Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 12 Macassar

Geplaatst op 2 december 2023 om 13:06 uur

Wanneer je voor het eerst een automatische horloge hebt aangekocht dan kom je redelijk snel tot de conclusie dat je ook een watchwinder nodig heb. Een watchwinder is namelijk onlosmakelijk verbonden met automatische horloges. Wanneer je niet één, maar enkele of zelfs een verzameling automatische horloges in je bezit hebt, dan geldt dit des te meer. Je zult je automatische horloges tenslotte minder vaak om de pols hebben wanneer je er meerdere hebt.

Een automatisch horloge is juist afhankelijk van de beweging van je pols voor functioneren. Deze natuurlijke bewegingen zorgen namelijk voor de opwinding van jouw automatische horloges. Als je een automatisch horloge niet draagt, komt het daardoor uiteindelijk stil te staan. Is dat een probleem? Voor de meeste liefhebbers zeker. Dit komt doordat stilstand van een automatisch horloge onnauwkeurigheden kan veroorzaken in tijdsweergave. Bovendien is het natuurlijk niet wenselijk dat je je automatische horloge of horloges steeds opnieuw moet instellen. Vandaar de watchwinder als onmisbare accessoire.

In een watchwinder plaats je jouw automatische horloge wanneer je ze niet draagt. Deze neemt dan vervolgens de opwindtaak voor je horloges van je over. Bovendien zorgt de watchwinder er direct ook voor dat de olie in het uurwerk van het horloge juist wordt verdeeld. Hiermee is een goede watchwinder op verschillende vlakken de ideale oplossing.

Wanneer je een verzameling automatische horloges in het bezit hebt dan zal je in een watchwinder waarschijnlijk nog meer zoeken dan enkel de mogelijkheid om horloges op te winden. Je hebt tenslotte ook een veilige plek nodig om jouw automatische horloges in op te bergen, een watchwinder van kwaliteit voorziet direct ook in deze behoefte. Er zijn bovendien op dit gebied veel verschillende mogelijkheden, waaronder modellen met een zeer luxe uitstraling.

Een watchwinder met een chique karakter in een stijl vol design zorgt ervoor dat je jouw verzameling op elegante wijze kunt presenteren. Bij het kiezen van het juiste model voor jouw verzameling let je op verschillende aspecten. Zo is het bijvoorbeeld een groot voordeel wanneer je de watchwinder kunt afsluiten. Op deze manier bewaar je jouw horloges met een extra veilig gevoel. Bovendien is het belangrijk dat ieder horloge afzonderlijk kan worden ingesteld, zodat zij ieder apart van de meest ideale wijze van opwinding kunnen worden voorzien. Voor een fraaie watchwinder van hoge kwaliteit kun je zeer goed terecht bij het merk Paul Design. Paul Design biedt modellen die onder meer opvallen door de goede prijs/ kwaliteitverhouding die zij bieden. Een andere kenmerkende eigenschap van de Paul Design watchwinders is dat deze modellen stuk voor stuk een hoog gebruikerscomfort weten te bieden.

In dit artikel hebben we een specifieke Paul Design watchwinder voor je geselecteerd, waarover wil je graag meer vertellen. We hebben het over de Paul Design Gentlemen 12 Macassar. Deze watchwinder is ideaal voor de professioneel verzamelaar en biedt de capaciteit voor het opwinden van maar liefst 12 automatische horloges tegelijk. Dit luxe design is gemaakt van hout en uitgevoerd in een Macassar look, waarmee dit een echte eyecatcher is in ieder interieur. Dit model van Paul Design is afsluitbaar met behulp van een deurtje van mineraalglas. Deze is bovendien beveiligd met een zeer modern vingerprint slot, waardoor je jouw automatische horloges met een optimaal veilig gevoel kunt opbergen in de watchwinder. De Paul Design Gentlemen 12 Macassar watchwinder is verder voorzien van een zeer geavanceerd touchscreen, waarmee je onder meer de draairichting en het aantal turns per day voor ieder individueel horloge kunt regelen. De Paul Design Gentlemen 12 Macassar is uitgerust met Japanse motoren van het merk Mabuchi. Deze motoren zorgen ervoor dat je nooit meer omkijken hebt naar de opwinding van jouw automatische horloges. Met motoren van dit kaliber weet je namelijk zeker dat je altijd op je watchwinder je zult kunnen rekenen. Deze motoren zijn daarnaast ook nog energiezuinig en stil in gebruik. Je kunt de Paul Design Gentlemen 12 Macassar dan ook zeer goed plaatsen in kamers waar stilte gewenst is. Je kunt hierbij denken aan het kantoor of bijvoorbeeld de slaapkamer.

Een mooie extra die de Paul Design Gentlemen 12 Macassar te bieden heeft is een handige ingebouwde LED verlichting. Hiermee kun je je horloges de gehele dag goed zien en bovendien wanneer gewenst In het middelpunt van de belangstelling zetten. De Paul Design Gentlemen 12 Macassar biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Het hoge gebruikerscomfort van deze Paul Design Gentlemen 12 Macassar watchwinder komt niet alleen tot uiting in het geavanceerde slot en de ingebouwde LED verlichting, maar daarnaast ook in de handige meegeleverde afstandsbediening. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt middels netstroom met behulp van een adapter. Paul Design weet met de Paul Design Gentlemen 12 Macassar het complete plaatje te bieden voor de echte liefhebber en verzamelaar van automatische horloges en dat tegen een aantrekkelijke prijs.

Bestel nu jouw Paul Design watchwinder bij ons In de webshop en laat je verbazen door de gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en de elegante vormgeving. Wij, als officieel dealer, leveren de Paul Design watchwinders met 2 jaar garantie en duidelijke handleiding.