Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De beste Duitse horloges

Geplaatst op 29 juni 2023 om 11:25 uur

Duitsland wordt voor de productie van vele verschillende soorten producten gezien als een land dat degelijkheid, betrouwbaarheid en hoge kwaliteit zeer hoog in het vaandel heeft staan. Dit geldt ook voor de productie van luxe horloges. Wij hebben een aantal Duitse horlogemerken voor je geselecteerd waar we je graag meer over willen vertellen. Deze horlogemerken zijn ieder op hun eigen wijze uniek en bieden ieder belangrijke eigenschappen die kenmerkend zijn voor het betreffende merk. Wat al deze merken echter gemeen hebben is een combinatie van een fraai en tijdloos design, het gebruik van hoogwaardige materialen en een stukje technische finesse. Wij schrijven dit blogartikel over de beste Duitse horloges.

Het eerste Duitse horlogemerk dat wat ons betreft echt je aandacht verdient, is het merk Iron Annie. Iron Annie biedt een zeer uitgebreide collectie horloges met een diverse uitstraling. Bovendien zijn er binnen de collectie van Iron Annie horloges te vinden met verschillende soorten uurwerken. Tel daar de betaalbaarheid en de kwaliteit van de horloges bij op en je hebt een horlogemerk dat zeer interessant is voor een groter publiek. De horloges van Iron Annie zijn zeer robuust en degelijk, maar tegelijkertijd ook een echte eyecatcher om de pols. Wanneer je bovendien op zoek bent naar een horloge met een verhaal, zit je bij het merk Iron Annie helemaal goed. De horloges van het merk dragen namelijk een stukje geschiedenis met zich mee. Een fraai voorbeeld van een horloge uit de collectie van Iron Annie, is de Iron Annie Amazonas 5977-4. Dit model is voorzien van een mooie lederen horlogeband in de kleur bruin die je eenvoudig sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10mm en een doorsnede van 36mm. De wijzerplaat is klassiek blauw van kleur, met de maanfase indicatie als echte eye catcher. Het horloge is voorzien van K1 mineraalglas en een quartz uurwerk van het merk Miyota. Naast de maanfase indicatie, biedt dit horloge ook een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.

Een ander Duits horlogemerk dat in dit rijtje zeker niet mag ontbreken, is het merk Elysee. Dit bijzondere merk is steeds weer op zoek naar vernieuwing. Hierbij wil Elysee zichzelf steeds weer overtreffen, waardoor de horloges van het merk altijd in ontwikkeling blijven. Ook van dit merk lichten we graag een specifiek horloge voor je uit, namelijk de Elysee Ocean Pro Ceramic 80585. Dit horloge is voorzien van een robuuste en stoere horlogeband van staal, uitgevoerd in een combinatie van zilver- met goudkleur. Het horloge sluit met een vouwsluiting, dat zorgt voor een extra luxe uitstraling. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 13 mm en een doorsnede van 40 mm. De wijzerplaat is uitgevoerd in de kleur zwart en wordt omlijst door de aansprekende draaibare bezel. Het horloge is verder voorzien van saffierglas, dat bekend staat als extreem sterk. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een automatisch uurwerk van het merk Seiko. Naast de draaibare bezel, biedt dit horloge ook een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Tot slot is dit model van Elysee tot maar liefst 200 meter waterdicht.

Een derde horlogemerk uit Duitsland, waarvan we graag een specifiek model voor je onder de loep nemen, is het merk Laco. Laco biedt een veelzijdige collectie luxe horloges en is met name bekend geworden door de prachtige pilotenhorloges die ze sinds 1940 produceren. Een mooi voorbeeld van een Laco pilotenhorloge met allure, is de Laco Fliegeruhren B 861747 Leipzig 42mm. Dit horloge is voorzien van een fraaie lederen horlogeband in de kleur bruin, welke sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42 mm. De wijzerplaat is zwart van kleur en wordt beschermd door sterk saffierglas. Dit horloge van Laco is voorzien van een mechanisch uurwerk. Tot slot biedt dit pilotenhorloge een secondewijzer en lichtgevende indicatoren en is deze tot 50 meter waterdicht.

Het laatste Duitse horlogemerk dat we graag even in de spotlight zetten, is het merk Davosa. Wanneer je op zoek bent naar een horloge met een sportieve uitstraling, kun je zeer goed terecht bij Davosa. Maar ook wanneer klassiek je voorkeur heeft, heeft dit merk veel moois te bieden. Van Davosa vertellen we je graag meer over de Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.60. Dit horloge heeft een zeer sportief en robuust karakter. Het horloge is voorzien van een edelstalen horlogeband met een vouwsluiting. De horlogekast is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42mm. Het horloge is verder voorzien van saffierglas en een draaibare bezel in de kleuren rood en blauw. De wijzerplaat van dit model is zwart van kleur, wat zorgt voor een mooi contrast. Dit horloge van Davosa is voorzien van een zeer solide basis, namelijk een Swiss made automatisch uurwerk. De Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.60 biedt bovendien verschillende mooie extra’s. Zo beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een GMT functie. Het horloge is tot slot tot maar liefst 200 meter waterdicht.

Heb jij interesse in de aanschaf van één van de genoemde modellen van deze verschillende Duitse horlogemerken? Of ben je benieuwd naar meer? Bezoek dan nu onze webshop, daar vind je zeker wat je zoekt!

BensonTrade is officieel dealer van Iron Annie, Elysee en Laco. Wij bieden je 100% authentieke horloges, duidelijke garantie en goede service.