Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series Watch rolls

Geplaatst op 8 december 2022 om 08:51 uur

Het Nederlandse merk Benson heeft een nieuwe toevoeging op haar collectie horlogeboxen gepresenteerd. Al enige jaren is Benson trendsetter op gebied van watchwinders en horlogeboxen en heeft het wereldwijd een belangrijke positie ingenomen op gebied van horlogeaccessoires voor horlogeliefhebbers. Met meer dan 250 verkooppunten wereldwijd is Benson een merk dat flink is gegroeid de afgelopen jaren. Benson profileert zich als een modern merk dat een uitstekende combinatie biedt van uitstekende kwaliteit, hoogwaardige afwerking en scherpe prijzen. Voornamelijk de innovatie en technische vooruitgang plaatsen Benson boven andere merken.

Benson Watch roll Black Series 2 Camel

Op gebied van horlogeboxen en etuis heeft Benson grote stappen gemaakt. De Black Series horlogeboxen zijn zeer populair en bieden een perfecte opbergplek voor meerdere horloges. Naast de gewone horlogeboxen presenteert Benson nu haar Black Series Watch rolls. Deze horloge etuis in de vorm van een cilinder zijn geschikt voor het bewaren van 2, 3 of 4 horloges. Elk model is verkrijgbaar in de kleuren zwart, donkerbruin en camel.

Het bijzondere van de nieuwe Benson Black Series Watch rolls is dat ze vervaardigd zijn van prachtig Italiaans leder dat door middel van puur vakmanschap is verwerkt tot zeer fraaie horloge etuis. Dit leder is van de hoogste kwaliteit en zeer duurzaam. De horloge etuis zijn afgewerkt met bijpassend stiksel waardoor de etuis een prachtige luxe uitstraling hebben. Op de buitenkant en aan de binnenkant is het Benson logo verwerkt.

De binnenkant van de Benson Black Series Watch rolls is van zachte stof zodat elk horloge geheel veilig is en optimaal beschermd wordt tegen krassen. De kussentjes zijn universeel en geschikt voor vrijwel elk horloge. Het horloge etui kan dicht geklikt worden door middel van de drukknoppen.

De Benson Black Series Watch rolls worden met de hand gemaakt waardoor ze elk uniek zijn. De combinatie van het hoogwaardige Italiaanse leder, de fraaie afwerking en optimale bescherming voor horloges maken deze etuis een must have voor elke horlogeliefhebber.

Je kan de etuis uiteraard thuis gebruiken om jouw horloges bij elkaar te bewaren, maar je de etuis zijn ook uitermate geschikt om mee te nemen op reis zodat jouw horloges volledig beschermd zijn. De compacte Black Series Watch rolls zijn ideaal, om zonder veel plek in te nemen, om mee te nemen tijdens een zakelijke reis of vakantie.

De Benson Black Series Watch rolls zijn verpakt in een luxe doos en worden geleverd met 2 jaar garantie en certificaat. Hierdoor ben je verzekerd van een prachtig etui waarvan je jarenlang plezier zult hebben.