Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Davosa Ternos Diver Ceramic 161.555.07

Geplaatst op 8 september 2022 om 09:20 uur

Swiss made betekent topkwaliteit op gebied van horloges. Met Swiss made horloge kies je dan ook voor een horloge van absolute topkwaliteit. De merken die het Swiss made predicaat mogen voeren doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat alle horloges voldoen aan de streng gestelde eisen en voorwaarden voor Swiss made producten.

Davosa Ternos Diver Ceramic 161.555.07

Duitsland is een land dat erom bekend staat producten te vervaardigen die degelijk, solide en betrouwbaar zijn. Een merk dat het beste van deze twee werelden weet te verenigen is het horlogemerk Davosa. Met een Davosa horloge kies je dan ook voor kwaliteit. De Zwitserse techniek zorgt voor een betrouwbare basis. Dit weet het merk te combineren met een eigen design en stijl. Bovendien kiest Davosa voor hoogwaardige materialen en vindt de assemblage plaats door mensen die hun vak verstaan.

Davosa biedt een breed assortiment kwaliteitshorloges, met over het geheel genomen voornamelijk sportieve designs. De echte sportieveling kan bij Davosa zijn hart ophalen. De collectie van Davosa biedt namelijk sport- en duikhorloges die behoren tot de beste ter wereld.

We nemen in dit artikel dan ook graag een bijzonder horloge van Davosa nader onder de loep. We hebben het dan over de Davosa Ternos Diver Ceramic 161.555.07. Dit horloge is een goed voorbeeld van een zeer sportief model uit de collectie. De horlogeband van dit design is gemaakt van edelstaal en geeft het horloge een robuuste look. De wijzerplaat is groen van kleur, omringd met een eveneens groene draaibare bezel. Onder andere deze kleurkeuze maakt dit horloge een ware eyecatcher. Daarnaast is het horloge voorzien van saffierglas. Dit saffierglas is supersterk en blijft derhalve zeer lang mooi. De horlogekast van het model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 40 mm. Dit horloge van Davosa sluit met een vouwsluiting. Dit geeft het horloge een extra luxe uitstraling doordat dit speciale slot het geheel mooi in elkaar laat overlopen.

De Davosa Ternos Diver Ceramic 161.555.07 is uitgerust met een Swiss made automatisch uurwerk. Dit uurwerk functioneert door middel van beweging. Wanneer het horloge wordt gedragen zal deze dus automatisch van de benodigde energie worden voorzien. Dit model van Davosa is tot maar liefst 200 meter waterdicht. Daarnaast beschik je met dit horloge over een datumloep en keramische bezel. Bovendien is het horloge voorzien van een verschroefde kroon, lichtgevende indicatoren en secondewijzer. Als we kijken naar de combinatie van het design, de Swiss made techniek, de keuze voor hoogwaardige materialen en mooie functionaliteiten, biedt dit horloge absoluut een zeer compleet plaatje. Daar komt nog eens bij dat Davosa onder meer bekend staat vanwege de goede prijs-/kwaliteitverhouding van de producten. Dit betekent dat je dit horloge tegen een zeer aantrekkelijke prijs kunt aanschaffen. Dit maakt Davosa extra aantrekkelijk voor iedere liefhebber en/of verzamelaar van automatische horloges.

Naast kwaliteit en betaalbaarheid biedt Davosa ook nog een mooi verhaal achter de horloges. Davosa is dan ook een merk met historie, wat de aantrekkingskracht voor de liefhebber alleen maar sterker maakt. Davosa heeft door de jaren heen ontwikkeling en innovatie steeds hoog op het prioriteitenlijstje gezet. Dit resulteert in de moderne horloges van vandaag, voorzien van de high-end techniek die we van Davosa gewend zijn. De horloges van Davosa worden altijd met passie en uiterste precisie vervaardigd, dit komt duidelijk tot uiting in ieder afzonderlijk Davosa horloge. Het oude ambacht van de horlogemaker is dan ook volledig verweven met het merk.

Wanneer je op zoek bent naar een sportief horloge met een stoer karakter, dan is de Davosa Ternos Diver Ceramic 161.555.07 voor jou een hele mooie keuze. Je schaft hiermee een horloge aan waar je jarenlang plezier van zult hebben. Daarnaast kun je hem dragen met sportieve activiteiten, maar ook bij een casual of zakelijke outfit. Dit maakt dit model van Davosa het perfecte horloge om dagelijks te kunnen dragen.

Wij leveren als officieel dealer van Davosa met veel plezier jouw favoriete Davosa horloge bij je thuis. Wij doen dit wereldwijd met Fedex, PostNL of DPD. Wanneer je bij ons een horloge van Davosa bestelt weet je zeker dat je op de nodige service kunt rekenen. Wij werken bovendien al ruim 10 jaar met een zeer goed gevoel met Davosa samen. Ons vertrouwen in de producten van het merk is dan ook groot. Zeker de combinatie van de aantrekkelijke prijzen met de geleverde kwaliteit maken Davosa voor ons een echte aanrader! Wacht dus niet langer en bestel de Davosa Ternos Diver Ceramic 161.555.07 of één van de andere bijzondere modellen van dit kwaliteitsmerk bij ons in de webshop!

Heb je een vraag over een ander Davosa horloge? Neem gerust contact met ons op zodat we je kunnen helpen. Elk Davosa horloge is leverbaar door ons. Wij adviseren je graag m.b.t. het uurwerk, de functies en bieden altijd een scherpe prijs.