Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Smart-Tech II 4.20.B watchwinder

Geplaatst op 21 juni 2021 om 13:42 uur

Zie jij jezelf als een echte liefhebber van automatische horloges? Dan is dit een interessant artikel voor jou. Zeker als je een aantal automatische horloges hebt of zelfs een horlogeverzamelaar bent. We zullen namelijk in dit artikel een bijzonder merk en specifieke watchwinder uitlichten. Elke liefhebber van automatische horloges weet dat ze stil komen te staan wanneer je ze niet draagt. Je moet dan de tijd, datum en andere functies opnieuw instellen en het horloge weer van energie voorzien. Dit is onhandig en tijdrovend. Door een watchwinder te gebruiken los je dit probleem op. De horloges krijgen in een watchwinder de juiste energie en zijn altijd gereed om direct te dragen.

Benson Smart-Tech II 4.20.B watchwinder

Wanneer je op zoek bent naar een goede watchwinder is er veel keuze. Uiteraard wil je een goed exemplaar en tegelijkertijd ook niet teveel betalen. Met het oog op deze specifieke eigenschappen heeft het Nederlandse merk Benson een prachtige collectie.

Benson is inmiddels één van de meest toonaangevende merken op gebied van watchwinders. Het merk heeft een sterke groei doorgemaakt en belangrijke innovaties verwerkt in haar nieuwste generatie modellen. Hierdoor biedt het merk een uitstekende mix van functionaliteit, kwaliteit en een fraaie afwerking.

Met een Benson watchwinder kun je rekenen op een watchwinder waarvan je gedurende lange tijd plezier zult hebben. Benson kiest voor enkel hoogwaardige materialen bij het vervaardigen van de watchwinders, zoals hout en mineraalglas. Bovendien zijn de watchwinders veelal voorzien van kwalitatieve Japanse motoren. Deze zijn niet alleen energiezuinig maar ook vrijwel stil in gebruik. Zo voorziet men in een optimaal gebruikscomfort. Benson biedt nu ook watchwinders met motoren van Zwitserse kwaliteit die bekend staan om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Op overig technisch gebied weet Benson ook steeds weer te verrassen met mooie functionaliteiten, innovatie en kwaliteit.

Kenmerkend voor de Benson watchwinders zijn naast de eerder genoemde eigenschappen ook de luxueuze uitstraling van de modellen en de veelal aanwezige handige functionaliteiten. Denk aan extra opbergruimte voor andere horloges en sieraden, een touchscreen, LED verlichting en flexibele horlogehouders waarop elk horloge past. Met een watchwinder van Benson kun je dus rustig stellen dat je een zeer complete watchwinder aanschaft, die behalve kwaliteit ook luxe biedt en betaalbaar is. Benson biedt een ruime collectie aan watchwinders waarin diversiteit de boventoon voert. Zowel de liefhebber met een enkel automatisch horloge als de verzamelaar kan terecht bij Benson, doordat er watchwinders worden geboden met een diverse capaciteit. Ook wat betreft uitstraling en vormgeving zijn er veel verschillende mogelijkheden. Tel daar de betaalbaarheid van de watchwinders bij op en je beseft dat dit een watchwinder merk is dat aantrekkelijk is voor een breed publiek. De Black series is de meest luxe lijn watchwinders van Benson en zeker het bekijken waard. Maar ook bijvoorbeeld de Smart-Tech II serie is een zeer bijzondere lijn watchwinders met noemenswaardige eigenschappen.

Binnen de Smart-Tech II serie vinden we de Benson Smart-Tech II 4.20 watchwinder. Deze specifieke watchwinder behoort tot de nieuwste Smart-Tech II modellen (2021) en is geschikt voor het opwinden van 4 horloges. Daarnaast biedt deze watchwinder ook nog eens extra opbergruimte voor maar liefst 5 horloges. Uiteraard kun je deze handige extra ruimte ook benutten voor het opbergen van je andere sieraden, of bijvoorbeeld manchetknopen. Zo hou je eenvoudig alles netjes bij elkaar. Wat betreft de uitstraling van deze luxe watchwinder zien we een zwart exterieur en een eveneens zwarte stoffen binnenkant. De watchwinder is voorzien van een glazen deur, waarmee je de horloges onder meer tegen vuil, stof en condens beschermt. Doordat deze watchwinder is uitgerust met flexibele horlogehouders en per rotor individueel instelbaar is, is hij geschikt voor elk type en merk automatisch horloge. De instellingen zijn aanpasbaar met behulp van het moderne touchscreen. Stel bijvoorbeeld eenvoudig het aantal rotaties per dag en de draairichting in.

Wanneer je mooie horloges bezit, wil je deze natuurlijk te alle tijde kunnen bewonderen. Ook tijdens het opwinden van de horloges. Doordat de Benson Smart-Tech II 4.20 is voorzien van een glazen deur en ingebouwde LED verlichting heb je ook tijdens het opwindproces een zeer goed zicht op je horloges. De watchwinder biedt drie opwindprogramma’s CW,CC en Alt. Daarnaast biedt deze extra’s zoals een polsbeweging simulatie, voor een zeer efficiënte en milde wijze van opwinding.

Met deze watchwinder van Benson schaf je niet alleen een onmisbaar accessoire aan als het aankomt op het behoud van je geliefde automatische horloges, maar ook in esthetisch en luxe opzicht een absolute aanvulling op je (verzameling) horloges en je interieur. Het zorgt ervoor dat jouw horloges een echte eyecatcher vormen in jouw woonkamer, slaapkamer of bijvoorbeeld kantoor. Je weet met een Benson watchwinder zeker dat jouw automatische horloges op tijd blijven lopen en niet stil komen te staan. Daarmee voorkom je slijtage aan je horloges, maar ook onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave. Bovendien zorgt een Benson watchwinder voor een optimale olievoorziening voor je horloges.

Een goede watchwinder is absoluut onmisbaar wanneer je één of meerdere automatische horloges in je bezit hebt. En de Benson Smart-Tech II 4.20 watchwinder is dan alles wat je nodig hebt tegen een scherpe prijs.

Wij zijn officieel dealer van Benson watchwinders. Wij hebben de gehele collectie op voorraad en extra snel leverbaar. Elke watchwinder is voorzien van 2 jaar garantie, handleiding en goede verpakking.  


28-06-2021 Epos horloges