmingen 42 mm zijn beide bij ons in de webshop verkrijgbaar. Daarnaast bieden wij nog verschillende andere fraaie modellen van dit bijzondere merk aan, waarvan een aantal met een leuke korting. Het is dan ook zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen in onze webshop.

De horloges van Laco worden geleverd in een luxe officiële box, met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. BensonTrade is officieel dealer van Laco horloges. Dit betekent dat wij je de nieuwste collecties, zekerheid en snelle levering bieden.


27-04-2023 Davosa horloges