Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Locman Montecristo Classic 051000BKFOR0GOO

Geplaatst op 14 september 2022 om 09:12 uur

Ben jij op zoek naar een mooi herenhorloge met een uitgesproken design van uiterst hoge kwaliteit? Lees dan vooral verder. Wij vertellen je graag meer over het Italiaanse horlogemerk Locman. Locman weet als geen ander de welbekende Italiaanse klasse te combineren met de modernste techniek en een sportief karakter. De Locman horloges zijn dan ook zeer herkenbaar en uiterst geschikt voor de liefhebber van mooie horloges met een voorkeur voor een opvallend design. Innovatie en ontwikkeling staan bij Locman hoog in het vaandel. Daarnaast wil het merk horloges aanbieden tegen een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Dit maakt dat je met een Locman horloge kiest voor de beste kwaliteit in combinatie met klasse, maar ook voor betaalbaarheid.

De unieke eigenschappen van dit horlogemerk maken Locman het meest populaire horlogemerk van Italië. Locman is gevestigd op het Italiaanse eiland Elba en werkt van daaruit steeds weer toe naar verbetering en vernieuwing. Het vertrouwen in de horloges van Locman is groot, zo groot zelfs dat het merk de speciale rechten voor de productie van horloges voor het Italiaanse leger heeft weten te verkrijgen. Zowel binnen de Italiaanse luchtvaart als bij de marine wordt dankbaar gebruik gemaakt van de uiterst betrouwbare Locman horloges.

Locman maakt gebruik van zeer hoogwaardige materialen, zoals carbon fibre en titanium. Voor carbon fibre wordt gekozen omdat dit een zeer sterk materiaal is en bovendien het sportieve karakter van de horloges van Locman weet te benadrukken. Titanium is een materiaalsoort dat zelfs in de vliegtuigindustrie gretig aftrek vindt. Dit komt doordat titanium niet alleen zeer sterk maar ook licht in gewicht is. Dit zorgt ervoor dat de horloges van Locman uiterst comfortabel zijn om te dragen.

Het populaire Montecristo model dat Locman in 2010 op de markt bracht is een waar paradepaardje voor het merk. Van het Montecristo design zijn veel verschillende varianten en modellen verkrijgbaar, waarmee het merk een breed publiek weet aan te spreken. Kenmerkend voor de horloges is het gebruik van levendige en opvallende kleuren. De combinatie van het design met het kleurgebruik maakt dat Locman bij ieder afzonderlijk horloge weer duidelijk de identiteit van het merk naar voren laat komen.

Een uitzonderlijk horloge binnen de Montecristo Classic serie is de Locman Montecristo Classic 051000BKFOR0GOO. Dit horloge valt direct op door de levendige kleur oranje waarin deze is uitgevoerd. De eveneens oranje horlogeband van dit horloge is gemaakt van rubber en daarmee zeer flexibel en prettig te dragen. De wijzerplaat is zwart van kleur en voorzien van oranje en witte accenten. De horlogekast van dit Montecristo model is gemaakt van titanium dat het draagcomfort van het horloge ten goede komt. Verder heeft de horlogekast een dikte van 13mm en een doorsnede van 44mm, wat dit tot een groot model herenhorloge maakt. Dit horloge is voorzien van extreem sterk saffierglas en heeft een mooie waterdichtheid tot 100 meter. Dit horloge sluit met een doornsluiting.

Locman Montecristo Classic 051000BKFOR0GOO

De Locman Montecristo Classic 051000BKFOR0GOO is uitgerust met een quartz uurwerk, wat dit horloge zeer punctueel maakt in tijdsweergave en waardoor deze daarnaast goed bestand is tegen schokken en stoten. Wat betreft extra’s op technisch gebied biedt Locman met dit horloge een indrukwekkende lijst mooie functionaliteiten. Zo beschik je met dit horloge over een mooie chronograaf functie, maar ook over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Kort gezegd kies je met de Locman Montecristo Classic 051000BKFOR0GOO voor een horloge dat met zijn uitgesproken karakter alle ogen naar zich zal weten toe te trekken. Door de hoge kwaliteit, het hoogwaardige materiaalgebruik en de doeltreffende functionaliteit is dit horloge absoluut geschikt voor intensief gebruik. Maar ook bij een meer casual of zakelijke outfit kies je voor dit horloge voor een passende eyecatcher om de pols.

Ben je geïnteresseerd geraakt in de unieke designs van Locman? Bij ons in de webshop kun je terecht voor de Locman Montecristo Classic 051000BKFOR0GOO maar ook voor verscheidene andere modellen van dit mooie merk. Wij kunnen bovendien als officieel dealer de gehele collectie van Locman leveren. Dus wanneer je een Locman horloge wilt bestellen dat je niet terugvindt bij ons in de webshop, kun je hiervoor gerust contact met ons opnemen. Ieder horloge van Locman wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie in een luxe officiële box met handleiding.

Kies nu voor een horloge van Locman en kies daarmee voor originaliteit en uiting van je persoonlijkheid. De Italiaanse klasse die ieder model van Locman ademt zorgt voor een gevoel van luxe en stijl. Met de Locman Montecristo Classic 051000BKFOR0GOO of één van de andere bijzondere modellen van Locman, schaf je gegarandeerd een horloge aan dat jou altijd punctueel bij de tijd zal weten te houden. Je weet met een horloge van dit kaliber zeker dat je altijd op je horloge kunt rekenen en dat je bovendien kiest voor een horloge voor vandaag en voor de toekomst.