Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Iron Annie Bauhaus 5066-2 horloge

Geplaatst op 10 november 2022 om 14:24 uur

Ben jij op zoek naar een fraai horloge dat naast een leuke uitstraling ook betaalbaar moet zijn? In dit artikel schrijven we over een bijzonder horloge van een Duits horlogemerk dat voldoet aan deze eigenschappen.

Naast natuurlijk Zwitserland staat ook Duitsland bekend om de productie van uiterst hoogwaardige, betrouwbare en duurzame luxe horloges. Er zijn dan ook verschillende mooie horlogemerken te vinden in Duitsland die absoluut de moeite van het bekijken waard zijn. Eén van deze merken is het relatief jonge merk Iron Annie.

Iron Annie valt onder dezelfde horlogeproducent als de horlogemerken Junkers en Zeppelin. Alle drie de merken kenmerken zich door een diversiteit binnen de horlogecollectie op verschillende vlakken. Zo vinden we binnen deze collecties horloges met zowel automatische-, quartz- en mechanische uurwerken. Daarnaast is er diversiteit wat betreft design en uitstraling. Je vindt bij deze horlogemerken zowel klassieke, retro en meer stoere of sportieve modellen. Daarnaast biedt het merk Iron Annie horloges voor zowel dames- als heren. Doordat het merk bovendien horloges produceert die een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding bieden, kan je bij Iron Annie een horloge van goede kwaliteit aanschaffen voor een aantrekkelijke prijs. De horloges van Iron Annie worden door de beste vaktechnici vervaardigd in het Duitse Ruhla. Hier worden al sinds 1892 horloges en uurwerken geproduceerd. De stad staat dan ook wel bekend als de tweede horlogestad van Duitsland, naast Glashütte. In hetzelfde gebouw is een bijzonder klokkenmuseum te vinden met interessante details over de horlogegeschiedenis.

Iron Annie heeft deze bijzonder naam niet voor niets gekregen. Het refereert aan de bijzondere JU-52 vliegtuigen met registratie D-AQUI. Deze vliegtuigen stonden erom bekend zeer robuust en betrouwbaar te zijn. Ook het opvallende design en een stukje technische innovatie speelden hierbij een rol. De Amerikanen doopten deze vliegtuigen Iron Annie vanwege hun bewondering ervoor. Ook de Iron Annie horloges kenmerken zich door hun betrouwbaarheid, degelijkheid, technische finesse en hun bijzondere design, waarmee zij de naam Iron Annie eer aandoen. De collectie van Iron Annie herbergt zoals gezegd vele verschillende soorten horloges. Een bijzondere horlogeserie binnen de collectie van Iron Annie, is de Bauhaus serie. Deze horloges zijn geïnspireerd op de Bauhaus kunststroming die zich kenmerkt door een ingetogen design en minimalistische uitstraling. Deze serie horloges wist in 2020 de German Design Award in de wacht te slepen, die werd uitgereikt door de German Design Council. Dit maakt deze horloges extra bijzonder. Ze zijn dan ook niet voor niets zeer populair.

Een mooi voorbeeld van een Iron Annie Bauhaus design, is het Iron Annie Bauhaus 5066-2 horloge. Dit horloge oogt zeer luxe door een combinatie van goud- en zwarttinten. De horlogeband is gemaakt van soepel leder en uitgevoerd in de kleur zwart. Deze sluit met een doornsluiting. Zoals ieder Iron Annie horloge is deze ook verkrijgbaar met een edelstalen Milanese horlogeband. Hiermee biedt Iron Annie nog meer variatiemogelijkheden. De horlogekast van het horloge is vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 12mm en een doorsnede van 41mm. De wijzerplaat van dit horloge is zwart van kleur en voorzien van goudkleurige accenten. Verder is er voor dit model gebruik gemaakt van K1 mineraalglas en is deze tot 50 meter waterdicht. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een hoogwaardige automatisch uurwerk van het merk Miyota, ook bekend als kaliber 9132. Verder biedt dit model een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Deze laatste functionaliteit is erg handig als je je horloge wilt kunnen raadplegen als het donker is. Daarnaast beschik je met dit horloge over een gangreserve aanduiding en een mooie glazen bodem. Deze laatste functionaliteit bied je een mooi zicht op het uurwerk en de werking van jouw horloge. Dit maakt dit horloge voor de echte horlogeliefhebber zeer zeker extra interessant. Kortom, met de Iron Annie Bauhaus 5066-2 biedt Iron Annie een zeer compleet model dat een echte eyecatcher om de pols is.

Iron Annie Bauhaus 5066-2 horloge

Samengevat kies je met het Iron Annie Bauhaus 5066-2 horloge voor een horloge met een luxe uitstraling en een perfecte afwerking. Er is gekozen voor duurzame materialen en een solide en hoogwaardig uurwerk, dat zichtbaar is door de mooie glazen bodem. Daarnaast biedt dit horloge mooie extra functionaliteiten en is deze bovendien betaalbaar. Dat de horloges uit de Bauhaus serie zijn onderscheiden met een bijzondere design prijs, maakt dit horloge bovendien extra bijzonder.

Je kunt de Iron Annie Bauhaus 5066-2 en vele andere mooie en exclusieve designs van dit merk bij ons bestellen in de webshop. Als officieel dealer van Iron Annie verkopen wij uiteraard enkel authentieke Iron Annie horloges. Natuurlijk ontvang je jouw nieuwe aankoop in een luxe officiële box met handleiding. De Iron Annie Bauhaus 5066-2 wordt geleverd met 2 jaar garantie.

Doordat wij vrijwel de gehele collectie van dit merk op voorraad hebben, kunnen wij jouw horloge over het algemeen snel leveren, zodat je direct plezier hebt van je nieuwe aanwinst. Wij zorgen er natuurlijk voor dat je nieuwe horloge goed verpakt op weg gaat. Wij verzenden probleemloos wereldwijd en maken hiervoor gebruik van de diensten van PostNL, DPD en Fedex.