Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65 horloge

Geplaatst op 17 november 2022 om 14:27 uur

Het Duitse horlogemerk Davosa vindt zijn oorsprong net als verscheidene andere luxe horlogemerken in het Zwitserse Jura gebergte. Zo’n 200 jaar geleden probeerden de boeren destijds met het vak van horlogemaker de wintermaanden te overbruggen en tegelijkertijd meer inkomen te vergaren. Daar werd de basis gelegd voor de bijzondere en hoogwaardige Swiss made horloges van nu. De tijd heeft sindsdien niet stilgestaan. Steeds opnieuw bleven horlogemerken zich ontwikkelen. De horlogemaker wist daarbij het vak steeds verder te verfijnen en de technologie van het horloge te moderniseren. De liefde en passie voor het vak zijn duidelijk terug te zien in de horloges van Zwitserse merken. Davosa maakt als Duits merk gebruik van de welbekende Swiss made uurwerken, die wereldwijd bekend staan als het neusje van de zalm. Om het Swiss made label te mogen voeren moet je als horlogemerk van goeden huize komen. Een horloge met een Swiss made uurwerk staat daarmee voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65

De boodschap van het merk Davosa luidt vandaag de dag: ‘Enjoy the moment’. Daarnaast vindt het merk het belangrijk dat het horloges produceert die niet alleen van uitmuntende kwaliteit zijn, maar daarnaast ook betaalbaar blijven. Met fans over heel de wereld weet Davosa zich te presenteren als een horlogemerk dat midden in de samenleving staat. Bovendien kan Davosa met zijn bijzondere en aansprekende horloges als geen ander concurreren met duurdere merken. Binnen de collectie van Davosa vinden we verschillende series horloges, waarvan de Argonautic en Ternos modellen misschien wel de bekendste zijn. Binnen deze series kun je terecht voor kwalitatieve horloges die uiterst geschikt zijn om mee te duiken of te zwemmen. De echte sportieveling kan wat dat betreft zijn hart ophalen bij het merk Davosa. We laten je graag kennis maken met een specifiek model uit de Davosa Argonautic serie, namelijk de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65.

Het Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65 horloge is een model dat direct opvalt door het contrast in kleurgebruik en de robuuste uitstraling. Zo is het horloge overwegend zwart van kleur, waardoor de oranje accenten op de wijzerplaat extra in het oog springen. Wat het horloge bovendien bijzonder maakt, is dat het een Limited edition betreft. Deze is gelimiteerd op 140 stuks wereldwijd en speciaal uitgegeven vanwege het 140 jarig bestaan van Davosa. Hiermee draag je met dit horloge een absolute eyecatcher om de pols. De horlogeband van het horloge is verder zwart van kleur en gemaakt van rubber, wat het horloge prettig te dragen maakt. Het horloge sluit met een luxe ogende vouwsluiting. Daarnaast wordt er bij dit model een extra horlogeband meegeleverd die gemaakt is van nato. Deze horlogeband is zwart met een oranje accent, passend bij de wijzerplaat. De horlogekast is gemaakt van carbon, wat het horloge een robuuste en stoere uitstraling geeft. Deze heeft een doorsnede van 42mm en is 13mm dik. De opgelegde index is ook in het donker goed afleesbaar, wat voor een sporthorloge een belangrijke vereiste te noemen is. Daarnaast is er voor dit model gebruik gemaakt van saffierglas, dat bekend staat als zeer sterk. Dit heeft als groot voordeel dat er niet snel krasjes op te zien zullen zijn.

Het Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65 horloge is uitgerust met een automatisch Swiss made uurwerk. Hiermee weet je zeker dat je altijd op je horloge zult kunnen rekenen. Bovendien biedt dit model verschillende andere mooie extra’s op technisch gebied. Zo beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Dan zijn we er echter nog niet, want dit horloge biedt daarnaast ook een draaibare bezel, verschroefde kroon en helium ventiel. Deze combinatie van eigenschappen maakt dit een zeer compleet horloge. Met de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65 kies je dan ook voor een model met alles erop en eraan. Bovendien is dit door de limitatie en uitstraling een zeer uniek stuk te noemen dat je niet snel ergens anders tegen zult komen. Met het Swiss made uurwerk in combinatie met het gebruik van uiterst sterke en hoogwaardige materialen is dit horloge van ongeëvenaarde kwaliteit. Bovendien is de prijs-/kwaliteitverhouding zoals we gewend zijn van Davosa erg goed te noemen.

Wanneer je dus op zoek bent naar een horloge met een sportieve en stoere uitstraling, dat van exclusieve kwaliteit is, is dit horloge absoluut het overwegen waard. Je vindt de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65 naast verscheidene andere mooie modellen van dit bijzondere merk bij ons in de webshop.

BensonTrade is officieel dealer van Davosa zeer goed in staat je bij te staan met raad en daad wanneer dit gewenst is. De Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65 wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding in een luxe officiële box. Wacht dus niet langer en kies voor jouw favoriete Davosa horloge!