Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Cornavin horloges

Geplaatst op 16 maart 2023 om 14:37 uur

Ben jij op zoek naar een Swiss made horloge met een hoogwaardig uurwerk? In Zwitserland produceert men het neusje van de zalm op dit gebied, het is dan ook niet voor niets dat menig liefhebber de voorkeur heeft voor een horloge van Zwitsers fabricaat. De Swiss made uurwerken zijn wat betreft kwaliteit, betrouwbaarheid en degelijkheid ongeëvenaard en zorgen er dan ook voor dat jij op jouw Zwitserse horloge kunt rekenen. Zwitserland herbergt veel verschillende horlogemerken, met ieder hun eigen identiteit en kenmerken. Het is dan ook een zoektocht wanneer je besluit voor een Zwitsers horloge te kiezen en wij helpen je daar graag een handje bij. Wij hebben kennis van- en ervaring met veel verschillende Zwitserse horlogemerken en stellen je er graag één voor met een prachtige collectie tijdloze designs, meet Cornavin!

De collectie van Cornavin bestaat uit Swiss made horloges met een diversiteit wat betreft uitstraling. Zo herbergt de collectie zowel klassieke- als sportieve- en moderne designs waarmee Cornavin een breed publiek weet te bedienen. Welk Cornavin horloge ook jouw favoriet is, met een horloge van dit merk ben je in ieder geval verzekerd van uitmuntende kwaliteit en Swiss made uurwerken. Cornavin gaat op alle gebieden voor perfectie, waardoor je met een Cornavin niet alleen kiest voor kwaliteit, maar ook voor een stijlvolle uitstraling, oog voor detail en een sublieme afwerking. Cornavin is dan ook een niche horlogemerk, dat het hart van vele liefhebbers al heeft weten te winnen.

Omdat we je het horlogemerk Cornavin beter willen leren laten kennen, lichten we graag een tweetal horloges uit de uitgebreide collectie voor je uit. We beginnen met de Cornavin Downtown 3H CO 2021-2005. Dit horloge heeft een stijlvolle en tijdloze uitstraling zoals we van Cornavin gewend zijn. De horlogeband is gemaakt van kalfsleder met een klassiek patroon en sluit met een vouwsluiting. De wijzerplaat van dit model is uitgevoerd in de kleur zwart, eveneens met een speels patroon. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10 mm en een doorsnede van 41 mm. Er is gekozen voor het gebruik van saffierglas, wat het horloge sterk maakt en goed bestand tegen krasjes.

Voor wat betreft het uurwerk is het horloge uiteraard voorzien van een Swiss made uurwerk, in dit geval een quartz uurwerk. Het horloge is tot 50 meter waterdicht en biedt een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Alle Cornavin Downtown 3H horloges zijn gelimiteerd op 999 stuks wereldwijd, zo ook dit model. Dit zorgt ervoor dat je een uniek stuk om je pols draagt dat je zeker niet zo 1,2,3 bij een ander zult zien. Dit maakt dit horloge ook extra interessant voor de verzamelaar die graag iets bijzonders in zijn collectie ziet.

Een tweede model van Cornavin dat we graag willen bespreken, is de Cornavin Downtown Sport CO 2012-2002R. Dit horloge combineert sportiviteit met klasse als geen ander en is daarmee heel goed te dragen bij zowel een sportieve- als casual- of zakelijke outfit. Voor de horlogeband is hier gekozen voor soepel rubber, wat het horloge comfortabel te dragen maakt. De horlogekast van het horloge heeft een dikte van 11 mm en een doorsnede van 45mm, wat dit maakt tot een oversized model. De wijzerplaat van dit horloge is zilver van kleur en voorzien van een aantrekkelijk patroon. Dit horloge is verder tot 100 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting. Tot slot is ook bij dit horloge gebruik gemaakt van het sterke saffierglas.

De  Cornavin Downtown Sport CO 2012-2002R is voorzien van een Swiss made quartz uurwerk. Dit horloge biedt bovendien verschillende interessante extra functionaliteiten. Je beschikt hiermee namelijk over een secondewijzer, datumaanduiding en lichtgevende indicatoren. Dan zijn we er echter nog niet. Dit model biedt namelijk ook een mooie chronograaf functie en een stopwatch functie en is voorzien van een verschroefde kroon. Of je nu sportief bent ingesteld of niet, dit horloge zal jouw outfit zeker complimenteren. Ook de Downtown sportmodellen zijn gelimiteerd in productie op 999 stuks wereldwijd. Dat betekent dat je ook met dit horloge kiest voor originaliteit en een uniek horloge.

Wij bieden in onze webshop natuurlijk nog vele mooie en bijzondere andere modellen van het merk Cornavin aan. Ieder Cornavin horloge is uitgebreid getest en nagekeken voordat deze de fabriek verlaat. Op onze beurt zorgen wij er natuurlijk voor dat jouw nieuwe Cornavin horloge zorgvuldig ingepakt wordt voordat deze naar jou wordt opgestuurd. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe horloge in perfecte staat bij jou wordt afgeleverd en bestel je met een vertrouwd gevoel. Wanneer je jouw Cornavin horloge bij ons bestelt, ontvang je deze met 2 jaar garantie in een luxe officiële horlogedoos. Uiteraard ontbreekt ook een duidelijke handleiding niet, zodat je direct van je horloge kunt gaan genieten! Neem dus nu een kijkje in onze webshop bij de prachtige collectie Cornavin horloges en kies voor jouw favoriet!