Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series watchwinder voor 8 horloges

Geplaatst op 13 april 2023 om 14:28 uur

Wanneer je op zoek bent naar een luxe watchwinder voor je automatische horloges dan zijn er tal van gerenommeerde merken om uit te kiezen. Vaak denken mensen dat die merken alleen in Zwitserland, Italië of Duitsland komen. Wat echter niet iedereen weet is dat er in verschillende andere landen ook zeer aansprekende merken te vinden zijn. Merken die eveneens hoogwaardige watchwinders bieden tegen interessante prijzen. Een voorbeeld hiervan is het merk Paul Design dat afkomstig is uit het Verenigd Koninkrijk. Maar denk ook aan Orbita uit de Verenigde Staten.

Maar ook Nederland herbergt een merk dat op dit gebied zeker de moeite waard is om je verder in te verdiepen. We hebben het dan over het bijzondere merk Benson. Benson biedt een zeer uitgebreide en diverse collectie watchwinders waar voor iedere liefhebber en/of verzamelaar een passende watchwinder van kwaliteit te vinden is. Bovendien wordt er bij Benson veel aandacht besteed aan het design van de watchwinders. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen en van hoogwaardige motoren. Daarnaast staat het gebruikerscomfort van de watchwinders van Benson hoog op het prioriteitenlijstje van het merk, wat duidelijk tot uiting komt in de mooie extra’s die verschillende Benson watchwinders binnen de collectie te bieden hebben.

De Benson Black Series is een lijn watchwinders uit de collectie van Benson die watchwinders biedt met een stijlvolle en luxe uitstraling. De watchwinders uit deze collectie zijn voorzien van hoogwaardige Japanse motoren, die krachtig genoeg zijn voor het opwinden van ieder type en merk automatisch horloge. Bovendien verzorgen deze motoren de opwinding op energiezuinige wijze en in stilte. Deze laatste eigenschap maakt het mogelijk de watchwinders uit de Benson Black Series bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor te plaatsen, zonder daarbij bang te hoeven zijn voor storende geluiden.

Een mooi voorbeeld van een model uit de Black Series van Benson, is de Benson Black Series 8.16.B. Deze watchwinder heeft een grote opwindcapaciteit, want met dit model kun je maar liefst acht automatische horloges tegelijk opwinden. Daarnaast vind je onder de speciale soft-close deksel een handige opbergruimte met plaats voor nog zes horloges of eventuele andere sieraden. Dit model is met de hand gemaakt van een hoge kwaliteit hout en uitgevoerd in de kleur zwart. De watchwinder is daarbij voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag, voor een duurzaam resultaat. Aan de binnenkant van de watchwinder is deze ingelegd met een speciaal soft velvet. Dit zorgt ervoor dat jouw horloges niet beschadigen. De watchwinder is afsluitbaar met een deur van mineraalglas. Hierdoor kun je wel op ieder moment je horloges bekijken maar bescherm je ze tegelijkertijd ook tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld condens en stof. De watchwinder is verder voorzien van flexibele horlogehouders. Hierin kun je gemakkelijk vrijwel ieder formaat automatisch horloge vastklikken. Met het moderne touchscreen stel je de watchwinder bovendien gemakkelijk en snel in. Zo wijzig je voor ieder horloge afzonderlijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag. De Benson Black Series 8.16.B is voorzien van een ingebouwde LED verlichting, wat het luxe karakter van deze watchwinder nog eens extra benadrukt. Je hebt hiermee op ieder moment van de dag een perfect zicht op je horloges. De watchwinder biedt naast de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, ook nog een handige speedwinding functie. Hiermee voorzie je je horloges van de benodigde energie in een korte tijd. De watchwinder is tot slot voorzien van een USB aansluiting en werkzaam met behulp van een adapter.

Een tweede fraaie watchwinder van Benson, is de Benson Black Series 8.16.CF. Deze watchwinder is eveneens gemaakt van hout, maar dan uitgevoerd in een carbon fibre look. Ook hier is de watchwinder weer perfect afgewerkt met 12 verflagen en een beschermende laklaag. Dit model is tevens geschikt voor het opwinden van acht automatische horloges en biedt daarnaast een opbergruimte voor nog zes horloges. Deze opbergruimte is aan de bovenkant af te sluiten met het soft-close deksel. De binnenkant van de watchwinder is voorzien van het speciale soft velvet, ter bescherming van jouw geliefde horloges. Ook dit model is voorzien van een glazen deurtje, waarmee deze kan worden afgesloten. Je wijzigt voor ieder horloge gemakkelijk het aantal rotaties per dag en natuurlijk de draairichting. Voor de bediening hiervan gebruik je het innovatieve touchscreen. Met de LED verlichting zet je jouw automatische horloges indien gewenst extra in de schijnwerpers, waarmee deze watchwinder zeer geschikt is als display voor jouw horloges. De Benson Black Series 8.16.CF biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie, USB aansluiting en powerwinding functie. Ook dit model functioneert met behulp van een adapter.

Wanneer je een watchwinder van Benson wilt aanschaffen, doe je dit veilig en snel bij ons in de webshop. De Benson Black Series watchwinders worden door ons geleverd met twee jaar garantie, duidelijke handleiding en certificaat. Je vindt naast deze modellen nog vele andere fraaie Benson watchwinders in onze webshop.


07-04-2023 Locman horloge