Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder

Geplaatst op 14 april 2022 om 08:07 uur

Een automatisch horloge is een prachtige combinatie van hoogstaande techniek en puur vakmanschap. Het enige nadeel van een automatisch horloge is dat het stil komt te staan als je het niet draagt. Vooral wanneer je meerdere automatische horloges hebt is dit een probleem. Stilstand is achteruitgang, dit geldt niet alleen voor jouw auto maar zeker ook voor automatische horloges. Het beste kan je jouw horloges in een watchwinder plaatsen, zodat ze voorzien blijven van voldoende energie. Hierdoor kan je jouw favoriete horloges altijd direct dragen wanneer jij dat wilt. Je bent dus geen tijd kwijt met het op tijd zetten en handmatig opwinden. De watchwinder zorgt ervoor dat jouw automatische horloges altijd gereed zijn om te dragen.

Als officieel dealer van diverse merken verkopen wij niet alleen verschillende soorten horloges van hoge kwaliteit en uiteenlopende designs, maar ook watchwinders van merken waar wij het volste vertrouwen in hebben. Een goede watchwinder verzorgt de opwinding van een automatisch horloge en voorziet bovendien in een goede olieverdeling binnenin het uurwerk zelf. Daarnaast fungeert een passende watchwinder als opbergplaats en soms zelfs als display.

Een liefhebber en/of verzamelaar van automatische horloges vertrouwt zijn waardevolle bezit toe aan deze horlogeaccessoire en zal dus hoge eisen stellen aan de kwaliteit en techniek. Wij kiezen dan ook voor de verkoop van merken waar wij goede ervaringen mee hebben. Hier zitten wereldwijd bekende namen tussen, maar ook merken die misschien wat minder bekend zijn, maar desalniettemin veel te bieden hebben op het gebied van kwaliteit en design. Het voordeel van een kleiner merk is dan ook dat er veelal meer aandacht is voor kwaliteit en afwerking.

Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder

Het merk Benson, dat van Nederlandse afkomst is, is een zeer goed voorbeeld van zo’n interessant merk. Benson spreekt aan door de combinatie van hoge kwaliteit, hoogwaardig materiaalgebruik, een perfecte afwerking en aantrekkelijke prijzen. Maar eigenlijk is Benson geen klein merk meer, het merk is enorm gegroeid sinds de introductie van haar Black Series in 2016.

Wanneer we de collectie van Benson bekijken valt het op dat het merk veel diversiteit te bieden heeft. Zo zijn er verschillende watchwinders met ruimte voor het opwinden van één horloge, maar ook voor 2, 4, 6, 8, 12 en zelfs 16 automatische horloges. Dit maakt een merk als Benson interessant voor zowel de bescheiden liefhebber als voor de fervent verzamelaar. Daarnaast herbergt de collectie van Benson watchwinders met uiteenlopende designs, van klassiek tot modern. Ook wat betreft materiaal- en kleurgebruik zijn er veel keuzemogelijkheden bij de collectie van Benson. Maar vergeet zeker de interessante prijzen van de Benson watchwinders niet.

Benson biedt bovendien watchwinders met verschillende soorten motoren, van Zwitserse en Japanse afkomst. Beide soorten motoren zijn speciaal geselecteerd vanwege hun betrouwbaarheid, degelijkheid en duurzaamheid. Bovendien zijn ze zowel energiezuinig als stil in gebruik.. Het merk staat bekend om de goede prijs-/kwaliteitverhouding van zijn watchwinders en biedt bovendien op technisch gebied verschillende extra mogelijkheden. Niet voor niets zijn vele liefhebbers en verzamelaars al groot fan van dit kwaliteitsmerk!

Binnen de collectie van Benson vinden we onder meer de Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder. Deze watchwinder heeft de capaciteit voor het opwinden van 6 horloges tegelijkertijd. Daarnaast biedt deze horlogeaccessoire ook nog een extra opbergruimte voor nog eens 5 horloges. Natuurlijk kun je deze ruimte in de vorm van een lade ook benutten voor het opbergen van andere sieraden of manchetknopen. De vormgeving van deze watchwinder is compact en deze heeft een moderne uitstraling. De Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder is zowel wat betreft het interieur als het exterieur uitgevoerd in de kleur zwart. De watchwinder is af te sluiten met de deur van mineraalglas, hiermee bied je jouw horloges optimale bescherming.

De Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder is voorzien van 6 Japanse motoren van uiterst hoge kwaliteit. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van elk merk of type automatisch horloge. Je kunt bovendien gebruik maken van de programma’s CW, CC en Alt. Dit model is daarnaast eveneens voorzien van een overwind protectie en een powerwinding functie. Met deze laatste functionaliteit kun je je horloges in korte tijd opwinden. Verder beschik je met deze watchwinder over een polsbewegingssimulatie.

Het innovatieve touchscreen display van deze moderne horlogeaccessoire kun je gebruiken om de instellingen aan te passen, zoals de draairichting en het aantal rotaties per dag. Uiteraard is het mogelijk dit te doen per rotor afzonderlijk, zodat je ieder horloge individueel op zijn wenken kunt bedienen. De watchwinder is als kers op de taart ook nog voorzien van een ingebouwde LED verlichting. Met de Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder heb je een stijlvolle uitstraling, LED verlichting en een echte eyecatcher in je interieur.

Benson maakt gebruik van flexibele horlogehouders, zo ook voor de Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder. Dit maakt dat je jouw horloges, van welk formaat ook, gemakkelijk en snel in de houders kunt plaatsen. We kunnen wel stellen dat de Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder een zeer compleet model is waarbij aan alle gemakken voor de gebruiker is gedacht. Deze horlogeaccessoire zorgt bovendien voor een behoud van jouw horloges. Met deze Benson watchwinder kies je dan ook voor het beste van het beste, tegen een scherpe prijs. Benson weet de prijzen laag te houden door de watchwinders in eigen beheer te laten vervaardigen. Dit zorgt ervoor dat de lijntjes kort zijn en de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft.

Benson biedt nog vele andere horlogeaccessoires onderverdeeld in verschillende series. Wij kunnen vrijwel alle watchwinders van Benson uit voorraad leveren waardoor we jou extra snel van dienst kunnen zijn.

De watchwinders uit de Benson Smart-Tech II serie worden door ons geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Maak nu beter kennis met de watchwinders van Benson bij ons in de webshop en kies jouw favoriet! Je vindt hier duidelijke foto’s en van sommige modellen zelfs filmpjes. Zo krijg je een zeer goed beeld van de watchwinders.