Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Iron Annie Bauhaus 5066-4 horloge

Geplaatst op 19 april 2022 om 12:26 uur

Het Duitse horlogemerk Iron Annie is onderdeel van de horlogeproducent Pointtec, dat ook het bijzondere merk Zeppelin produceert. Iron Annie is een merk met geschiedenis en werd door hen in 2017 opgenomen in de productie ter ere van het 30 jarig jubileum van Pointtec. Met het merk Iron Annie voert Pointtec ons terug naar de tijd van het vliegtuig JU52 met registratie D-AQUI. Dit bijzondere en robuuste model werd indertijd door de Amerikanen ‘Iron Annie’ gedoopt, door het krachtige en duurzame karakter van het toestel. Met de Iron Annie horloges bracht Pointtec horloges op de markt met dezelfde robuuste en hoogwaardige kwaliteit als de vliegtuigen destijds. Pointtec weet met het merk Iron Annie niet alleen de bewonderaar van luxe retro horloges aan te spreken, maar daarnaast ook de liefhebber van een stukje geschiedenis en nostalgie.

Iron Annie Bauhaus 5066-4 horloge

Met de collectie van Iron Annie weet het merk een zeer divers en uiteenlopend assortiment horloges te brengen. Zo herbergt de collectie horloges met zowel quartz- als mechanische- en automatische horloges. Deze uurwerken zijn afwisselend van Japanse of Zwitserse komaf. De collectie van Iron Annie is verder zeer groot en we vinden er horloges met prachtige lederen horlogebanden in verschillende mooie kleuren. Het is echter tevens mogelijk horloges te bestellen met een stoere Milanese edelstalen band. De collectie is onderverdeeld in verschillende series horloges. Hierbij valt onder meer de Iron Annie Bauhaus serie op. Hierin vinden we horloges die zijn geïnspireerd op de Bauhaus kunststroming, die zijn fundering vindt in onder meer minimalisme en een ingetogen design. Daarnaast biedt de collectie van Iron Annie ook prachtige pilotenhorloges voor de echte liefhebber. We zien hier ook verschillende mooie extra functionaliteiten terugkomen, voor diegenen die waarde hechten aan een compleet plaatje.

Het merk Iron Annie biedt naast diversiteit, kwaliteit en een stukje nostalgie, ook innovatie, technische finesse en de welbekende Duitse degelijkheid. Bovendien is een Iron Annie horloge aan te schaffen tegen een aantrekkelijke prijs. Het merk staat er dan ook om bekend een goede prijs-/kwaliteitverhouding te bieden. Doordat het een klein merk betreft, heeft Iron Annie extra aandacht beschikbaar voor de kwaliteit en afwerking van de horloges. Wat verder opvalt is het oog voor detail dat terugkomt in ieder afzonderlijk Iron Annie design. De horloges van Iron Annie worden gemaakt door de beste horlogemakers in Duitsland en zijn daarmee uitermate betrouwbaar. Voor het vervaardigen van de horloges van Iron Annie worden mooie en hoogwaardige materialen uitgekozen, voor een perfect eindresultaat.

Graag zetten we één specifiek horloge van Iron Annie in de spotlight, die afkomstig is uit de Iron Annie Bauhaus serie. We hebben het dan over de Iron Annie Bauhaus 5066-4. Dit horloge is voorzien van een prachtige bruine lederen horlogeband, maar is desgewenst ook leverbaar met een Milanese edelstalen horlogeband. De wijzerplaat van dit horloge is wit van kleur en oogt rustig en ingetogen. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en doorsnede van 41 mm.  Verder is het horloge voorzien van K1 mineraalglas en sluit dit model met een doornsluiting. Dit model van Iron Annie is tot 50 meter waterdicht.

Wanneer we kijken naar het uurwerk van de Iron Annie Bauhaus 5066-4, zien we een hoogwaardig automatisch uurwerk van het merk Miyota. Een bijzonder mooi detail bij dit design is de doorzichtige achterkant die ervoor zorgt dat je een goed zicht hebt op de werking van het uurwerk. Dit is een onderdeel dat zeker door de echte liefhebber gewaardeerd zal worden. Hiernaast biedt dit horloge echter nog verschillende andere interessante functionaliteiten. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Bovendien biedt dit horloge een gangreserve aanduiding.

Met de Iron Annie Bauhaus 5066-4 kies je voor een horloge dat passend is bij vrijwel iedere outfit. Door het minimalistische karakter van dit horloge siert het je pols, zonder opdringerig te zijn. Daardoor kun je hem voor eigenlijk iedere gelegenheid dragen. Ondanks de betaalbaarheid van dit horloge, kun je ervan op aan dat je kiest voor de echte Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid. De kwaliteit van dit horloge is uitstekend, met als hart een automatisch uurwerk van eveneens hoogwaardige kwaliteit.

Je kunt dit horloge bemachtigen bij ons in de webshop. Het horloge wordt na bestelling bij jou geleverd in een luxe officiële box met 2 jaar garantie. Naast dit specifieke model van Iron Annie bieden wij bovendien nog vele andere mooie designs van dit unieke retro horlogemerk. Wanneer je houdt van pilotenhorloges, klassieke horloges en horloges die een vleugje nostalgie uitstralen, is het dan ook absoluut de moeite waard een kijkje te nemen in onze webshop. Bovendien zijn wij als officieel dealer van iron Annie zeer goed in staat jou een topservice te bieden en bestel je dan ook met een vertrouwd gevoel. Kies dus nu voor betaalbare kwaliteit, kies voor een Iron Annie horloge!