Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Horlogebox, de ultieme accessoire voor horloges

Geplaatst op 12 oktober 2020 om 14:21 uur

De moderne man besteedt over het algemeen de nodige zorg aan zijn uiterlijk. Hierbij hoort een zorgvuldig gekozen outfit, aangevuld met accessoires. Een belangrijk onderdeel van die outfit en accessoires kan een herenhorloge zijn. Een goed horloge kan de outfit maken of breken en deze wordt dan ook geregeld ingezet als stijlobject en een uiting van persoonlijke smaak. Omdat je nu eenmaal in verschillende situaties verschillende outfits draagt (denk aan sporten of een sollicitatiegesprek) hebben mannen die een horloge als onderdeel van hun outfit zien over het algemeen meer dan één horloge.

Daarnaast zijn er natuurlijk de echte horlogeliefhebbers en/of -verzamelaars. Degenen die in deze groepen vallen zullen ook meerder horloges hebben. Nu wil je als echte liefhebber van horloges natuurlijk zo lang mogelijk met je horloges doen. Daarnaast is het leuk om je horloges zo op te bergen dat het een plezier is om ernaar te kunnen kijken. Je wilt je horloges beschermen tegen beschadiging en bijvoorbeeld vuil en stof.

Een ultieme accessoire dat je kan helpen bij het veilig en natuurlijk stijlvol opbergen van jouw horloges is de horlogebox. Waarom is de horlogebox de ideale accessoire voor jouw horloges? Een goede horlogebox zorgt ervoor dat je horloges veilig opgeborgen kunnen worden. Dat wil zeggen dat de horloges beschermd zijn tegen vallen en stoten en tegen beschadiging. Ook vuil, stof en condens wil je buiten de deur houden voor een optimaal behoud van je horloges. En kinderhandjes zijn ook niet gewenst als je je horloges veilig en mooi wilt houden. Een horlogebox is op al deze gebieden de ideale oplossing.

Daarnaast biedt een horlogebox je de mogelijkheid om alle horloges die je bezit op een stijlvolle manier bij elkaar te bewaren. Je hebt zo een mooi overzicht van je horloges en het zal het plezier wanneer je naar je horloges kijkt zeker vergroten. Je kunt eenvoudig een horloge uit je horlogebox kiezen die op dat moment het beste bij jou en je outfit en activiteiten van de dag past. De juiste horlogebox staat bovendien fraai in je interieur.

Horlogeboxen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en vervaardigd uit verschillende materialen. Hiermee kies je dus eenvoudig een horlogebox passend bij jou persoonlijke smaak en interieur. Bovendien is er een ruim aanbod aan horlogeboxen met een diverse capaciteit, zodat je de perfecte horlogebox kunt vinden bij het aantal horloges dat je bezit.

Een jong Nederlands merk dat een divers aanbod aan horlogeboxen biedt is Benson. Benson biedt op dit gebied een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding, mede doordat ze de horlogeboxen in eigen beheer laten vervaardigen. Ze stellen hierbij dan ook hoge eisen aan de kwaliteit van het eindproduct.  Ook op het gebied van capaciteit heeft Benson voldoende keuzemogelijkheid. Of je nu een horlogebox zoekt voor drie horloges of voor bijvoorbeeld twaalf horloges, Benson heeft het. Elke horlogebox van Benson is voorzien van een stoffen inleg ter protectie van je horloges.

De collectie van de Benson horlogeboxen bestaat uit verschillende series. In de Benson Black series bijvoorbeeld zien we luxe horlogeboxen gemaakt van prachtig hout. Deze horlogeboxen zijn verkrijgbaar met ruimte voor 8,12 en 16 horloges in de kleuren macassar, wit, zwart en carbon fibre. In de Benson Leder serie is er een ruim aanbod aan lederen horlogeboxen in kleuren als bruin, rood, blauw en zwart met een capaciteit variërend van 3 tot 22 horloges. De erop volgende serie Benson Leder Exclusive herbergt horlogeboxen van leder met een prachtig krokodillenpatroon en een exclusief stiksel. Deze serie onderscheidt zich onder meer door exclusieve handgemaakte horlogeboxen met een hoogwaardige lederen inleg. Daarnaast biedt deze serie een uniek kussentjes systeem voor extra bescherming. Binnen deze serie vinden we horlogeboxen met ruimte voor 4 tot 16 horloges.

In de Benson Orange serie kun je prachtige met de hand vervaardigde horlogeboxen vinden met een lederen inleg. Deze horlogeboxen zijn zoals de naam al verraadt oranje van kleur en zullen een echte eyecatcher zijn binnen je interieur. Deze horlogeboxen zetten je horloges met recht in de spotlight! Deze horlogeboxen zijn verkrijgbaar met ruimte voor 3 of 5 horloges.

Ook kun je enkele demo modellen van de Benson horlogeboxen bestellen met een mooie korting. Deze modellen hebben wat kleine imperfecties, maar schieten hun doel zeker niet voorbij. Ideale mogelijkheid voor als je budget wat kleiner is en je toch graag een hoogwaardige horlogebox wilt aanschaffen.

Kortom, Benson biedt op het gebied van horlogeboxen een zeer ruim assortiment. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag de horlogeboxen van Benson bekijken en er meer over lezen? Bekijk de collectie horlogeboxen in onze webshop. Hier vind je niet alleen deze prachtige horlogeboxen, maar ook een ruime collectie horloges en watchwinders, voor de echte horlogeliefhebber of verzamelaar. In onze webshop vind je alles handig bij elkaar. Met behulp van het makkelijke filtersysteem in de webshop vind je gemakkelijk wat je zoekt en bestel je dit eenvoudig, veilig en snel!