Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De kracht van Elysee horloges

Geplaatst op 23 mei 2024 om 14:34 uur

Een ontzettend leuk horlogemerk waarover we je in dit blog artikel meer over willen vertellen is Elysee. Dit horlogemerk is relatief onbekend maar zeker niet onbemind. Wij vinden Elysee horloges in ieder geval erg leuk, omdat het merk zich qua kwaliteit en prijs weet te onderscheiden in deze prijscategorie. Er zijn maar weinig “echte” horlogemerken zoals Elysee die in dit prijssegment zoveel waar voor je geld bieden. Als horlogeliefhebber die geen duizenden euro’s wilt besteden aan een horloge is een Elysee horloge een zeer goede optie. Zeker wanneer je weet dat Elysee een erg leuke mix van goede designs en uitstekende kwaliteit biedt.

Elysee horloge

Een fraai en stijlvol horloge kan vandaag de dag niet meer ontbreken om de pols van de moderne man. Met een mooi horloge maak je het gehele plaatje af, het is de finishing touch voor jouw look. Een zorgvuldig gekozen horloge kan daarnaast een uiting van karakter zijn, maar ook een waardevol erfstuk, of een collectors item.

Voor de aanschaf van een hoogwaardig luxe horloge kun je terecht bij gerenommeerde merken in bijvoorbeeld Zwitserland. Daarnaast biedt echter bijvoorbeeld ook Duitsland horloges van topkwaliteit, gegoten in een aansprekend design. Een bijzonder en aantrekkelijk horlogemerk, is bijvoorbeeld het merk Elysee. Dit horlogemerk is vandaag de dag een Duits horlogemerk, maar heeft zijn wortels in de Zwitserse Jura. Bij Elysee wordt er op het gebied van zowel techniek als uitstraling niets aan het toeval overgelaten. Het merk gaat op dit gebied dan ook enkel voor het beste van het beste. Elysee combineert de klassieke horlogetechnologie met de prachtigste horlogedesigns. Bovendien staat het merk voor innovatie. Men wil voor elk Elysee horloge steeds gaan voor vernieuwing en verbetering. De bedrijfsfilosofie voor het Elysee team luidt dan ook: "De kern van ons werk is de optelsom van design, kwaliteit en hoge waarde, gecombineerd met de wensen van horlogeliefhebbers."

Elysee volgt ambitieus zijn eigen pad en weet keer op keer horloges te bieden met een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding. De designs van het merk zijn bovendien stijlvol en elegant en weten dan ook niet voor niets menig liefhebber en/of verzamelaar van luxe horloges aan te spreken. Autosport heeft daarnaast in de geschiedenis van Elysee steeds een belangrijke rol gespeeld en maakt de horloges van het merk daarmee des te aantrekkelijker voor de liefhebbers van mooie horloges en autosport.

In dit artikel kun je meer lezen over een aantal fraaie modellen uit de collectie van Elysee. Een eerste horloge uit de collectie van Elysee, waarover we je graag meer vertellen, is de Elysee Ocean Pro Ceramic 80589. Dit horloge heeft een sportieve en moderne uitstraling en is voorzien van een sprekende blauwe rubberen horlogeband, die sluit met een vouwsluiting. Een vouwsluiting is zeer veilig, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je je horloge zomaar verliest. Bovendien benadrukt deze sluiting het luxe karakter van dit horloge. De horlogekast van de Elysee Ocean Pro Ceramic 80589 is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 13mm en een doorsnede van 40mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur met witte accenten en wordt omringd door de eveneens blauwe draaibare bezel. Het horloge is daarnaast voorzien van saffierglas, dit is een glassoort die bekend staat als zijnde extreem sterk. De Elysee Ocean Pro Ceramic 80589 is in de basis voorzien van een uiterst hoogwaardig automatisch uurwerk van het merk Seiko (Seiko/TMI NH35), waarmee je automatisch kiest voor een zeer betrouwbaar en degelijk horloge. Een automatisch uurwerk geniet de voorkeur van vele liefhebbers. Dit geavanceerde uurwerk kan functioneren op enkel beweging. Bovendien komt het vak van de horlogemaker bij deze uurwerken het beste tot uiting. Verder biedt dit model een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Tot slot is dit horloge tot maar liefst 200 meter waterdicht, waarmee dit model geschikt is voor verschillende vormen van watersport. Met de Elysee Ocean Pro Ceramic 80589 kies je kort samengevat voor een horloge van hoge kwaliteit, met alles erop en eraan. Bovendien is dit horloge te dragen bij sportieve activiteiten, maar ook uiterst passend bij een meer casual of zakelijke outfit.

Een tweede horloge uit de collectie van Elysee die zeker je aandacht verdient, is de Elysee Heritage II 18016. Dit horloge heeft een geheel ander karakter dan het hier voorgenoemde model. Zo heeft de Elysee Heritage II 18016 een zeer klassieke uitstraling. Het horloge is voorzien van een prachtige zwarte lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een doorsnede van 43mm en een dikte van 11mm. Ook dit horloge is voorzien van het uiterst sterke saffierglas. De wijzerplaat van het horloge is klassiek blauw van kleur. Dit horloge van Elysee is tot 30 meter waterdicht. Het hart van het horloge wordt gevormd door een quartz uurwerk van het bekende merk Miyota. Dit betekent dat dit horloge werkzaam is op een batterij. Voordelen hiervan zijn dat dit uurwerk zeer goed bestand is tegen schokken en stoten en dat deze uurwerken uiterst punctueel zijn. De Elysee Heritage II 18016 biedt tot slot een datumaanduiding, secondewijzer en mooie chronograaf functie.

De genoemde twee horloges van het merk Elysee zijn slechts een kleine greep uit ons fraaie aanbod Elysee horloges. De genoemde modellen worden samen met verscheidene andere horloges van het merk nu bovendien door ons aangeboden met een aantrekkelijke korting.

Wij leveren de horloges van Elysee met twee jaar garantie en duidelijke handleiding in een luxe officiële box. BensonTrade is officieel Elysee horlogedealer en dus garanderen wij je originaliteit en zekerheid. Bekijk nu de mogelijkheden in onze webshop en kies voor jouw favoriet!