Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series 8.16.B watchwinder

Geplaatst op 16 november 2020 om 11:18 uur

Wat is er nu mooier voor een echte verzamelaar van automatische horloges, dan een prachtige handgemaakte watchwinder? Een watchwinder is niet alleen onmisbaar voor het opwinden van de horloges, maar biedt ook de mogelijkheid de horloges die een verzamelaar met zorg heeft uitgezocht op een mooie manier te presenteren. In de juiste watchwinder blijven de horloges bovendien mooi en beschermd tegen slijtage, krassen en andere invloeden van buitenaf. Stof, vuil en condens doet een horloge namelijk ook geen goed. Voor een verzamelaar is het bij het uitzoeken van een geschikte watchwinder uiteraard van belang dat alle horloges uit de verzameling in de watchwinder passen en goed van energie worden voorzien. Er zijn dan ook tal van watchwinders op de markt met verschillende capaciteit. Ook op het gebied van merk en kwaliteit is er een ruime verscheidenheid aan watchwinders te vinden.

Natuurlijk zijn de liefhebbers bekend met kwaliteit op dit gebied, afkomstig uit bijvoorbeeld Duitsland en het horlogeland pur sang, Zwitserland. Maar ook ons eigen kikkerlandje herbergt echte kwaliteit op dit gebied. Een veelbelovend Nederlands watchwindermerk is Benson. Benson heeft veel kennis en ervaring op het gebied van watchwinders. Een groot voordeel van dit merk is de goede prijs-/kwaliteitverhouding. Benson produceert de watchwinders in eigen beheer en weet op deze manier niet alleen producten van zeer goede kwaliteit neer te zetten, maar ook nog eens de prijs scherp te houden. Het is dus bij Benson mogelijk hoogwaardige watchwinders te bestellen, met alles erop en eraan, voor een mooie prijs. Je vindt binnen de collectie van Benson watchwinders zowel de Compact, Smart-Tech II als de Black Series. Daarnaast heeft Benson onlangs de nieuwe Swiss Series gepresenteerd. Zowel watchwinders met een moderne look als klassiek ogende watchwinders zijn ruim vertegenwoordigd.

Een model binnen de collectie van Benson, dat ruimte biedt voor het opwinden van 8 horloges, is de Benson Black Series 8.16.B watchwinder. Deze watchwinder is afkomstig uit de meest luxe lijn van dit merk. De watchwinder is met zorg met de hand gemaakt, waarbij oog voor detail erg belangrijk is. Deze watchwinder heeft een zwart exterieur, wat een zeer luxe uitstraling geeft. Dezelfde watchwinder is ook verkrijgbaar in carbon, macassar en wit. De watchwinder is vervaardigd uit kwaliteitshout en het glazen deurtje (mineraalglas) biedt je horloges extra bescherming. Ook aan de binnenkant van de watchwinder is hier extra aandacht aan besteed, door het stof aan de binnenkant (soft velvet). Naast de mogelijkheid om 8 horloges op te winden, biedt deze watchwinder van Benson ook nog eens extra opbergmogelijkheid voor maar liefst 6 andere horloges. Hierdoor kun je gemakkelijk en overzichtelijk al je horloges en andere sieraden bij elkaar bewaren. Benson maakt gebruik van flexibele horlogehouders, zodat vrijwel elk horloge er eenvoudig in past.

Ook op technisch gebied is de Benson Black Series 8.16.B watchwinder zeer compleet. Dit is natuurlijk heel belangrijk, je wilt tenslotte het beste voor je horloges. Niet alleen moet een watchwinder je horloges op de juiste manier opwinden. Een goede watchwinder is gemakkelijk te bedienen en handig in gebruik. Je wilt bovendien een watchwinder met betrouwbare en duurzame motoren. Deze watchwinder uit de Benson Black Series is voorzien van Japanse kwaliteitsmotoren, die zowel stil in gebruik als energiezuinig zijn. Daarnaast biedt de watchwinder 3 verschillende draairichtingen. Elke rotor is individueel instelbaar, zodat je de meest optimale condities kunt instellen per horloge. Denk hierbij aan de draairichting en het aantal rotaties per dag. Met de powerwinding functie kun je je horloges in korte tijd van de benodigde energie voorzien. Ook een overwinding protectie ontbreekt uiteraard niet.  Verder biedt deze watchwinder een modern touchscreen display en de ingebouwde LED verlichting zorgt ervoor dat je je horloges op elk moment goed kunt zien. Bovendien is de watchwinder voorzien van een USB aansluiting en een soft close deksel. De watchwinder is dus van alle gemakken voorzien. Kortom, een geheel compleet plaatje en dat voor een scherpe prijs!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de watchwinders van Benson of specifiek de Benson Black Series 8.16 B? Je kunt deze watchwinder van Benson extra goed bekijken op onze website. Hier vind je een filmpje van de watchwinder, zodat deze goed in beeld wordt gebracht. De watchwinders van Benson waar geen filmpje van beschikbaar is, zijn uitgebreid gefotografeerd zodat je de watchwinder toch zeer goed in beeld hebt.

Wanneer je enthousiast geraakt bent over deze watchwinder, of natuurlijk één van de andere watchwinders van Benson, kun je deze ook eenvoudig en met een veilig gevoel bestellen in onze webshop. Wanneer je de Benson Black Series 8.16.B watchwinder bestelt ontvang je deze inclusief handleiding, adapter, certificaat en 2 jaar garantie.

Naast watchwinders van Benson, vind je in onze webshop nog vele andere mooie merken watchwinders. Daarnaast is er een zeer breed assortiment kwaliteitshorloges te bestellen van diverse gerenommeerde merken. Je vindt er horloges met een diversiteit aan uurwerken. Zowel mechanische-, automatische- en quartz horloges zijn breed vertegenwoordigd. Neem dus snel een kijkje op BensonTrade.nl.