Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Locman horlogecollectie 2024

Geplaatst op 19 april 2024 om 13:23 uur

Ben jij die liefhebber van mooie horloges? Of misschien zelfs die verzamelaar met een fraaie verzameling luxe horloges? En ben jij op zoek naar een elegant horloge voor om de pols of een bijzonder design om toe te voegen aan jouw verzameling? Dan is dit het artikel voor jou! Wij stellen je namelijk graag voor aan een aansprekend horlogemerk dat Italiaanse klasse, hoge kwaliteit en een stukje technische finesse als geen ander met elkaar weet te combineren.

Locman Montecristo

Wij hebben het dan over het bijzondere horlogemerk Locman, dat is gevestigd op het Italiaanse eiland Elba. Locman is een zeer populair horlogemerk in Italië en dat is niet voor niets. De horloges van het merk zijn stijlvol vormgegeven en een echte blikvanger om de pols te noemen. Bovendien zijn ze uiterst robuust en betrouwbaar. Dit blijkt alleen al uit het feit dat Locman de rechten voor het vervaardigen van horloges voor het Italiaanse leger in handen heeft. Zowel de Italiaanse luchtvaart als de marine maken dankbaar gebruik van de degelijke horloges van het merk. Het vertrouwen dat in de horloges van Locman hiermee wordt gesteld, benadrukt nog weer eens de hoge kwaliteit van deze horloges. De horloges uit de collectie van Locman kunnen dan ook tegen een stootje.  Innovatie en ontwikkeling staan bij Locman daarnaast hoog op het prioriteitenlijstje, waardoor het merk op dit gebied zeker niet stil staat.

 De collectie van Locman herbergt met name horloges met een sportief karakter, maar er zijn ook horloges te vinden met meer klassieke elementen. Wat verder opvalt is het kleurgebruik binnen de collectie. Zo zijn er verschillende Locman horloges die opvallen door de sprekende kleuren van bijvoorbeeld de wijzers, de horlogeband en/of de accenten op de wijzerplaat. Het meest populaire model van Locman is het Montecristo model. Het merk heeft verschillende series van het Montecristo model geïntroduceerd, waarbij er keuze is uit modellen met verschillende soorten uurwerken (quartz- en automatische uurwerken), maar bijvoorbeeld ook horloges gemaakt van verschillende materialen. Door deze diversiteit aan te bieden, weet Locman met het Montecristo model liefhebbers aan te spreken met een diverse persoonlijke voorkeur. Locman maakt gebruik van enkel hoogwaardige materialen voor het vervaardigen van de horloges. Zo kiest het merk voor het gebruik van materialen als carbon en titanium. De belangrijke eigenschappen van het materiaal carbon zijn onder meer dat deze materiaalsoort zeer sterk is en de horloges bovendien een moderne en stoere uitstraling geeft. Titanium wordt veelvuldig toegepast in de vliegtuigindustrie en is zeer licht in gewicht. Dit maakt een horloge met een horlogekast van titanium zeer comfortabel om te dragen.

Een mooi voorbeeld van een uiterst fraai Montecristo model van Locman, is de Locman Montecristo Carbon 0545C09S-COCBWHSO. Dit horloge is voorzien van een horlogeband gemaakt van rubber in een aansprekende oranje tint, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van carbon en heeft een dikte van 14 mm en een doorsnede van 41 mm, wat dit tot een robuust ogend horloge maakt. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur, waarop de oranje en witte accenten zorgen voor een fraai contrast. De Locman Montecristo Carbon 0545C09S-COCBWHSO is verder voorzien van zeer sterk saffierglas, dat zeker tegen een stootje kan. Daarnaast is dit horloge voorzien van een automatisch uurwerk van topkwaliteit. Het horloge is tot maar liefst 100 meter waterdicht en biedt een aantal mooie extra’s. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, lichtgevende indicatoren en een secondewijzer. Doordat dit bovendien een Limited edition betreft, weet je zeker dat je met dit horloge om de pols een onuitwisbare indruk achterlaat.

Een tweede Locman horloge dat volgens ons een echte eyecatcher te noemen is, is de Locman Montecristo 44mm 0516B02S-BLBLWHSB. Dit horloge is voorzien van een blauwe rubberen horlogeband, sluitend met een doornsluiting. De horlogekast is gemaakt van een combinatie van carbon en titanium en heeft een dikte van 16mm en een doorsnede van 44 mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart en blauw van kleur en springt hiermee direct in het oog. Ook dit horloge is voorzien van het sterke saffierglas en is tot 100 meter waterdicht. Het horloge is verder uitgerust met een hoogwaardig automatisch uurwerk en biedt naast een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren ook nog een mooie chronograaf functie.

De Locman Montecristo Carbon 0545C09S-COCBWHSO en de Locman Montecristo 44mm 0516B02S-BLBLWHSB zijn net als vele andere fraaie designs van het merk Locman bij ons in de webshop te verkrijgen. Wij hebben als officieel dealer van het merk vele modellen op voorraad, waardoor wij je over het algemeen snel van dienst kunnen zijn.

BensonTrade is officieel Locman dealer. Hierdoor bieden wij je alle zekerheid die je mag verwachten van een officieel dealer. De Locman horloges worden daarnaast door ons geleverd in een officiële horlogedoos met twee jaar garantie en je kiest bij ons gegarandeerd voor een authentiek Locman horloge. Wanneer je wilt helpen wij je daarnaast graag met het uitzoeken van het Locman horloge dat het beste bij jou past en bieden een professioneel antwoord op je vragen. Bekijk nu ons aantrekkelijke aanbod Locman horloges en misschien draag jij aankomende zomer een fraai Italiaans horloge om je pols.