Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Junkers horloges uitverkoop

Geplaatst op 15 juli 2022 om 19:01 uur

Af en toe komt er een echt buitenkansje voorbij. Dit is zo’n moment! Wanneer jij op zoek bent naar een horloge van topkwaliteit met een stijlvolle uitstraling, dan is dit jouw kans! Wij hebben nu namelijk verschillende mooie modellen van het bekende Duitse merk Junkers voor je in de uitverkoop. In dit blog artikel zullen we een paar Junkers horloges bespreken. 

We vertellen je graag meer over dit nostalgische merk, waarna je zeker deze mooie aanbieding in onze webshop zult willen bekijken! Junkers is een merk dat een zeer uitgebreide collectie horloges met een diverse uitstraling biedt. Je vindt binnen de collectie onder meer retro pilotenhorloges voor de echte liefhebber. Junkers weet bovendien diversiteit te bieden door horloges aan te bieden met verschillende soorten uurwerken. Je kunt bij het merk dus terecht voor horloges met een quartz-, mechanisch- of automatisch uurwerk. Een quartz horloge werkt door middel van een batterij. Dit soort horloges zijn goed bestand tegen schokken en stoten, wat een belangrijk voordeel is. Horloges met automatische uurwerken hebben voor menig liefhebber dan weer de voorkeur, vanwege de charme van de werking van het uurwerk. Naast diverse soorten uurwerken biedt Junkers eveneens uurwerken van Zwitserse en Japanse afkomst. Niet alleen door de diversiteit, maar ook vanwege de goede prijs-/kwaliteitverhouding die Junkers weet te bieden, is het merk aantrekkelijk voor een breed publiek.

Naast bijzondere pilotenhorloges kun je ook voor stijlvolle klassieke horloges heel goed bij Junkers terecht. Een zeer populaire serie horloges van Junkers is bijvoorbeeld de Junkers Bauhaus serie. De designs binnen deze serie zijn geïnspireerd door de Bauhaus kunststroming. Deze stroming laat zich kenmerken door minimalisme en eenvoud. Ieder horloge uit de Junkers Bauhaus serie is door een eenvoudige vormgeving geschikt voor het dragen met een casual outfit maar ook zeer passend bij een zakelijke uitstraling. Dit maakt dat je met een Bauhaus horloge van Junkers zeer flexibel bent. Kenmerkend voor de Bauhaus horloges zijn de dunne horlogekasten, waardoor deze modellen een hoog draagcomfort bieden. Doordat ieder Bauhaus model leverbaar is met zowel een edelstalen Milanese horlogeband als met een prachtige lederen horlogeband, zijn er binnen deze serie veel verschillende mogelijkheden. Er zijn bovendien Bauhaus modellen verkrijgbaar voor zowel dames- als heren.

We vertellen je graag meer over een specifiek herenmodel uit de Bauhaus serie, namelijk de Junkers Bauhaus 6030-5. Dit horloge is wanneer er gekozen wordt voor een lederen band voorzien van een prachtig bruin exemplaar. De wijzerplaat oogt zeer rustig en is uitgevoerd in de kleur zilver. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 8mm en een doorsnede van 40 mm. Het horloge sluit met een doornsluiting. De Junkers Bauhaus 6030-5 is voorzien van een Swiss made mechanisch uurwerk van het gerenommeerde merk ETA. Tot slot is dit horloge voorzien van een secondewijzer. Je vindt onder andere dit mooie horloge bij ons in de webshop met een mooie korting.

Een ander model uit de collectie van Junkers dat we graag nader belichten is een dameshorloge afkomstig uit de Bauhaus Lady serie, namelijk de Junkers Bauhaus Lady 6075-2. Junkers combineert met dit design de kleur zwart op een zeer fraaie en elegante manier met rosé. Zo is de prachtige lederen horlogeband uitgevoerd in de kleur zwart, net als de wijzerplaat. De details op de wijzerplaat en de horlogekast zijn uitgevoerd in rosékleur. De horlogekast van het horloge is 6 mm dik en heeft een doorsnede van 35mm. Verder is er gebruik gemaakt van gehard mineraalglas en sluit dit horloge met een doornsluiting. De Junkers Bauhaus Lady 6075-2 is uitgerust met een Swiss made quartz uurwerk van het merk ETA. Als mooie extra’s biedt dit horloge een secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een datumaanduiding. Tot slot is deze versierd met 5 Swarovski kristallen. Ook dit horloge vind je bij ons terug in de uitverkoop!

Een retro pilotenhorloge van Junkers mag in dit artikel natuurlijk zeker niet ontbreken. Daarom nemen we ook de Junkers Cockpit JU52 6874-2 graag nader voor je onder de loep. Dit horloge heeft een nostalgisch en stoer karakter. De bijzonder mooie lederen horlogeband is zwart van kleur en voorzien van rode stiksels. De wijzerplaat is uitgevoerd in verschillende tinten grijs, met rode en witte accenten. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42 mm, wat dit tot een robuust model maakt. Het horloge is verder voorzien van gehard mineraalglas en sluit met een doornsluiting. Dit model is tot 50 meter waterdicht. De Junkers Cockpit JU52 6874-2 is uitgerust met een quartz uurwerk van het Japanse merk Miyota. Daarnaast beschik je met dit horloge over een mooie lijst extra functionaliteiten. Zo biedt dit horloge een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en zelfs een chronograaf functie.

Naast de drie genoemde horloges vind je nog verschillende andere aantrekkelijke afgeprijsde designs van Junkers bij ons in de webshop. Alle horloges van Junkers worden door ons geleverd met 2 jaar garantie in een luxe officiële box.


08-07-2022 Epos horloges