Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Meccaniche Veneziane Nereide GMT Ardesia

Geplaatst op 30 april 2022 om 12:47 uur

Ben jij fan van Rolex horloges? Zoals je weet zijn deze horloges vrij prijzig. En wellicht heb je niet het budget om een Rolex aan te schaffen. Dan is het Italiaanse merk Meccaniche Veneziane iets voor jou. Meccaniche Veneziane combineert de welbekende Italiaanse klasse en stijl met hoogwaardige techniek en deze horloges van dit merk zijn tegelijkertijd betaalbaar.

Waar Meccaniche Veneziane voorheen enkel gebruik maakte van Swiss made uurwerken biedt het merk nu ook horloges voorzien van eveneens kwalitatieve Seiko uurwerken. Dit heeft als voordeel dat het merk de horloges tegen nog scherpere prijzen kan aanbieden. De inspiratie van Meccaniche Veneziane is te vinden binnen de traditionele Venetiaanse horlogemakerij. Het logo van het merk is geïnspireerd op het kruis van de San Marco klokkentoren in Venetië. De uitstraling van de horloges van Meccaniche Veneziane refereren aan de materialen die door de jaren heen werden gebruikt voor de bouw van Venetië. Meccaniche Veneziane is met deze wetenschap met recht een merk met een verhaal en heeft daarnaast bovendien een interessante historie. Inmiddels is naam van dit merk overgegaan in Venezianico. Het is echter hetzelfde bedrijf en hetzelfde type horloges.

De mensen achter Meccaniche Veneziane zijn ervan overtuigd dat kleuren belangrijk zijn in het overbrengen van emoties. Graag wil het merk daarin uniek zijn en vrijheid van geest uitdrukken. Dit inspireert hen dan ook om interessante en unieke kleurcombinaties te gebruiken. Dit komt duidelijk tot uiting in de prachtige collectie van Meccaniche Veneziane, waarvan een levendig en creatief kleurgebruik een kenmerkende eigenschap te noemen is. De betaalbaarheid van de horloges van Meccaniche Veneziane is voor het merk een groot goed. Zij weten hun horloges aantrekkelijk geprijsd te houden door geen gebruik te maken van onnodige tussenpersonen tussen hen en de klant. Dit zorgt er onder andere voor dat zij betaalbare horloges bieden, zonder te hoeven inleveren op de kwaliteit. Het merk staat dan ook bekend om de uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding die het weet te bieden.

De collectie van Meccaniche Veneziane herbergt horloges met een moderne en sportieve uitstraling, die doen denken aan de beroemde Rolex look. De horloges van Meccaniche Veneziane worden voorzien edelstalen banden of van prachtige lederen horlogebanden die met de hand worden vervaardigd door kundige ambachtslieden. Het leder dat hiervoor wordt gebruikt is afkomstig uit Veneto en Toscane. De bijzonder mooie lederen banden zijn soepel, duurzaam en zacht en uiterst comfortabel te dragen. Kenmerkend zijn de accenten op de banden in de vorm van stiksels in een veelal contrasterende kleur. Voor de liefhebber is er de keuze uit horloges met een sprekend kleurgebruik. Hiermee kies je voor een echte eyecatcher om de pols. Er zijn echter ook schitterende horloges van Meccaniche Veneziane verkrijgbaar die in meer rustigere tinten zijn uitgevoerd. In combinatie met een bijvoorbeeld rosé gekleurde horlogekast, zijn dit eveneens prachtige ontwerpen.

De collectie van Meccaniche Veneziane is onderverdeeld in verschillende series horloges. De meest populaire serie is de Meccaniche Veneziane Nereide serie. Deze modellen van dit luxe merk zijn tot maar liefst 200 meter waterdicht. De Meccaniche Veneziane Nereide GMT Ardesia is afkomstig uit de Nereide serie en nemen wij graag even als voorbeeld. Dit horloge is voorzien van een prachtige vintage lederen band in de kleur bruin. De stiksels op de band zijn uitgevoerd in een lichtere tint. De wijzerplaat van dit model is zwart van kleur en is voorzien van rode, blauwe en witte accenten. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal. De kast heeft een dikte van 14 mm en een doorsnede van 42 mm. Verder is er voor het horloge gebruik gemaakt van saffierglas, dat bekend staat als extreem sterk. Het horloge sluit met een doornsluiting en is mooi afgewerkt met Côtes de Genève.

De Meccaniche Veneziane Nereide GMT Ardesia is nog voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk. Evenals alle andere modellen uit de Nereide serie is dit model tot 200 meter waterdicht. Verder biedt dit horloge vele mooie extra’s. Je beschikt hiermee namelijk over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Het horloge is verder voorzien van C1 Swiss Superluminova, een verschroefde kroon en draaibare bezel. Tot slot is dit horloge uitgerust met een mooie GMT functie, wat het horloge zeer compleet maakt. Kort gezegd is dit horloge een uitstekende keuze wanneer je voorkeur uitgaat naar een sportief model met een unieke uitstraling, van Swiss made kwaliteit. De Italiaanse klasse in combinatie met het Zwitserse uurwerk maken dit horloge tot een pareltje.

Wanneer je een Meccaniche Veneziane horloge bestelt, ontvang je deze in een prachtige houten horlogebox, die op ambachtelijke wijze is vervaardigd door een houtbewerkingsbedrijf in Friuli. Meccaniche Veneziane kiest hiermee van het uurwerk, tot de lederen horlogebanden en de horlogebox voor absoluut vakwerk. Je kunt de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Ardesia nu bij ons in de webshop bestellen tegen een extra scherpe prijs, omdat deze bij ons in de uitverkoop is. Grijp dus nu je kans en schaf dit prachtige horloge bij ons aan tegen een gereduceerd tarief. Je ontvangt jouw nieuwe Meccaniche Veneziane horloge dan met 2 jaar garantie met handleiding thuis.

Wij hebben de laatste Meccaniche Veneziane horloges op voorraad. Wij bieden deze horloges met een leuke korting aan. Profiteer van deze laatste stuks en verzeker jezelf van een prachtig Italiaans horloge om je pols.